מערבולת

מערבולת../images/Emo88.gif

מערבולת אני בתוך מערבולת, מנסה להיחלץ, אבל זה לא מצליח לי, בינתיים אני מתעייף. זה כמו בתוך סערה , מכל הכיוונים. זה בא לי, לאן שאני פונה. אני צופה על ישותי הקיימת במבוי סתום, חסר אונים. הטלוויזיה דלוקה, משחק שם אזה סרט, אבל אני עסוק, נאבק, כמו שאמרתי לכם, מנסה להיחלץ. לחיים יש כך וכך אפשרויות. יש התווך הצהוב, שזה התווך של קבלה עצמית. ויש את התווך האדום, שזה התווך של מין ותאווה. יש את התווך השחור שזה התווך של אובססיה ויש את התווך הירוק שזה התווך של התמימות. הוורוד זה התווך של האופטימיות. וכך כשאני בתוך מערבולת, אני נאבק, אני יוצא ונכנס מתווך לתווך, מחפש אפה קל לי, אפה אפשרי לי. מערבולת. כמה קטן האדם מול כל היקום הזה, כל כך הרבה אנרגיה, כל כך הרבה אפשרויות, צבעים. מי אני בכלל שאני איעץ לאלוהים, לא אל תעשה כך תעשה כך, מי בכלל מקשיב לי. מערבולת. להתנגד לה או להיסחף אתה. שלום , אני היום מערבולת, נסחף , אז אם אני קצת מוזר, אני פשוט מר מערבולת היום, אני ארקוד קצת פלמנקו בשיטה היוונית האורתודוקסית. יש בעיה כזאת בפיסיקה, אתה מסובב דלי מלא במים, ועליך לחשב את צורת הקונוס ההפוך שנוצר באמצע הדלי, מין קונוס כזה של ריקנות, עליך לחשב אותו ולמצוא את המימדים שלו וכל זה חלק מהמערבולת, מערבולת, מערבולת. הינך קונוס של ריקנות בתוך מערבולתך. הבדידות של יום ששי. יום ששי. האוויר חותך את עצמו בעצמו, הטלוויזיה מדברת עם עצמה, רק כדי ליצור אשליה שהכל בסדר, בשליטה. ואכן הכל בסדר והכל בשליטה במיוחד בגלל ששום דבר לא מתרחש, יש רק המערבולת. התווך בצבע כסף, זה התווך הטכני. הופפפה יש פרצה, נכין משהו, נעשה משהו. נעשה סנדוויצ', נמרח מרגרינה, נשים שלוש שכבות של נקניק, ארבע שכבות עדיף, אם כבר חמש שכבות, יללה שיהיה ממלא חיים רק פעם אחד, עגבניות, פלחים דקים דקים כמו שאני אוהב, נעשה כוס ענקית של דיאט קולה עם קוביות קרח. נוכל ונשתה. שיתפוצצו כל הרופאים. עדיף לאכול ולפשל מאשר לתת למערבולת להיות. כשאתה ביום מערבולת, אתה המערבולת, וגב' מערבולת נכבדה לא מבינה מה זה לישון. מערבולת, השעה שתיים והשעון לא זז, לא זז. מערבולת תניחי לי, לא רוצה יותר, לא יכול יותר, דיי. תרדם כבר, תרדם. לא נרדם, למה שירדם הבן אדם, ממתי גברת מערבולת נמה. מערבולת של יום ששי.

פורפורית יקרה

נרדמתי ב 4 והתעוררתי ב0700 . מערבולת זאת בעייה פסיכולוגית, אם אני אקח כדורים אז זה יוצא שאני כאילו בורח, לא יודע זה לא מוצא חן בעיניי כדורים. אבל תגידי בכלל רציתי לשאול אותך, מה זה "פופור אנטר" כלומר אני יכול להבין מילים כמו גחלילית, פאנק, כונן קשיח, חן, פנינה, מה זה פורפור אנטר,דווקא שם יפה בחרת לך. השם שלך מזכיר לי מילה בערבית "פרארה" זה צעצוע כזה של ילדים כמו מאוורר צבעוני על מקל. מעניין אך קוראים לזה בעיברית. ביי שיהיה לך יום שבת אחלא אחלא אחלא.

