מעריץ שרוף?

eladi15

New member
מעריץ שרוף?

לא נראה לי שאי לפחות. נו כולם יודעים שבשביל להיות מעריץ שרוף צריך את כל הפוסטרים דיסקים בלה בלה בלה. טוב אז אני לא כזה אבל אניאוהב מאוד את נירוונה.. זאת אומרת הם הלהקה האהובה עלי.אבל יש לי בעיה אני לא יודע אם להחשיב את עצמי כמעריץ "אמיתי" או סתם מעריץ, כמו שמישהי כאן כתבה לפני כמה ימים שבשיר in bloomקורט כותב על המעריץ שאוהב את כל השירים היפים אבל לא יודע למה הם מתכוונים. אז אני דווקא יודע את המשמעות של כל השירים וזה הסיבה שבעקרון אני הכי אוהב את נירוונה כי יש בשירים את העומק שאני מחפש. אבל הבעיה היא שאני מרגיש לא נוח בקשר לשירים היפים, זאת אומרת אני שם בדיסקמן את nevermind ואני שומע את סמלס לייק טין ספיריט ויש מצב שאני לא אשמע יותר. או שב in utero אני ישר מדלג ל3 או לא שומע את very ape. ושתבינו אני אוהב את רוב השירים ואני לא מאלה שחורשים על 4 שירים מנוורמינד אבל מה הוא כבר יכל לצפות? שאני לא אשמע את השירים היפים? למה לא? ויש כמה אנשים שאומרים תלמדו להעריך שירים כמו מילק וטורצט, וכל אלה. אבל מה אני אעשה שאני לא מוצא את טורצט כשיר יפה אלא כמפגר ביותר (הי הי הייייייייייי). בואו נודה יש כמה שירים מפגרים. אז מצד אחד לא הכי אהבתי את אינסקטייד אבל הדיסק האשון של נירוונה ששמעתי זה from the muddy banks שאני חושב שעוד יותר קשה לאהוב(לפי דעתי זה הדיסקהכי טוכ!).אני לא יודע אם זה הןפך אותי ל"מעריץ" טוב יותר או לא אבל אני לא חושב שזה הוגן לשפוט בנאדם אם אוהב שיר אחד פחות או יותר. בכלל אני חושב שזה קשור בדרך ששומעים את נירוונה. מי שמתחיל עם נוורמינד לדעתי יש סיכוי גדול שהוא לא יאהב את השאר וידבק לאלבום הזה כי בסך הכל כולם מאוד שונים בסגנון(קשה לי להאמין שבנאדם שישמע את האנפלגד קודם ויאהב וימשע אחר כך את אין אוטרו יאהב גם אותו וזה מוכח), אבל זה מה שהופך את נירוונה ללהקה כל כך טובה. לאכול
בלי גבינה זה כמו ל
בלי נייר טואילט

Runaway Train

New member
למה כל זה? אפחד לא אמר לך כלום

יא קרוע... אקיצר ברוכים הבאים לפורום :)

אל תסתבך עם הגדרות :)...

