מעריצים חמודים שלי!

Annalicious

New member
מעריצים חמודים שלי!

אני וורד (אין לי מושג מה הכינוי שלך בפורום חח!) דיברנו בצ'אט בפייסבוק והיא הזכירה לי שלג'ראד יש עוד מעט יומהולדת. וורד החמודה פתחה למעריצי ישראל משתמש בטוויטר וגם אני הוספתי את ג'ר. חשבנו שיהיה ממש נחמד אם חברי הפורום יכינו לו ברכה, או סרטון או כל דבר שאתם תציעו לכבוד יום ההולדת, ואנחנו נפרסם את זה בטוויטר! אזזזזזזזזז........ תתחילו להזרים רעיונות ותהיו מקוריים :)

ג'ארד! ../images/Emo13.gif

האממ אחלה רעיון! סרטון נשמע אחלה,אולי סרטון עם תמונות של מעריצים וברכות וברקע שיר שהוא אוהב או משו\קשור אליו\לסדרה.

Annalicious

New member
לי היה דווקא רעיון

שנגיד כל אחד יצטלם עם ברכה כזאת לג'ר, שיהיה כתוב מזל טוב או משהו, ואז נחבר את זה לסירטון! משהו שפשוט אנחנו נשתתף בו אישית ולא סתם ברכה... יהיה נחמד לא?

Annalicious

New member
ברור!

אם כל אחד מכאן שרוצה להשתתף יצלם תמונה בה הוא איפשהו כתב על עצמו או על דף "מזל טוב ג'ראד!" או משהו כמו ,מזל טוב ממעריצי הפורום הרשמי בישראל!" אז כן. מישהו שמבין באיך להכין סרטון מוכן להתנדב, אולי אפילו גם אני ברגע שאסיים עם הבגרויות (שמשרד החינוך יהיה ארור), נחבר את זה וזה מוכן לעלייה ליו טיוב! :)

מעולה!

אני אעשה את זה (אולי אפילו אשחד עוד חברות שלי שרואות על טבעי 8-| ) ושיהיה כתובת אימייל לשלוח אלייה את זה,אני אשלח את התמונות

לירונת

New member
אם הייתי יודעת איך מכינים סרטון הייתי מתנדבת

אבל אני קלולס בכל הקשור לדברים האלה.. אבל לצלם תמונה עם ברכה- בכיף :)

למעלה