מעריצה מלפני שנים

maia של

New member
מעריצה מלפני שנים

אני מעריצה של מייק הרבה מאוד שנים (אולי 15 או 20 שנה) הייתי שומעת את השירים שלו בלי להבין כמעט אף מילה, אבל הקול שלו עשה לי את זה. אני בת 37 רווקה, מטפלת בתינוק ( לא שלי ) ב 9 השנים האחרונות טיפלתי כל שנה בתינוק/ת אחרת בביתי ( לא מעון, אחד כל פעם, מקסימום שניים ) צריך הרבה אנרגיות בשביל תינוק, פעוט קטן, וכדי לאזן, בשעה 4 או 5 מתי שאני מסיימת, אני הולכת לעולם המבוגרים, שהוא שונה כמובן. אני הרבה מסתכלת באתר שאח שלו עשה וגם בזה של העריץ. לפני הרבה שנים, כשעוד היה העיתון להיטון ( או שמא היה זה בלאישה ) פורסמה תמונה של בחור בלונדיני וכתבו שם שהוא האחין של מייק, יוכול להיות שאני טועה כי אין לי את אותו עיתון, וזה גם היה לפני הרבה שנים. בכל אופן נעזוב את זה, אם אין אז אין.

M i k e s F a n

New member
שלום מאיה!

היי לך! מה המצב? ברוכה הבאה לפורום של מייק ברנט, אני סיגל, מעריצה של מייק זה 3 שנים מדהימות, שבהם הספקתי ללמוד הרבה אודות מי שהיה מייק ברנט וישאר לתמיד. כל הכבוד לך על זמן ההערצה הארוך.. אנחנו קבוצה של מעריצים חזקים של מייק ברנט שהתקבצנו פה בפורום הטרי. ישנם עוד מאות מעריצים בארץ, אבל הם לא מטורפים כמונו (או יותר נכון כמוני). מאיזה גיל התחלת להעריץ את מייק ומה ידוע לך אודותיו ואודות מותו? (דבר שמסקרן מיליוני אנשים בעולם).. שוב ברוכה הבאה!! שלך, סיגל

maia של

New member
גם אני לא יודעת

האמת שגם אני לא מבינה למה הוא התאבד. חשבתי הרבה לעצמי מה קרה לו ? אני חושבת שזו לא היתה אהבה נכזבת, היו לו כל כך הרבה נשים, שפע, שלא נראה לי שהוא היה מאוהב במישהי כל כך חזק, גם אם אתה אוהב מישהו, אחרי כמה שנים כשאתה ממשיך בחייך, זה נגמר. אין לך את אותו רגש, במיוחד מייק ברנט שהסתובב כל כך הרבה בעולם וראה כל כך הרבה אנשים ונשים ומקומות ובילה בכל מקום, לא נראה לי שהתאהב במישהי כל כך חזק שזה נמשך כל כך הרבה שנים. מה שכן נראה לי זה שהוא הסתבך מבחינה כלכלית. הרס אותו שכל העבודה הרבה שלו במשך שנים יורדת לטימיון כי הוא היה חייב כסף בגלל האמרגן. חוץ מזה צריך להיות משהו פנימי בתוך הבן אדם שיש לו נטיה לשים קץ לחייו, יש אנשים שיש להם יותר אומץ.

Duvdevan Girl

New member
נעים להכיר

אנחנו פה בפורום באמת החברה היותר "מטורפים" על מייק ... שמחה שתצטרפי לחבורתינו הנחמדת! לדעתי מייק התאבד לא מאהבה נכזבת כי כולן רצו אותו ולא היתה לו בעיה, אלא מכמה סיבות: בעיות נפשיות, דיכאונות שקע בהם (מה יקרה שכל התהילה תגמר..) ובעיות כלכליות כמובן , הוא הרגיש שדופקים אותו שמנצלים אותו והוא היה נורא חסר ביטחון וחלש מבחינה נפשית ולא הייתה לו הרבה תמיכה מחברים, הוא לא סמך על אף אחד והמשפחה הייתה רחוקה מדיי להיות ככתף תומכת!

racheli78

New member
ברוכה הבאה...

