מעקה באזור הצפון

ש ג ה

New member
מעקה באזור הצפון

שאלנו ולא נעננו, שואלים שוב אולי הפעם.... מחפשים "איש מעקות" מאזור הצפון (עמק יזרעאל והסביבה) , אפשר גם איש מקצוע שמבצע הלחמות.... איכותי ולא מאוד יקר מעקה סטנטרטי ולא מעוצב.... תודה רבה

ש ג ה

New member
יופי מצויין תודה רבה ליאור

ושאלה אליך נוספת לגבי אבן קיסר - עשית סקר שוק ומצאת ששיש אביב בקרית ביאליק הוא הטוב ביותר? יש עוד מקום ששווה לנסות? (לא ששיש אביב לא טוב, הוא היחיד שניסינו עד כה)

Z ליאור

New member
יקירתי ,אני לא מכיר במושג "הטוב ביותר"

יתרה מזאת כשאני שומע את המשפט הנ"ל על בעל מקצוע זה מרחיק אותי וגורם לי לנוגדנים. אני יכול לספר על ניסיוני בלבד ,אין לי שיש קיסר בבית ,כל החומרים שלנו בבית הם טבעים עם היתרונות והחסרונות שלהם ,אני יכול להגיד שהיתי מרוצה מאד מאורי משיש אביב ,סיפק לי את כל הספי שיש לחלונות ,מטבח וחדרי אמבטיות ,ובנוסף את כל הכלים הסנטרים (לא כולל אינטרפוצים) מרוצה מהמחיר ,מהזמנים ,ומאיכות המוצרים .

ש ג ה

New member
טוב טוב סליחה

למרות שלא מבינה מה הבעיה בסך הכל בודקים אנשי מקצוע רואים כמה עבודות שלהם מקבלים מחיר ואז יודעים אם הוא הטוב ביותר מבין אנשי המקצוע שבדקת - לא מבינה מה לא טוב בזה.... ואם כבר מדברים על נוגדנים - "יקירתי" עושה לי את אותו הדבר... בכל אופן תודה רבה

Z ליאור

New member
שגה ..

על מה סליחה , אני קורא שוב מה שכתבתי לך ,ולא מבין למה נעלבת בכל מקרה זאת לא היתה הכוונה (הנוגדנים כוונו לבעלי המקצוע ולא אלייך ) ,אנסה להסביר עצמי טוב יותר . אני בכל מהלך הבנייה ניסתי להתרחק מבעלי המקצוע שכולם אומרים אליהם שהם ההכי טובים ,מפני שבד"כ וללא הכללות" ההכי טובים" הם אלו שיחפפו ויעשו את העבודה עם קבלני משנה ,הם רצים על השם של פעם .אני חיפשתי את בעלי המקצוע שמחפשים את העבודה וורוצים להוכיח את עצמם הם בד"כ גם יותר זולים ולא פחות טובים "מההכי טובים" ובהחלט מסכים עם מה שכתבת לגבי בדיקת בעלי המקצוע . עכשיו שולם

ש ג ה

New member
בטח שולם../images/Emo9.gif

זאת אחת הבעיות בפורום של מילים בכתב ולא בע"פ - הכל נתון לפירושי קריאה ואופי.... קראתי שוב את מה שכתבת והפעם הבנתי נכון
תודה רבה ליאור - אתה איש נחמד

itrigalo

New member
גם אני בונה בעמק יזרעאל.

חיפשתי איש מעקות למעקה סטנדרטי במחיר הוגן. אחרי חיפושים רבים סגרתי עם מסגריית אמון בדיר אל אסד (60 מ' מעקה לדו משפחתי). היינו במסגרייה, ראינו את התוצרת, הרמה גבוה. המפרט טכני גבוה מאד (כמובן מגולבן+צביעה בתנור), ויחד עם זאת המחיר הכי נמוך. בהצלחה. האתר: http://www.amoon.co.il

למעלה