מעריצי נארוטו התאספו!!!!!!!!!

hyabusa

New member
מעריצי נארוטו התאספו!!!!!!!!!

בעיקבות השירשור הזה אני מציע הצעה בואו ננסח מכתב המדגיש כמה דיבוב הסידרה הוא מטומטם ונחתים אותו על כמה מעריציי נארוטו שרק אפשר ונישלח למערכת ערוץ הילדים או לחלופין נעביר הודעה לכל מעריצי נארוטו באשר הם להפגיז כל מייל של ערוץ הילדים שאפשר למצוא בכך אוליי אם לא לעצור את הדיבוב אז לפחות לגרום לכך שתהיה גירסה עם תרגום בנוסף זיכרו מי שמצביע משפיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עלינו לגלות גם מהו הפורום הנוסף הזה של נארוטו שתרם ותורם לדיבוב הסידרה ואוליי לגרום להם לשנות את דעתם גם אוהב מיליון hyabusa אההההה חאלס עם הפילרים שחררו את קישימוטו!!!!!!!!!!!!!!!!!

tom58

New member
הייתי שמח להצתרף אבל..

זה לא יעזור אם כבר בתהליכי דיבוב חוץ מזה יותר יועיל להפגין שיסימו את זה בטלמנגה בערב בלי צנזורה ובלי פילרים...על זה אני חותם..

tom58

New member
אופס..

זה בן דוד של כתה ואני אמרתי לו מה לכתוב אז יש שגיאות סורי...

Silver Fox

New member
מזתומרת בלי פילרים? ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

הפילרים הם חלק מהסדרה. אין סיבה להשמיט פרקים סתם.

hyabusa

New member
אוקיי וואטאבר...

אבל העיקר שנעשה משהו אני רציני ככל שאנחנו מחכים כך יש פחות סיכוי שזה יקרה אני בטוח שכל חבריי הפורום מסכימים אז תתחילו להעלות הצעות לנוסח של מכתב ואז נצביע על הנוסח הכי טוב ונשתמש בו קדימה!!!!!!! דיי לדיקטטורה קישימוטו חסל את המפיקים וסיים את הפילרים אהההההה!!!!!!!! אוהב מיליון hyabusa

gloom

New member
אבל זה לא הגיוני../images/Emo66.gif

אפילו אם אלפי הילדים שרואים נארוטו יפגיזו את המיליים שלהם לא כל כך נשנה משהו כי הם כבר התחילו להשקיע כסף בדיבוב.. אז נדמה לי שלהשקיע עוד כסף מיותר בתרגום נראה להם די מטומטם לא?... בקיוצר מה שיש לי להגיד.. מפריע לך שנארוטו בערוץ הילדים? אל תראה ערוץ הילדים....

hyabusa

New member
הגיוני מאודדדד!!!!!

שוב אפנה לעבר על מנת להוכיח את טענתי למיטב זיכרוני הסידרה x-men שודרה במשך זמן מה בערוץ שתיים כשהיא הגיע לארץ לאחר מכן עברה לערוץ אחד ובסוף לערוץ הילדים כאשר הפלא ופלא!!!! בעיקבות פניות מרובות של מעריצי x-men ערוץ הילדים החל לשדר גירסה אנגלית עם תרגום בשעות הערב של מה שידוע היום כטלמנגה כרגע לא עולות לי דוגמאות נוספות אבל ישנם עוד כמה סדרות כאלו שהיה אתם אותו סיפור ואגב אתה מאוד מאוד טועה ערוץ הילדים זה הערוץ היחיד שעדיין מושפע מדעת קהל אם הערוץ יקבל אלפי מיילים תאמין לי שהם יעשו גם גירסה בתירגום הם יבינו שזה מישתלם בכיס ואגב מה שיש לי להגיד זה שמפריע לי שאין נארוטו עם תרגום בערוץ הילדים ואני לא אפסיק לראות את הערוץ אלא אשנה זאת כי אני זה שמפרנס את הערוץ ולא להפך ומה שניראה לי מטומטם זה להשקיע כסף בדיבוב של סידרה שלא נועדה לילדים ממש קטנים שבמילא לא יבינו אותה אגב דיבורים על טימטום ובנוסף עוד דוגמא על כך שדיבוב סדרות הוא דפוק אני לא יודע אם זה עדיין משודר בכלל אבל ניראה לי שהביאו גירסה חדשה של הימן ושליטי היקום לערוץ הילדים השקיעו כל כך הרבה כסף בלדבב אותה ו...מי בכלל זוכר אותה או יזכור אותה אף אחד!!!!! לעומת זאת כל מי שראה את הגירסה הישנה באנגלית עם תרגום זוכר אותה בברור עד היום מה שמוכיח תרגום יותר טוב מדיבוב מוות לTV TOKYO חסלו את יוצריי הפילרים אאההההההההההה!!!!!!!!!!! אוהב מיליון hyabusa

