מעריב ספורט עמוד 13

ofribecker

New member
מעריב ספורט עמוד 13

בין הסקירות על קליעה וסיוף, תסתכלו בעצמכם.

puppi

New member
ומי שבאוסטרליה

ולא יכול לקנות "מעריב ספורט" - קדימה תשתף את כולם. אני עוקב בעניין רב אחרי ה IFL - שוב פעם ישר כוח לכל העוסקים במלאכה.

ofribecker

New member
אז ככה

אין לי סורק אבל אני מצטט לך מה שכתוב שם: פוטבול: בליגה הישראלית ניצחה ביום שישי ת"א פיונירס את ת"א סברס 50 - 36. ליאור גזית נבחר לשחקן המצטיין במשחק עם 2 טצ'דאונס." (לא חשוב שזה טעות והוא עשה 3 טצ'דאונס).

Yo-man

New member
פאפי - יש לי פרס בשבילך

למעשה, לכל הזוכים בתחרות הפורום (המלך הירוק, פאפי ו-CKYEN1) מחכים פרסים שתכננו לחלק בצפייה המשותפת בסופרבול. אני אפנה אליכם במערכת המסרים היום וננסה לתאם העברות... יש 3 פרסים, ואחרי שהם יישלחו נפרסם מה הם.

modz0r

New member
סריקה של הכתבה

מישהו יכול להעלות סריקה של הכתבה?

zipfer

New member
ואני כבר קפצתי לקנות את זה...

הלכתי למכולת הכי קרובה ואי אפשר להגיד שלא התאכזבתי מעט... זה תקוע במקום שלקח קצת זמן למצוא את זה וזה פשוט כמו שצוטט קודם שורה וחצי וזהו... לא משהו מפואר במיוחד אז גם לא קניתי בסוף

shlomys

New member
גם אני

קפצתי למכולת הקרובה ואי אפשר להגיד שלא התלהבתי עד עמקי נשמתי. מי מכם ראה פעם מילה אחת שלא נאמר משפט שלם בעיתונות הכתובה בנוגע לליגת פוטבול בארץ הקודש ? מה חשבת ? לקבל את הכותרת הראשית במוסף הספורט? דיון סוער על איכות השיפוט במשחק אצל לונדון וקירשנבאום? זו פעם ראשונה שאני בכלל עובר על מוסף הספורט בעיתון בכמה שנים האחרונות . אני קניתי ושמרתי.

zipfer

New member
האמת שזה פשוט בגלל שבפעם הקודמת

שהופענו במעריב זה היה בעמוד האחורי עם פיטסבורג בזכייה בסופרבול וזה היה מין טור כזה... וחוץ מזה לבזבז את ה 5 שקל בשביל זה?...... אני בסך הכל בן 16... אין לי כסף לשטויות האלה.. :)

למעלה