הי מאיה ברוכה הבאה לפורום שלנו.....אני רחלי בת 26 ומעריצה את מייק כבר כמעט 11 שנים. אגב, אני מסכימה בהחלט עם..הסיבות שהוזכרו כאן, אבל תהיה הסיבה אשר תהיה אני (וכולם פה) מצרה על כך שמייק איננו, שיש לנו רק מס' מוגבל של שירים להאזין להם....מה שכן, לפחות ע"י ההנצחה שלו אנחנו מתנחמים קצת ויודעים שלא נשכח אותו.. בכל מקרה ברוכה הבאה...

חברה הסיבה להתאבדותו

די ברורה... הוא נכנס לדכואונות בגלל שרימו אותו...הוא הרגיש שמנצלים אותו הוא שבר ארוןןןן חברהה מעצביםםם כל זה קרה בשנתיים האחרונות שלו...התחיל להמאס לו מהשגרה הזאת שלו..אין לו חיים..כל מי שמסביבו מנצל אותו..לא הייתה לו משפחה קרובה לידו הוא גם בנאדם(היה....) שכחתם?.. נמאס לו כבר ללכת להופעות הוא לא רצה את זה יותר .הוא עזב אפילו את אחת ההופעות באמצע... זה שהוא אהב לשיר ואהב להופיע זה ברור...אבל כל ההופעות האלה שלו היה כבר יותר מידיי בזמן כל כך קצר...מאוד קצר חברה זה לא הגיונייי אם תסתכלו....מייק הופיע בלהקת כרמון בשנת 68 ובשנת 69 כבר אפשר לראות אותו מלך בצרפת..מופיע עם השיר לס מואה טמה...אפשר לראות את זה בדיוידי... הוא לא רצה ללכת להופיע אבל הוא חתם על חוזים...ולכן הוא לא יכל להפסיק...אז הוא התחיל לעבוד כמו מכונה!!!לקח כדורים כדי לקום!כדי לישון!כדורים לפניי הופעות כדי שיהיה לו מרץ!!בסרט אומרים שהוא נהיה זומבי ... ואז הוא כבר לא יכל...להזכיר לכם אלוויס מת מכדורים כאלה...הם לא כמו סמים אבל כשהם באים יותר מידיי וכמה פעמים ביום זה מסוכן... זאת הסיבה לדעתי שמייק התאבד...עלה לו לראש כל העסק הזה...כמו שאומרים מייק פספס את הזמן שלו...אם הוא היה מופיע היום..הוא היה לוקח פסיכולוג...אבל אז לא היו עושים דברים כאלה..חבל...זה יכל להציל אותו

mikebrant78

New member
לא מדוייק!../images/Emo179.gif

החל משנת 1970 מייק החל את תור הזהב שלו בצרפת. השיר לס מואה טמה הושר לראשונה באותה השנה בפסטיבל מידאם 4 ולא כפי שציינת (שנת 1969).

אצלי בדיוידי רשום 69....

הקליפ צולם ב69 ככה כתוב בדף התאריכים שמתלווה לדיסק של הדיוידי...

בסדר אז הוא

טעה... שנת 70 זה עלייה כל כך איטית?? בשנת 68 הוא היה שר עם להקת כרמון....עוד צעיר בשנת 70 הוא כבר כבש כמעט את כל צרפת...כשהוא בגילו גם מאוד צעיר אם תציץ לקורות חייו של כמעט כל אומן תראה שיש עלייה איטית והדרגתית עד שהוא הופך להיות מפורסם...אצל מייק זה היה מהיר מידיי... הוא גם עשה כל מיניי טעויות בגלל שהוא רצה כל כך להתפרסם במהירות...כמו הסכסוך שלו עם האמרגן ההוא ...שמייק רצה להיות זמר חימום באולימפיה...אז האמרגן שלו אמר לו שזה מוקדם מידיי!!ובצדקק זה היה יכול להציל את מייק...אבל מייק רצה למהר והעדיף להסתכסך איתו רק בשביל להופיע באולמיפיה...

M i k e s F a n

New member
אפשר לחשוב..

זה ממש לא משנה כבר.. אין פה על מה להתווכח זה חסר טעם, אם זה שנת 69 או לא 69..

למעלה