מהודעתך משתמע כי אתה באמת אוהב את נירוונה , ולא סתם אחד שחורש על 4 שירים מנוורמינד (שגם בזה אין כל רע אם אלו השירים שהוא אוהב), אתה לא חייב לשמוע כל שיר של נירוונה יומם וליל , תשמע את מה שאתה אוהב. "נו כולם יודעים שבשביל להיות מעריץ שרוף צריך את כל הפוסטרים דיסקים בלה בלה בלה"- בקשר לזה ממש לא הסכמתי יש המון מעריצים שיש להם את הדיסקים שהם אוהבים של הלהקה שהם אוהבים , ואין להם שום פוסטר/חולצה/ושאר מרצ'ינדייס כי זה נראה להם מיותר . אך אני לא חושבת שזה הופך אותם למעריצים פחות אמיתיים מכל אחד שכן יש לו פוסטר ומחזיק מפתחות - כל אחד שאוהב את הלהקה בגלל שזה הטעם שלו ולא בגלל שזה באופנה או בגלל שזה מה שהחברים שלו אוהבים הוא אכן מעריץ אמיתי (עלי לציין כי ההגדרה הזאת די הצחיקה אותי....) כל אחד יכול לקנות 20 פוסטרים ו5 חולצות של קורט - והופה , הוא מעריץ שרוף אך למעשה הוא אולי שמע שני שירים של הלהקה ולא ממש מבין מה כל ההיסטריה סביבה ( אני מכירה אנשים כאלו...) כפי שכבר אמרו חכמים ממני - על טעם ועל ריח אין להתווכח . חלק חושבים שמילק הוא גאוני וחלק לא מבינים מה יש בשיר הזה , זכותם המלאה. כפי שציינת זה באמת לא הוגן לשפוט בן אדם על פי שיר אחד פחות או יותר , אך אני לא חושבת שאף אחד שופט אנשים על כך . אתה אוהב את נירוונה ? סבבה , תשמע את מה שאתה אוהב בלי לשבור יותר מדי את הראש על איזה מין מעריץ אתה... ועוד משהו קטן - "קשה לי להאמין שבנאדם שישמע את האנפלגד קודם ויאהב וימשע אחר כך את אין אוטרו יאהב גם אותו וזה מוכח" - אני התחלתי עם האנפלגד ואני מודה שזה באמת הכי פחות הסגנון של נירוונה , אך עובדה כי אני מתה גם על האנפלגד וגם על אין יוטרו , כך שאל תחפז להסיק מסקנות :)

life style

New member
מה זה משנה?

הכל זה סתם הגדרות שמישהו לא ממש חכם המציא..... אני למשל התחלתי לשמוע את נוורמינד. מאוד אהבתי אותו. אחר כך עברתי לאנפלגד לאין יוטרו ובסוף לבליצ' ובכל אחד מהם מצאתי משהו שאהבתי. ובן אדם שאומר שהוא אוהב את כל השירים של נירוונה ללא רבב באותה מידה - משקר! הוא מנסה להיראות מעריץ שרוף, ולכן בשיר כמו טורצט שהרבה אנשים לא יאהבו כי הוא שונה. אותו אחד יגיד "שיר מגניב" אבל בתוכו הוא ירצה לכבות את הדיסקמן כל פעם שהוא ישמע אותו. עדיף להיות אחד כמוך ששומע מה שהוא אוהב! אל תחשוב על מה אחרים מגדירים אותך. מה שחשוב זה איך שאתה מגדיר את עצמך. אני למשל עד לפני חודש חשבו שאני סתם אחת שאוהבת אבריל לאבין ובריטני ספירס. וזה הציק לי כל כך! ובגלל זה הרגשתי חובה לנפץ את התדמית הזאת. היום אני מצטערת שבכלל זה העסיק אותי - כי זה ממש אידיוטי.... ומכל השמעטס הזה אני רוצה להגיד לך - מוכח שלשים על אנשים רק מזיק לך! תשמע נירוונה ותהנה מזה. וקורט עם כל הכבוד אמר הרבה שטויות בחיים שלו ואחת מהם זה הציטוט שהביאו לפה לפורום. כשקראתי אותו כמעריצה נעלבתי, לא בגלל שהתיאור שלו התאים לי, דווקא לא. אלא בגלל שיש הרבה מעריצים שהתיאור הזה תיאר אותם, והם מעריצים! לא משנה מה הסיבה הם מעריצים! ולרדת על המעריצים שלך זה דבר הכי מגעיל שסולן יכול לעשות.....

whatever4

New member
כמו שכבר אמרו...

עזוב אותך מהגדרות אתה אוהב את נירוונה? זהו. אבל! יש הבדל מלאהוב 2 שירים של נירוונה לבין לאהוב עשרה שירים. אם מישהו אוהב 2 שירים זה לא ממש אומר שהוא מעריץ של נירוונה. למשל: אני אוהבת ארבעה או חמישה שירים של אואזיס אבל אני לא מעריצה שלהם. ובקשר ל"קשה לי להאמין שבן אדם שישמע את האנפלגד קודם........ וזה מוכח" אלה ממש שטויות כי גם אני, כמו נקודה בחלל, שמעתי קודם את האנפלגד והתאהבתי בדיסק ובלהקה ואחר כך שמעתי את אין אוטרו וגם אותו ממש ממש ממש אהבתי וכך הלאה....... וזה לא כל כך נכון להגיד שהאנפלגד זה לא בדיוק הסגנון של נירוונה, אומנם הם היו להקת רוק אבל לפי דעתי האנפלגד הוא חלק בלתי נפרד מנירוונה (וגם חוץ מזה שהיו להם כמה שירים שקטים-dumb, polly, something in the way)

FlamMAble

New member
מה בכלל ההגדרה ל"מעריץ" ?

