מעריצים והצפה סתמית

shaiUSH2

New member
לורל בקשה כנס זה דחוף...!!!

הייי ממצב?! תקשיב יש לי חברה שמ-א-ו-ה-ב-ת בך קשותתת... והיא לא כמו כל האלה שנדלקות על כל המפורסמים או על כך אחד שזז.. מלאאאא בנים רוצים אותה אבל היא רוצה רק אותך!!! בחיימשלי לא ראיתי אותה ככה.... ודרך אגב היא כוסית אששש... האייסי שלה:228918929 המסן שלה:[email protected] בקשה תגיבב... אוהבת המון שי ותאמין לי נטע יותר..!!!!....;] בקשה = לך אותההה... בהה-בייי

orxxx

New member
לביטים :)

רק רציתי להגיד שכולכם כאלה מוכשרים..!!אתם רק בני 14 יש לכם חומר טוב [נראלי שרק מוזיקה..חחח...] יש לכם להקה משו בנזונה אתם אלופים... אתם תגיעו רחוק... מאוד רחוק!! רענן אתה כזה מוכשר#@@!$@#$&^% ולורל המבוקש... מזל שיש לך חברה- כלי מצוין להשתקת כל בנות ה12 ומטה.. ארררר..

orxxx

New member
אני כבר רואה את הכותרות:

"לורל חבר בלהקת ביט 69 נפגע אמש מינית במהלך מופע רוק"ע ע"י חבורת מעריצות- תגובותו:"זה היה..." [שלא תתבע אותי או משו חחח...] חחחחחחחח.... קרעתי את עצמי... לורלל בהצלחה...

יובי22

New member
לורל... חמוד כנס זה שאלה לך

היי ביט 69 אתם הכי טובים וואי עם אתם צריכים משהי בלהקה אני פתוחה ללמוד כל דבר חדש.... חחחח.... אתם כל כך חמודים וכל כך מגיעה לכם להצליח .... רק רציתי לשאול עם אתם עונים פה על שאלות ועם כהה אזז: רציתי לדעת לורל ... מה הולך ?... תגיד מה הקטע עם המסיבות תה?!... ראיתי אותך בתוכנית של "מה קשור?" וזה מאוד סקרן אותי...מחכה לתגובה ממך ..

רענןןןן ימלךךךךך

רענןן כל הכבודד לך על זה שאתתה כותבב את כל המיליםם לשיריםם..!! אתה גדוללל...ואתה שחוררר...:))) אוהבתתת=][=

l i s H A

New member
באמת מוכשרים

זה לא רק בנות 12 ומטה זו הבעיה פה

3has3

New member
:|

זה עצוב מה שהולך פה. די כבר לפתוח לכל דבר הודעה חדשה! זה מטריף , מעצבן ומשגע!

NA BoldAs Love

New member
עזבו אותם בשקט..

הם מעריצים ! נראלי שזה בדיוק המקום להחמיא לביט לא? הם לא מפה אז תפסיקו לתקוף אותם כאילו הם יודעים תחוקים או משו

sapirosh92

New member
צריך לעשותת להם שרשור מיוחד

אני אומרת לך זה מפחיד מה שהם כותבים.

RockTv

New member
צודקת.מה גם שהחוקים אומרים לא לתקוף

את "העבריינים" (השם ישמור) חחחחחחחחחחחח... סיגריות-שוקולד ,ורוקנרול !

3has3

New member
אני לא תקפתי

רק אמרתי שזה נמאס שהם לא משרשרים.

למעלה