"מערבה מכאן".

SpongeGil

New member
"מערבה מכאן".

ללא ספק הביצוע של העונה בשבילי. מה שלכם? :)

אונגי2

New member
יש לי שלושה!

סולואים : "שובי אל ביתי" של חן אהרוני ו-"לא עובדת בשביל אף אחד" של אליסה שפרגה... והדואט הכי טוב הוא כמובן "גיטרה וכינור" של אדיר ומארינה!

Busy Ant

New member
אם זכרוני אינו מטעני - עניתי על השאלה הזו

אינספור פעמים. אבל לא אכפת לי לחזור על זה; הכי טובים? - מערבה מכאן, חלומות, וידוי, ואתם רוקדים, פרי גנך [מארינוצ'ה]. מגדלור [חן אהרוני].

SpongeGil

New member
בואנה

את/ה צריך/ה להיות גאה בעצמך על הטעם המשובח שיש לך

Busy Ant

New member
הו... נשמה../images/Emo23.gif

רוצה משהו באמת משובח? It's only you - Common Bond נמסים מכל צליל.

SpongeGil

New member
אקשיב לעצתה של הנמלה הנמלית ואוריד../images/Emo3.gif

היי, אני גיל. מי את/ה? =]

Busy Ant

New member
הנמלה הנמלית ../images/Emo6.gif

אני נטע, קצת גדולה בהרבה מהגיל הממוצע פה (14?). אז פאדיחות לי להסתובב פה... :-{

SpongeGil

New member
חח, 15 זה גם בנורמה פה לדעתי

נו, פקאצות ונורמלים. נחייה

efi s8

New member
שובי אל ביתי, סליחה, ועכשיו, ומגדלור של חן

פרי גנך בלוז כנעני אהובת הספן מרינה

Confide In Adam

New member
שלי

אליסה ומרים - בואי מרינה - מערבה מכאן, חלומות חן - מגדלור, סליחה אליסה - אקווריוס, נערי שובה אליי עדן אמזלג - השקט שנשאר

הרבה של חן אהרוני

במיוחד השקטים שלו (בואי אמא, סליחה הענק, אין לי אהבה, מגדלור) וגם שובי אל ביתי, ועכשיו. הדואט של חן ומרינה שיר לערב חג. מהמם ביופיו. האם נחזה כאן שילוב שיוכיח את עצמו בעתיד? ואצל אחרים: מארינה - אהובת הספן. שיר שהוא בעצם הופעה אחת גדולה. יד ענוגה של בועז

faery18

New member
שליייייי

כל הביצועים של מארינה כולל אהובת הספן ווידוי בלוז כנעני הכללל אני לא יכולה לבחור כל הביצועים והדואטים שלה מהממים אחד אחד לא סתם הורדתי את כולם:) ככלות הכל והתמונה של נדב קדמון-מאוד אהבתי שיר ממש יפה, אהבנו של נדב קדמון מאוד יפה הוא שר את זה, וגם את צל כבד אהבתי.

שי הכי יפים!

בועז מעודה-קול גלגול,ילדות שנייה מרינה מקסימלאן בלומין-וידוי,שיר אהובת הספן נדב כהן(אם מישהו זוכר אותו)-על הגשר הישן(מקסים מקסים!!)ועוד שיר אחד של רמי קלנשטיין סיון גורשיוואלי-רואה לך בעיינים,פנסים(עם חן) שלומי בראל-הגברים בוכים בלילה,אהבה בוערת,להשתטות לפעמים! אדיר אוחיון-על גגות תל-אביב

למעלה