מעריב לנוער

מעריב לנוער

לשם שינוי הם היו חכמים השבוע
. הבחן את עצמך ממש יפה (בניגוד לכל הפעמים האחרונות), והם אפילו כתבו את זה: ____ סדרות חברים חדשים לא מעט מכורי טלוויזיה בארץ נבהלו, כששמעו שערוץ 3 הסתכסך עם חברת 'האחים וורנר', ולא ירכוש ממנה תכניות בעתיד. פירושו של דבר, שיש סיכוי שסדרות כמו '
בנות גילמור
', 'חברים', 'הבית הלבן', 'סמולוויל' ועוד כמה סדרות להיט, לא ישודרו יותר בערוץ 3. אבל לא הכל חדשות רעות: בכבלים מנסים למצוא תחליפים, ובינתיים הזדרזו שם לחתום על חוזה עם חברת 'MGM', שתספק לערוץ סדרות רכש במקום אלה שהוא צפוי לאבד. בין הסדרות החדשות שנקנו יש כמה עם פוטנציאל: הכי מעניינת היא 'Boomtown', דרמת פשע פרועה המתרחשת בלוס-אנג'לס. בכל פרק הסדרה מוצג אירוע אחד מכמה נקודות מבט, של הפושע, של הקורבן ושל החוקרים. סדרה נוספת היא 'American Dreams', שהיא כמו 'דוסון קריק', רק בשנות ה-60. הסדרה עוסקת בארבעה נערים שמנהלים את חייהם באותן שנים סוערות ומושפעים מכל מיני טרנדים. לא ברור אם שתי הסדרות החדשות האלה והאחרות יצליחו למלא את החלל שישאירו 'חברים' ושות', ואנחנו גם מעדיפים לא לחשוב על זה כרגע. עם כל הכבוד לסכסוכים כלכליים, שום דבר לא חשוב עד כדי כך שנאבד את '
בנות גילמור
'. ____
ואז הם שמו תמונה די גדולה (יותר מחצי עמוד לאורך, חצי-שליש לרוחב) של לורן ואלקסיס / לורליי ורורי... התמונה מ-מ-ש יפה! [מעריב לנוער, גיליון מס' 26, 27 בפברואר 2003, עמ' 67]

4667

New member
להחליף את התוכניות האלה בסדרות

משניות זה כמו להחליף את סיינפלד בפאזל. או את ג'יי לנו ברמי ורד, או את אי אר בטיפול נמרץ, או ג'מבו 747 בטיסן נייר מצ'וקמק.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo45.gif

איזה חמודים!
גם ראש1 נוהגים להחמיא לבנות גילמור מדי פעם, אבל דווקא השבוע לא הזכירו אותן...
יאפ גיל, אז יוז'ואל אתה צודק. מאוד.
עכשיו- לקנות או לא לקנות- זאת השאלה?
אולי יש למישהו סורק? *מבט תמים*

לאנוכי...

אבל כרגע הוא מתחת לערימות הדפים של נאור, ובכלל, לא נראה לי שהוא עובד בבראד מאיזשהי סיבה, אולם סקוט תמיד מנחם אותו וגורם לו לעבוד קצת.

PURPLE CHICKEN

New member
וול...

אז כששסקוט יהיה במצברוח, אם לא אכפת לך, תנסי לשכנע אותו להתעסק קצת עם... איתו. הסורק זאת אומרת. את צריכה להמציא גם לו שם.
ד"א- לא ברכתי אותך על חתימתך החדשה, אז- תבורכי!

את כמובן צודקת../images/Emo3.gif

ותודה
כתבתי את זה מתישהו, ממש לא לפני הרבה זמן, ומישהי אמרה שאני מצחיקה (
) ונתנה לזה את השם - Ode to Internet. ופה נגמר הסיפור שלנו ילדים

4667

New member
מייבי נוט יוז'ואל, באט 10X... אגב,

יש לי סורק, אבל למה שאלת....? אוו... שיר יפה ברדיו *לוחץ שלח מהר*

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי מ"ל התייחסו למכתבים שלי ברצינות. רק שישימו עכשיו פוסטר של מיילו לבחירה ואני אתרצה.

../images/Emo34.gif|מכשפופי|../images/Emo154.gif../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif

התמונה נורא מבליטה את העיניים שלהן, כי בדרך כלל לא שמים
שללורליי יש עיניים כחולות. (למרות שרייצ'ל אמרה את זה פעם) אגב, חתימה מהממת

Lily Bing

New member
התכוונת אלי../images/Emo35.gif ../images/Emo118.gif

אם כן,
תודה
השקעתי המון מחשבה...סתם... באמת לא שמים לב שללורליי יש עיניים כחולות...למרות שכשהיא שמה עיפרון כחול בעיניים- אז זה מבליט את זה...דוגמא
דרך אגב, הסתכלתי בכרטיס שלך, ואהבתי מאוד את הציטוט של צ'נדלר...

תמונה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif|מכשפופי|../images/Emo34.gif

בטח שהתכוונתי אלייך
החתימה מקסימה
הציטוט של צ'נדלר הוא ציטוט שראיתי בפרק 'אף אחד לא קם' ונורא אהבתי. זה גם הפרק שמוניקה משאירה הודעה לריצ'רד, היא מנסה להיות קלילה, ואז, בסוף ההודעה, היא אומרת - "אני קלילה... (איים בריזי
)"

לאנה

New member
אוי!!!

זה הפרק המיתולוגי! "The One When No One Gets Ready"... *"You hide me clothes? I'm gonna do the opposite" "What? You're gonna SHOW me my clothes?..." "No... Opposite is... opposite!"*

../images/Emo32.gif(היי, אין לנו שרשור!)../images/Emo32.gif

Chandler: But... the pillows are the essance... Joey: That's right, I'm taking the essance!​
או משהו כזה... נראה לי שזה היה "דאט'ס רייט, באדי, איים טייקינג דה אסנס!" (זה נראה כמו יוונית, או שזאת רק אני? היי, לאנה, זוכרת שפעם *מנופפת בידה לאחור... כאילו... את יודעת?* כתבנו עברית-אנגלית? *נוסטלגיה*
)

למעלה