היי ענבלל סליחה שלקח לי ככ הרבה זמן לחזור אם את מעוניינת לעזור לי, אני אשמח מאוד. אני עושה כתבה על תופעת ההערצה לעברי לידר- מיהם המעריצים שלו, איך ניראית ההערצה אליו, למה דווקא עברי וכדומה. זוהי כתבה מצולמת כך שאם מתאים לך לשתף אותנו במידע על כל זה, חשוב שתדעי שמה שאנחנו מחפשים זה מישהו שיהיה מוכן להצטלם ולספר על כל זה מול המצלמה בכתבה שאמורה להחמיא לעברי ולתופעת המעריצים אליו. אם זה מתאים לך אני מאוד אשמח, ותוכלי לחזור אליי עם מסר אישי עם כל מיני פרטים עלייך כך שנוכל להיות איתך בקשר ולדבר איתך. כמה זמן את כבר מעריצה אותו? איך כל זה התחיל? איך כל זה בא לכדי ביטוי? בכמה הופעות שלו יצא לך להיות? יש לך מלא דיסקים ופוסטרים שלו ? יצא לך לפגוש אותו? ועוד כל מיני כאלה אשמח שיתוף פעולה תודה פיני
ואפשר לפה נכון? לא מצאתי לאן... טוב אז ככה... היום אני חוזרת מבצפר, מתיישבת לי על הספה מול הטלויזיה ומתחילה לעיין בעיתון המקומי..(מודיעין, מכבים רעות) ואז אני מבחינה בכותרת משונה למדי...(טה טה טם טה טה טם) "התלמידים יבחרו בין הופעה של עברי לידר לכלא 6" הסבר קצרצר: בכל שנה מפיקה מועצת הנוער אירועי קיץ שונים והשנה יש התלבטות אם להזמין את עברי להופעה או את כלא 6. בכתבה נאמר: " כלא 6 מבוקשים יותר על ידי הנוער הצעיר ועברי לידר מבוקש ע"י הנוער הבוגר יותר ושאר האוכלוסייה" כמובן שאני מעדיפה את עברי ואני ממש מקווה שהוא יופיע בסוף וזה... אבל יש לי תחושה שאם הבחירה היא בידיים של הנוער, כלא 6 יהיו בעדיפות ראשונה. כמובן שיש הרבה אנשים כמוני שיעדיפו את עברי, אבל.. בכל זאת. מה אתם חושבים? נראה לכם שהנוער יעדיף את עברי או את כלא 6?
לצערך, אם הנוער אוהב את כלא 6 אז הם אלה שיבחרו לדעתי כמו שאמרת הבחירה היא בד"כ ע"י הנוער הנוער הבוגר ושאר האוכלוסייה לא אלה שבוחרים הם אלה שיגיעו אם יהיה משו שמעניין אותם בכל אופן אני מקווה מאוד בשבילך שאני טועה וגם אם לא- סתכלי על הצד החיובי של העניין לא יכול
ולא, העיבוד החדש והמזעזע הזה לא יפה. עיבוד, חה, זה עוד גורם לזה להישמע כאילו החבורה העילגת הזו עשתה איזו עבודה קשה על זה. מריצים מוזיקה של מישהו אחר מהר, מדברים קצת על, ואנשים קוראים לזה מוזיקה. המפפפפפפף.
אני כל כתבה שלו כל שיר קוראה ושומע יש לי הפלו אתר על עברי אני איתי ב3 הופעות שלו אני קונתי תדסקים שלו ותdvd מה שאתה רוצה תשאל אותי אני יענה לך שמי אוריה מלכה אני נכנתי בשם של חבר שלי אם אתה רוצה נהיהי בקשר
אבל מה זה כל השגיעות כתיב האלו ניראה לנו שעובדים עלינו כי זה באמת מוגזם ולא הגיוני אם זה רציני ופשוט יש שגיעות- מגניב מעריץ שרוף- מעולה- תן מידע וצור קשר וספר על עצמך ועל ההערצה שלך לעיברי