מעריצות עמרי רוטברד....

מעריצות עמרי רוטברד....

שרוצות לדבר איתו באיי סי קיו תפנו אליי בפרטי... הוא פתח איי סי קיו מיוחד למעריצות... איזה חמוד... מי שרוצה מוזמנת... אני אתן רק לכאלה שניראה לי מראש שלא יטרידו אותו סתם...

netashon2

New member
תתני לי את איסקיו אני מעריצה שרופה

אני מעריצה שרופה שלו בבקשה...

netashon2

New member
אלירז

אלירז אני מבקשת ממך בבקשה תתני את איסקיו אני חולה עליו כל חדר עם פוסטרים שלו ותמונות שלו אני פשוט שרופה עליו

LiaTooosH

New member
הוא כזה מתוק!

ויש לו עיניים מדהימות!

אוקיי כל מעריצות עמרי כנסו...

תקשיבו אני לא ממש יכולה להפיץ תמספר כמו שחשבתי אז סורי... בתכלס הוא בקושי מתחבר... כשהוא יתחבר אני יגיד לו לרשום בפורום כוכב נולד או משהו ולהכנס ואז תוכלו לדבר איתו... בקשר לאיי סי קיו... הפצתי אותו מספיק סורי...

למה שלא תארחו את עומרי כאן?

ותארחו אותו לאיזה זמן ??? נראה לי אפשרות נחמדה ולא נראה לי שעומרי או המנהלות יסרבו... זה אירוח חמוד וכולם יהנו?

אלירז אני חושבת שזה לא בסדר

כי את אמרת כל מי שרוצה ואני כבר פיתחתי ציפיות!! ואם זה פורום למעריצות אז זה אומר שכל מעריצה שלו יכולה לקבל את האיסיקיו שלו!!

אז זהו...

שככה חשבתי שזה לכולן... אבל אני לא רוצה שיהיו לו הצפות... ותפני אליי בפרטי...

מי רוצים לארח כאן את עומרי רוטברד?

כי............. האשכול של האי סי מעניין יותר מידי ונראה לי שזה שווה שקילה לארח אותו כאן אצלנו לכמה שעות לאור העובדה שהוא אהוב בפורום (יא בוגדות...)... (סתם... זה היה בצחוק)...

אוקיי תקשיבו...

אני יציע לו תרעיון אבל עדיין ניראה לי מתאים פורום כוכב נולד ולא מעריצות הראל סקעת בע"מ חחחחח... ככה שאני יציע לו וניראה מה הוא יגיד... בתכלס זה היה רעיון שלי די לגנוב... ומי שביקשה תמספר איי סי קיו למעריצות... נתתי לרובכן בפרטי מי ששכחתי שתשלח שוב ניראה לי שלחתי לכולן... החלטתי שאם כבר נחלת הכלל אז עד הסוף... אז מקווה שעזרתי ומקווה שזה במיליון אחוז הוא כי אם זה לא... הוא הצליח לעבוד עליי וזה נורא קשה כי אני ממש חשדנית ...

למעלה