מעריצי שירי מימון !!

reuuuutttttttt

New member
מעריצי שירי מימון !!

כל אחד אומר את הדעות שלו..אני לא אוהבת את רוני דואני ואת שירי כן! אמרתי את זה באמיתיות בפורום שלה. אמרתי ששירי יותר טובה ממנה.וזה נכון הם משמיצים את שירי.. לידיעתכםם~!

../images/Emo199.gifשטויות../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

א.כל אחד בדעתו יחיה ב.למה נכנסת לפורום של רוני ואמרת שאתה לא אוהב/ת אותה הרי סיכמנו כבר ב-א' שכל אחד בדעתו יחיה! שטויות שיחשבו מה שבא להם.

שונאת שזה קורה!!

אין לי מושג מי את,אבל אם אין מריבות אז למה לגרום מריבות?? הן אוהבות את רוני,שיאהבו את רוני-את לא אוהבת את רוני,אל תאהבי אותה.. אף אחד לא מכריח אותך.. ואת יכולה גם לשמור את דעתך האישית לעצמך.. גם אני לא סובלת אותה..אבל אני לא יילך לכתוב בפורום שלה... זה רק מקלקל את היחסים של הפורומים..

רעות או מי שזה לא יהיה.. ../images/Emo4.gif את צרי

צריכה להבין משוביקשו מאיתנו להפסיק לעשות את זה והפסקנו ואז את מגיעה ומפרסמת את זה..
לא פייר כל כך מה שעשית..

../images/Emo46.gif

א-אני בפורום של רוני ואני לא ראיתי שרשמת שם
ב-גם אם רשמת, זה ממש ממש ממש ממש לא יפה מצידך
זה כמו שמישהו יבוא עכשיו וירשום שהוא לא אוהב את שירי את תתעצבני עליו.. ג-אף אחד בפורום של רוני לא משציץ את שירי
מאיפה הבאת השטויות האלה
ד-כמו שהדר אמרה, כל אחד בדעתו יחייה..

W800I

New member
לא יפה להשמיץ

אבל אין על מה לדבר בכלל, רוני לא מגיע לרמת שירה של שירי. רוני בכלל שרה?

נווו בואו לא נתחיל עם זה שוב../images/Emo70.gif

מה הקטע שלכם
אני אוהבת את שירי אבל את נינט (סליחה לכל אלה שאוהבים אותה) אני לא סובלת אבל אני לא אכנס לפורום שלה ואתחיל לכתוב כל מיני דברים כגון:קללות והשמצה

../images/Emo214.gifרוני ושירי..

הן זמרות. כל אחת עושה מה שהיא אוהבת, כל אחת עם השירים שלה, כל אחת עם השאיפות שלה והחלומות שלה. פה המקום לדבר על שירי. מי שרוצה להשמיץ את שירי- מוזמן לעשות את זה במקומות אחרים, ומי שרוצה לדבר על רוני- מוזמן לדבר עליה בפורום שלה
.אני בכל אופן, מאוד אוהבת את "מנגינה שקטה" של רוני

למעלה