מעריצים אש- כנסו !!!!

pjsad

New member
כנסו לאישי שלי וקבלו מידע

אם מתאים לכם, אשמח אם תשתפו פעולה ותעבירו מסר אישי ואתן לכם מידע על מה שאני מחפש וצריך

שלחתי לך מסר.

תחזור אליי עם תשובה, בבקשה.

pjsad

New member
מעריצי עברי לידר

היי ענבלל סליחה שלקח לי ככ הרבה זמן לחזור אם את מעוניינת לעזור לי, אני אשמח מאוד. אני עושה כתבה על תופעת ההערצה לעברי לידר- מיהם המעריצים שלו, איך ניראית ההערצה אליו, למה דווקא עברי וכדומה. זוהי כתבה מצולמת כך שאם מתאים לך לשתף אותנו במידע על כל זה, חשוב שתדעי שמה שאנחנו מחפשים זה מישהו שיהיה מוכן להצטלם ולספר על כל זה מול המצלמה בכתבה שאמורה להחמיא לעברי ולתופעת המעריצים אליו. אם זה מתאים לך אני מאוד אשמח, ותוכלי לחזור אליי עם מסר אישי עם כל מיני פרטים עלייך כך שנוכל להיות איתך בקשר ולדבר איתך. כמה זמן את כבר מעריצה אותו? איך כל זה התחיל? איך כל זה בא לכדי ביטוי? בכמה הופעות שלו יצא לך להיות? יש לך מלא דיסקים ופוסטרים שלו ? יצא לך לפגוש אותו? ועוד כל מיני כאלה אשמח שיתוף פעולה תודה פיני

MaaYanGa

New member
../images/Emo207.gif סתם כי בא לי לשתף

ואפשר לפה נכון? לא מצאתי לאן... טוב אז ככה... היום אני חוזרת מבצפר, מתיישבת לי על הספה מול הטלויזיה ומתחילה לעיין בעיתון המקומי..(מודיעין, מכבים רעות) ואז אני מבחינה בכותרת משונה למדי...(טה טה טם טה טה טם) "התלמידים יבחרו בין הופעה של עברי לידר לכלא 6" הסבר קצרצר: בכל שנה מפיקה מועצת הנוער אירועי קיץ שונים והשנה יש התלבטות אם להזמין את עברי להופעה או את כלא 6. בכתבה נאמר: " כלא 6 מבוקשים יותר על ידי הנוער הצעיר ועברי לידר מבוקש ע"י הנוער הבוגר יותר ושאר האוכלוסייה" כמובן שאני מעדיפה את עברי ואני ממש מקווה שהוא יופיע בסוף וזה... אבל יש לי תחושה שאם הבחירה היא בידיים של הנוער, כלא 6 יהיו בעדיפות ראשונה. כמובן שיש הרבה אנשים כמוני שיעדיפו את עברי, אבל.. בכל זאת. מה אתם חושבים? נראה לכם שהנוער יעדיף את עברי או את כלא 6?

../images/Emo4.gif

לצערך, אם הנוער אוהב את כלא 6 אז הם אלה שיבחרו לדעתי כמו שאמרת הבחירה היא בד"כ ע"י הנוער הנוער הבוגר ושאר האוכלוסייה לא אלה שבוחרים הם אלה שיגיעו אם יהיה משו שמעניין אותם בכל אופן אני מקווה מאוד בשבילך שאני טועה וגם אם לא- סתכלי על הצד החיובי של העניין לא יכול
זה אחד השירים היותר יפים שיצאו בזמן האחרון.

B a 7 a K

New member
הוא לא יצא בזמן האחרון, ממש לא.

ולא, העיבוד החדש והמזעזע הזה לא יפה. עיבוד, חה, זה עוד גורם לזה להישמע כאילו החבורה העילגת הזו עשתה איזו עבודה קשה על זה. מריצים מוזיקה של מישהו אחר מהר, מדברים קצת על, ואנשים קוראים לזה מוזיקה. המפפפפפפף.

זiהרים

New member
../images/Emo45.gif מה שבאתי להגיד!

השיר המקורי כ"כ יפה, והעיבוד נוראי. הפכו אותו לשיר בין ערס לפריחה, ולא שיר אהבה יפיפה, כמו שהוא היה.

המפפפפפפף indeed

"לא יכול" בביצוע של כלא 6= שיר שיצא בזמן האחרון חחמולוג ולדעתי הוא מעלף. מזל שלכולם אין אותו טעם. נכון?

TauberiT

New member
זה מה שטוב בלהיות במועצת נוער ../images/Emo6.gif

את מחליטה
תצטרפי מהר למועצת נוער!!!11 לפני שיהיה מאוחר מידי
ד"א, שנה שעברה היה לנו גם את כלא 6, גם את בוטן מתוק בקרקס, וגם את יוני בלוך. הוד השרון רולז

אני מת אליו מאוד

אני כל כתבה שלו כל שיר קוראה ושומע יש לי הפלו אתר על עברי אני איתי ב3 הופעות שלו אני קונתי תדסקים שלו ותdvd מה שאתה רוצה תשאל אותי אני יענה לך שמי אוריה מלכה אני נכנתי בשם של חבר שלי אם אתה רוצה נהיהי בקשר

pjsad

New member
או קיי

אבל מה זה כל השגיעות כתיב האלו ניראה לנו שעובדים עלינו כי זה באמת מוגזם ולא הגיוני אם זה רציני ופשוט יש שגיעות- מגניב מעריץ שרוף- מעולה- תן מידע וצור קשר וספר על עצמך ועל ההערצה שלך לעיברי

למעלה