מעריב: נערה בהפרעה שלום, כתבה נרחבת על אנג'לינה ג'לי המדהימה. בברכה, מנשה.
M menl New member 9/4/04 #1 מעריב: נערה בהפרעה שלום, כתבה נרחבת על אנג'לינה ג'לי המדהימה. בברכה, מנשה.
M menl New member 9/4/04 #3 אימוץ ילדים אתם בטח זוכרים שהיא אמרה פעם שאם היא תרצה ילד נוסף, היא תאמץ ילד נזקק נוסף, כי זה הרבה יותר הוגן מסיפוק האגו ע"י הבאת ילד חדש לעולם.
אימוץ ילדים אתם בטח זוכרים שהיא אמרה פעם שאם היא תרצה ילד נוסף, היא תאמץ ילד נזקק נוסף, כי זה הרבה יותר הוגן מסיפוק האגו ע"י הבאת ילד חדש לעולם.
¥ ¥EleVatioN¥ New member 9/4/04 #10 היא טחונה...../images/Emo129.gif היא יכולה להרשות לעצמה להביא כמה ילדים ולאמץ כמה ילדים....
M menl New member 9/4/04 #11 זו גם שאלה של תשומת לב היא רוצה להקדיש את מלוא תשומת הלב לכל ילד וזה קשה לשחקנית עסוקה כמוה. בינתיים היא עוזרת להרבה ילדים של אחרים.
זו גם שאלה של תשומת לב היא רוצה להקדיש את מלוא תשומת הלב לכל ילד וזה קשה לשחקנית עסוקה כמוה. בינתיים היא עוזרת להרבה ילדים של אחרים.
O One Falling Star New member 9/4/04 #6 אוף אני רציי לשים את זה בכל מקרה קבלו את הגירסה המקורית בעיתון גם מוכשרת אני אה? חח
¥ ¥EleVatioN¥ New member 9/4/04 #8 מהממת../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif ואיי כמה תמונות יפות יש שם אני לא יכולה יותרררררררררררר
¥ ¥EleVatioN¥ New member 9/4/04 #9 וראמיתם גם....../images/Emo129.gif פרסומת לסרט הזה דור הפרוזק או וואטאבר אומרים שהוא יותר טוב מנערה בהפרעה
וראמיתם גם....../images/Emo129.gif פרסומת לסרט הזה דור הפרוזק או וואטאבר אומרים שהוא יותר טוב מנערה בהפרעה
D dilan angel New member 9/4/04 #13 סיימתי לקרוא את זה עכשיו הם חידשו לי שם מלאאאא דבריםםםם.. ויש שם פשוט פוסטר במתנההההה...שווה ביותר!
M Ma E New member 9/4/04 #14 כתבה מדהימה../images/Emo70.gif לא ידעתי שאחרי האוסקר היא התאשפזה.. איזה חמודה כמה אהבה היא נתנה לבילי בוב הזה.. יצא בן בן של מישהי שעומדת עכשיו בצומת ולא ידעתי שפרוש השם שלה זה "מלאכית קטנה שלי" אבל אתן רואוווווווווותתתתתתתת!?!? אני כבר יותר מחצי שנה אומרת כל הזמן שהיא המלאך שלי מסתכר שזה נכון MY LOVE!!!!
כתבה מדהימה../images/Emo70.gif לא ידעתי שאחרי האוסקר היא התאשפזה.. איזה חמודה כמה אהבה היא נתנה לבילי בוב הזה.. יצא בן בן של מישהי שעומדת עכשיו בצומת ולא ידעתי שפרוש השם שלה זה "מלאכית קטנה שלי" אבל אתן רואוווווווווותתתתתתתת!?!? אני כבר יותר מחצי שנה אומרת כל הזמן שהיא המלאך שלי מסתכר שזה נכון MY LOVE!!!!
O One Falling Star New member 9/4/04 #15 וואו. רק עכשיו קראתי את כל הכתבה זה מדהים. במיוחד הקטע של התיכון והחלק שאחרי נערה בהפרעה ובילי בוב.. יווו איך הזדהיתי.. זה פשוט.. אני (מפחיד..)
וואו. רק עכשיו קראתי את כל הכתבה זה מדהים. במיוחד הקטע של התיכון והחלק שאחרי נערה בהפרעה ובילי בוב.. יווו איך הזדהיתי.. זה פשוט.. אני (מפחיד..)
M menl New member 10/4/04 #19 ../images/Emo13.gif ידעתי שתיפלי מהכסא... פשוט אין לי זמן לכתוב כאן, אבל כמו כל בן אדם שפוי אני מעריץ את אנג'לינה. האם ידעת שאחת מכתובות הקעקע שלה מוקדשת לחיות הבר הכלואות בכלובים? “A prayer for the wild at heart kept in cages"
../images/Emo13.gif ידעתי שתיפלי מהכסא... פשוט אין לי זמן לכתוב כאן, אבל כמו כל בן אדם שפוי אני מעריץ את אנג'לינה. האם ידעת שאחת מכתובות הקעקע שלה מוקדשת לחיות הבר הכלואות בכלובים? “A prayer for the wild at heart kept in cages"