מעריץ חדש

ALI G

New member
מעריץ חדש

שלום רב, אני ממש רוצה להצטרף אליכם, אני חולה על אלביס אבל אני צריך עזרה קודם מישהו מוכן לתת לי את הפלייליסט, רשימת השירים המדוקיית מהאלבום הראשון שלו? תודה

Bugracer

New member
קבל

האלבום הראשון של אלויס יצא בשנת 56' בשם "Elvis Presley" רשימת השירים ( פלייליסט ) כדלקמן: Blue Suede Shoes I'm Counting on You I Got a Woman One-Sided Love Affair I Love You Because Just Because Tutti Fruti Trying to Get to You I'm Gonna Sit Right Down and Cry (Over You) I'll Never Let You Go (Little Darlin') Blue Moon Money Honey אופיר

Chocoholic

New member
בקשר לתקליט

הוא שלך או שזו רק תמונה של האלבום שמצאת? אם כן, איך השגת אותו? מקורי/יד שניה/יבוא אישי/אינטרנט?

ALI G

New member
תודה רבה רבה ...ושאלה

היי. תודה לך רק יש לי שאלה, אני מניח שאתה מעריץ חזק של אלביס, ידוע לך מה מהשירים הוא שיר מקורי של אלביס ומה חידוש? למשל: טוטי פרוטי זה שלו או של ליטל ריצ'רד במקור? ובלו מון? שלו?

Bugracer

New member
טוטי פרוטי זה של ליטל ריצ'רד במקור

לגבי האחרים תחקור ותבדוק

../images/Emo177.gif תקנו אותי אם אני טועה

אבל Heartbreak hotel היה השיר הראשון שנכתב במיוחד עבור אלויס, לא? ואם אני טועה, אז מה שבטוח זה ש: Blue Suede Shoes I Got a Woman Tutti Fruti Blue Moon Money Honey הם לא שירים שלו, אלא שירים שנודעו בביצועם של אמנים אחרים.

ElvisAlive

New member
אני לא יודע אם..

אני לא יודע אם HeartBreak Hotel נכתב במיוחד בשבילו אבל הוא הראשון שה קליט אותו...

למעלה