סייח יקר../images/Emo6.gif

השמות שלי הם עירבוב של כמה ניקים שהיו לי, פורפורית שמה של החתולה שלי, אנטר על שמה של החללית אנטרפרייז,
תשאל את קונן הוא כבר יסביר לך שיש לי פיצול אישיות

פנקיסטית יקרה../images/Emo39.gif

תגיד זה פנקיסטית או פאן - קיק PANCAKE , הא הא הא. תראי גברת נכבדה, אני כבר עוקב אחרייך כמה ימים, וראיתי שכבודה, הוד מעלתה, נעלמת מהזירה האיטרנטית בשעה 2330, הכל בדוק וספור. כלומר הוד מעלתה המלכה יושנת כמו חתולה טופ טופ טופ. יללה מאצ'י ענקית ליפיפיה הנרדמת, ושיהיה לך שבת אחלא אחלא אחלא.

חן (*_*)

New member
סייח ../images/Emo140.gif וגם אני לעיתים במבוך.....

מבוך כשניפגש- נשוב לדבר על אותם העניינים שהטרידו אותנו אתמול ונשוב לפרש בלי לאמת איש איש את דרכו נעמיד פנים ונרגיש בודדים אל מול המשחק הגדול שנינו בפנים מחפשים כיוונים בתוך המבוך הגדול. בתוך מבוך סבוך נפסע כילדים אל עבר הפתח שלא נראה כמתוך הד-קולך אקרא לעומתך התשמע את הסוד הנורא? (בקריאת אנקה נקרעה הנשמה למרגלותיה דמי ניגר הנה אבדה השליטה את דרכי לא אמצא נפשי אליך פסעה מגששת אחר ניצוצות של תקווה עוד לא טעמה היא דבר.) וכשניפגש, נשוב לדבר על אותם העניינים שהטרידו אותנו אתמול ונשוב לפרש בלי לאמת איש איש את דרכו נעמיד פנים ונרגיש בודדים נמשיך לרקום חלום כביכול.

מרגש מאוד יקירתי.

אני רוצה להציע לך הצעה ואת לא חייבת לקבל אותה, כי בהרבה מצבים יצאתי אהבל בסוף. ההצעה שלי היא, לכתוב שיר על חתיכה קטנה מהבעיה ולא על כל הבעייה. אם את כותבת שיר על כל הבעייה, זה מציף את הקורא ומכניס אותו ללחץ וגם גורם לקח שאת בעצמך לא מספיק ממוקדת. מעניין אותי אם אתמול היית במערבולת, האם הלכת ועשית חגיגות על האוכל, מה אכלת ????? תגידי את לא דתיה ???? היה לי הרגשה שאת דתיה ואז חשבתי שכבודה לא יופיע בשבת. לא יודע למה היה לי את הרושם שאת דתיה. אני קצת ברוגז איתך, את לא שמת שלב שגם אני מופיע בשער של תפוז. יללה כפרה, שיהיה לך שבת אחלא אחלא אחלא.

חן (*_*)

New member
סליחה..סליחה...סליחה....ו../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif

בחיי שלא ראיתי שגם אתה בשער תפוז. מקווה שאתה סולח לי. בקשר להצעתך- נדיר שאני כותבת כך ובנושאים שכאלה, אך כשאני עושה זאת, זה מתפרץ מתוכי ללא ביקורת, תיכנון הכתיבה, ניסוח, או הגבלת הנושא. מאוד מעניין אותי למה חשבת שאני דתייה? נהפוך הוא, אישי חזר בתשובה, ומאז אני ברוגז עם אלוהים ויסלחו לי המאמינים.

אז ככה:

אני באופן מאד אישי דווקא אוהבת מערבולות בעיקר את הרגע של הכניסה לתוך הלופ העוצמתי והדאיה החוצה ממנו, אם יש את האפשרות הכוח והיכולת לצאת ממנות בעדינות. ולפעמים כל ועיקר הוא לשבת על אם הדרך (במקרה שלי על איזה ענף רציני) ולתת לסופה לעבור. לצבעים יש חוקיות מעניינת והיופי הוא להכניס את כולם לבלנדר וליצור בועות חדשות. הקטע שנון!!! אהבתי! רק טוב!!!

לוגמת אם יורשה לי

עוד כמה צבעים:סגול טיפה שנהב מעורבל היטב עם ארגמן וקורט טורקיז רב תודות על השלל והגוון רק טוב!!!

למעלה