אין לי סורק אבל אני מצטט לך מה שכתוב שם: פוטבול: בליגה הישראלית ניצחה ביום שישי ת"א פיונירס את ת"א סברס 50 - 36. ליאור גזית נבחר לשחקן המצטיין במשחק עם 2 טצ'דאונס." (לא חשוב שזה טעות והוא עשה 3 טצ'דאונס).
למעשה, לכל הזוכים בתחרות הפורום (המלך הירוק, פאפי ו-CKYEN1) מחכים פרסים שתכננו לחלק בצפייה המשותפת בסופרבול. אני אפנה אליכם במערכת המסרים היום וננסה לתאם העברות... יש 3 פרסים, ואחרי שהם יישלחו נפרסם מה הם.
הלכתי למכולת הכי קרובה ואי אפשר להגיד שלא התאכזבתי מעט... זה תקוע במקום שלקח קצת זמן למצוא את זה וזה פשוט כמו שצוטט קודם שורה וחצי וזהו... לא משהו מפואר במיוחד אז גם לא קניתי בסוף
קפצתי למכולת הקרובה ואי אפשר להגיד שלא התלהבתי עד עמקי נשמתי. מי מכם ראה פעם מילה אחת שלא נאמר משפט שלם בעיתונות הכתובה בנוגע לליגת פוטבול בארץ הקודש ? מה חשבת ? לקבל את הכותרת הראשית במוסף הספורט? דיון סוער על איכות השיפוט במשחק אצל לונדון וקירשנבאום? זו פעם ראשונה שאני בכלל עובר על מוסף הספורט בעיתון בכמה שנים האחרונות . אני קניתי ושמרתי.
שהופענו במעריב זה היה בעמוד האחורי עם פיטסבורג בזכייה בסופרבול וזה היה מין טור כזה... וחוץ מזה לבזבז את ה 5 שקל בשביל זה?...... אני בסך הכל בן 16... אין לי כסף לשטויות האלה..