מעריצה אותכם

פנינה1935

New member
מעריצה אותכם

היום אני מאד חסרת סבלנות וכל שאלה שנשאלןת כמה פעמים { אחרי שכבר עניתי כמה פעמים} מוציאה אותי מהאיזון למרות שהוא באמת מתחשב ולא פעם אומר לי " את הרי יודעת שאני לא זוכר" { לפעמים נדמה לי שבתשובה שלא הוא בעצם לא חולה} אבל מה לעשות שבכול זאת אנייודעת שכן אני כבר קיבלתי מהרופא טיפות הרגעה אבל מרגיז אותי שאני מתנהגת כמו שאני מתנהגת ואני יודעת ש אני לא בסדר ואני פוחדת מה יהיה איתי שהמצב יהיה קשה יותר אני רק מבקשת שיהיה לי החוסן שיש לכם מעריצה אותכם פנינה

ערב טוב פנינה,

"הבעיות" שלך מוכרות לכולנו כאן בפורום, והם מלווים אותנו לאורך כל הדרך, בעלך לפחות יודע שיש לו בעיות בזכרון, בהתחלת המחלה אצלנו בעלי לא הכיר בבעיות הזכרון שלו, ההפך היה משתולל כשהתחלתי לענות בחוסר סבלנות אחרי 5 - 4 שעניתי על אותה שאלה, וכשהפנמתי את המחלה פשוט עניתי פעם אחת, מקסימום פעמיים , ואח"כ התעלמתי מהשאלה, מתוך הנחה שאם לא אגיב הוא פשוט ישכח ששאל, וכך היה, מוצאים פתרונות מתחת לאדמה , והכל חלק מהניסיון, אין דרך אחרת, את יכולה להרגע את לא היחידה שלוקחת תרופות הרגעה, גם אני מוצאת את עצמי לא פעם לוקחת וואבנים בכדי לא לצאת מדעתי, פשוט צד ימין של המוח לא מבין מה שצד שמאל של המוח יודע, אצלי כמובן! ולכן צריך משהוא להרגע. מקווה שיהייה לך כוחות להמשיך,ולא נורא עם קחי משהוא להרגע, כמו שאומרים , לא רק החולה חולה, כל הסביבה משתגעת יחד איתו. בשורות טובות,
ניצה.

פנינה יקרה את באמת זקוקה כעת לעידוד

את יודעת שאת מגיבה במקום להתאפק. אבל פנינה, אל תחשבי שניה אחת שאנחנו יותר חסונים או חסינים ממך. לי לקח כמה שנים עד שהגעתי להבנה , לסבלנות ולאיפוק שיש לי היום. ואפילו עם כל זה קורה לי כל כמה זמן שאני מתפרץ. לפעמים אני כותב על כך ולפעמים לא. אחרי התפרצות אני מרגיש מחורבן, אבל אחרי שעובר עוד זמן מה, אני ממש סולח לעצמי. הלמידה הזו היא תהליך שאי אפשר לקפוץ ולעבור אותו בבת אחת. מה שאת צריכה, זה ללמד את עצמך. תזכיר לעצמך כל פעם שבעלך לא מבין ולא מרגיש שהוא חוזר כל הזמן על אותן שאלות. את יכולה כל פעם לענות לו אותה תשובה, או לא לענות בכלל, או בכדי לגוון ו"לשעשע" את עצמך לענות כל פעם תשובה שונה. בצורה כזו תעברי יותר מהר את התהליך. וגם טוב שתהיי מודעת לכך שאם יגיע לשלב של הטחות אשמה, שאת או מישהו אחר גונבים לו, שאת בוגדת בו וכו' וכו' גם אז תצטרכי להיות סבלנית ולא להתווכח איתו אלא לא להגיב או למצוא תירוץ למה את גונבת. שזה לא בכוונה וכד'. אז איך אסיים? שיהיה לך המשך נעים!

../images/Emo24.gifפנינה'לה זוהי אכן תקופה קשה

אך אני עם הצחוקים לא מוותרת, תצחקי תמיד יחד איתו על כל דבר ואל תתרגזי כי אחר כך חלילה הרוגז יבוא נגדך, עדיף לצחוק ולהיות שפויה מאשר לכעוס או להיות באי סבלנות ולקרבל חלילה מחלות כמו שאני כותבת לכולם חשיבה חיובית אבל אל תשכחי את הכוח הרצון לחשיבה החיובית הוא לא אשם שהוא כך זה אדם ב' ולא א' כמו שהיה קודם אז יאלה אל תקחי רציני כעת יש לך תינוק מגודל אל תשכחי שיש לי 2
קבלי
של עידוד ו

פנינה יקרה../images/Emo24.gif

מבינה אותך מאד במיוחד שאת חושבת שהמצב עטד טוב וכאילו מה יש להתלונן, אך אנו בני אדם ומאבדים סבלנות וזה מותר לנו. אל תדאגי , יהיה בסדר, את תצליחי להתמודד גם בעתיד אל תהיי קשה עם עצמך ומצאי לך משהו נחמד להתעסק בו שימלא אותך בשמחה ותקווה חיבוקים ממני , להתראות, טובה

למעלה