remundo

New member
האמת היא ש-

אני בכלל לא בטוחה שהרייטינג של פוקימון היה גבוה יותר באנגלית. אבל טסובאסא וכארדקפטור בטוח לקחו יותר ביפנית בערב. (במיוחד טסובאסה)

השמלאני

New member
לא היה טסובאסה לא ביפנית

כמו היקאגו הם הראו אתזה רק ביפנית ואם הם ישימו אתזה עם תרגום בערב זו תהיה הגרסא האמריקאית המצונזרת כי זה מה שהם קנו שלא כמו XMEN שהיתה רק גירסא אחת שד"א ביטלו את השידורים שלה באנגלית מאוד מהר מפני שלא היה קהל יעד

remundo

New member
כבר ידעתי את כל זה

(חוץ מהקטע עם האקסמן, אבל גם לא ידעתי ששידרו את זה בערב באנגלית אף פעם עד שכתבו את זה כאן. לא שזה משנה, זה רק היה מתסכל אותי שאני לא יכולה לראות את זה. זה בטח נראה הרבה יותר טוב באנגלית. לא שבעברית זה עד כדי כך גרוע, אבל בטח באנגלית זה יותר טוב.)

עוד סדרה [מדהימה, דרך אגב]

שהתחילה בגרסה האנגלית שלה ושודרה בשעות המאוחרות :]

an none

New member
בחיי אני מסכימה עם כל מה שאתה אומר

נכון נכון נכון אני מתעבת דיבובים

remundo

New member
עד שלא תראה את הסדרה המדובבת

לא תוכל לדעת עד כמה זה מטומטמם/לא מטומטמם. ברור שזה לא ישתווה לגרסה היפנית, אבל מי אמר שזה יהיה עד כדי כך גרוע? "השרשור הזה" דווקא עודד אותי מאוד כי היו כל מיני שמועות על מדובבים גרועים ואני מקווה שהן לא נכונות (אין לי את ערוץ הילדים בכלל). עד כמה שידוע לי כבר היו כמה עצומות כאלה (או לפחות אחת עם 200 חתימות או משהו כזה) ולא היתה להן כל השפעה פשוט כי *אין לערוץ הילדים אפשרות להשיג את הגרסה היפנית* מה שאומר שגם אם הם ישדרו את זה בערב עם תרגום *זאת תהיה הגרסה האמריקאית, זה יהיה עם דיבוב באנגלית וסאב עברי* (כמו שהם עשו לפוקימון בזמנו, אם מישהו זוכר,) ואני לא מבינה מה הטעם להלחם על שישדרו את זה בערב עם סאבטקסט אם ממילא גם זה לא יהיה הנארוטו המקורי. ואם הפילרים מעצבנים אותך כל כך, אתה מוזמן לא לצפות בהם ^^

hyabusa

New member
אז צריך עוד אחת ועוד אחת וגם...

להפגיז במיילים עד שהם ישתכנעו ויביאו את הגירסה היפנית אולי לא לא לערוץ הילדים אבל בטח שאחד מערוציי האנימה יכול לעשות זאת ומאיפה בכלל את/ה יודע/ת אם שהם לא יכולים להביא את הגירסה היפנית הריי הם הביאו את אינויאשה יו יו האקושו ועוד מיליון ביליון בערוציי האינמה ואגב לא אני לא רואה את הפילרים כבר שנים אני רק בודק כל פעם איזה פרק ומתבאס מחדש מה שמזכיר לי פילר זו כן מילה גסה אז בואו נצנזר למפיקים את הצורה לה לה לה לה לה!!!!!! אוהב מיליון hyabusa

hyabusa

New member
שוב

איך את יודעת את עובדת בצוות המשא ומתן של עוץ הילדים או מה?

למעלה