"מעריץ=מכבד ומחשיב מאוד" עפ"י מילון כיס כלשהו. (אין לו שם
) ומכך אני חושבת, שנובע שמי שיש לו את כל הפוסטרים ותמיד הולך עם חולצות של נירוונה וכל החדר שלו רק נירוונה נירוונה נירוונה לא אומר שהוא "מעריץ" אמיתי... בכלל- מי קובע מי מעריץ אמיתי ומי לא?! אני בכלל לא חושבת שאני "מעריצה" (משום מה המושג הזה מבלבל אותי קצת) אומנם פתחתי פורום נרוונה, ואני מאוד אוהבת את השירים והמוזיקה..זה הופך אותי למעריצה אמיתית? אבל אין לי מלא פוסטרים של נירוונה, ויש לי רק חולצה 1 של נירוונה...אני גם לא כל היום חושבת,נושמת,ואוכלת נירוונה...זה הופך אותי ל"מעריצה מזוייפת"?!?! ובכלל לא הבנתי את ההודעה שלך, מה בעצם אתה מנסה להגיד? שאנשים אומרים לך שאתה לא באמת מעריץ של נירוונה...או....מה? ובסיכום קצר: אף אחד לא יכול לקבוע מי "מעריץ אמיתי" ומי "מעריץ מזוייף".

hgvrycuihnhuyb

New member
../images/Emo168.gifנקרא לזה אוהבי מוזיקה....

ולא עוד סתם שירים,אלא מוזיקה משמעותית ועמוקה...ואיכותית שקשה בימינו למצוא כל דבר טוב נכחד,לא?

B A R B A R

New member
שתדע לך../images/Emo124.gif

שעד לפני חצי שנה בערך גם אני התלבטתי
בין כל השטויות האלה.. וסתם שתדע שמה שאתה חושב-שלהיות מעריץ של להקה כלשהי אומר כל הדיסקים ופוסטרים וחולצות ובלאגנים זה עוד כלום,לעומת אנשים שאני מכירה שכשואלים אותם אלו להקות הם שומעים, הם אומרים מיליון ואחת להקות, ולבסוף מתברר שהם מכירים בערך שניים וחצי שירים ללהקה,שזה לגמרי הטריף אותי

FlamMAble

New member
אני לא מבינה מה הבעיה...

למה זה כל כך מטריף שמישהו אומר לך שהוא אוהב להקה כלשהי, ובסוף מתברר שהוא מכיר/אוהב רק שני שירים של אותה להקה? אולי לדעתו לאהוב שיר אחד של הלהקה הופך אותו לאחד ממעריצי הלהקה? אצלי בד"כ אני מגדירה את עצמי כ"שומעת את הלהקה הזאת" רק אם יש צרור נכבד של שירים שאני אוהבת של אותה להקה, אבל אצל כל אחד זה שונה... למה זה כל כך מטריף?

eladi15

New member
פחחחחחחחחחחחחח

זו חייבת להיות ההודעה הכי מטומטמת שקראתי.. רגע אני כתבתי אותה
im the one who like to write long massges but i dont know what i mean dont know what i mean פחחחחחחח לאכול
זה כמו ל
בלי נייר טואילט

life style

New member
למה מטומטם?

זה ישמע קיצ'י אבל - זה מה שאתה חושב. והרבה אנשים מתלבטים בשאלה הזאת "מה זה מעריץ?"

B A R B A R

New member
שמעי

כמו שאמרת גם את, בנאדם יכול לאהוב שיר אחד או שניים של להקה מסויימת אבל, לקרוא לזה הערצה? אולי רק של השירים הספציפיים שהוא מכיר/אוהב או אפילו להעריך את הלהקה/אומן.

למעלה