מעקב

מצב
הנושא נעול.

אביב72

New member
מעקב

מעקב
היי יש לי שאלה נוספת שמטירדה אותי בנושא של המעקב הריון . מי מנהל את מעקב ההריון? עד מתי המשכתם לעבוד מול רופא בביה"ח? האם טופלתם במקביל גם אצל רופא בקופ"ח/ פרטי האם אצל גניקולוג או מומחה בפוריות ? האם הרופא היה זמין לכם ב"שעת צרה" ? אני יודעת שעדיין מוקדם לשאלה הזאת אבל......

הרופא "משחרר" אותך

מעקב
היי יש לי שאלה נוספת שמטירדה אותי בנושא של המעקב הריון . מי מנהל את מעקב ההריון? עד מתי המשכתם לעבוד מול רופא בביה"ח? האם טופלתם במקביל גם אצל רופא בקופ"ח/ פרטי האם אצל גניקולוג או מומחה בפוריות ? האם הרופא היה זמין לכם ב"שעת צרה" ? אני יודעת שעדיין מוקדם לשאלה הזאת אבל......
הרופא "משחרר" אותך
אחרי בדיקת הדופק הראשונה. ככה זה לפחות בבני ציון, אני לא יודעת איפה את מטופלת. ואז את מוצאת לעצמך רופא אחר -פרטי או של הקופה לפי החלטתכם. אני לא קשורה לאף רופא חוץ מרופא קופת החולים שמבצע לי את המעקב. בעיקרון אין צורך, אלא אם חלילה יש בעיות. נקווה שלא יהיו.

דעתי הוא ש....

מעקב
דעתי הוא ש....
רופא המומחה לפוריות הוא לוא דווקא מומחה למעקב היריון. המקרה שלי היה די מיוחד מאחר שפלפלת הייתה מוגדרת בהיריון בסיכון גבוה מיום ה- ß. והרופא שלנו לסיכון גבוה היה זמין לנו ואם נייד 24 שעות בימהה. מצורף דף מעקב היריון אינטראקטיבי ומאד עזר לנו לקבוע מועדי בדיקות עם הרופאים ומכונים הכי טובים בכל תחום של בדיקה. את השקיפות העורפית ביצענו אצל הרופא שטיפל בנו מבחינת פוריות. סקירה מוקדמת ביצענו אצל המומחה לסקירה מוקדמת את הסקירה המאוחרת ביצענו אצל רופא אחר כדי לשמור על אוביקטיביות של הבידקה. בדיקות סטטיסטיות ביצענו דרך מכון זר בתיאום וביחד עם השקיפות העורפית. המון המון בהצלחה

אדוינה

New member
מעקב אצל רופא בקופה או פרטי ...

מעקב
מעקב אצל רופא בקופה או פרטי ...
לפי היכולת. לא צריך את שניהם לדעתי. רופאת הפוריות שלי שיחררה אותי עם לוח זמנים לביצוע הבדיקות והפנתה אותי לרופא מעקב הריון. אני מבקשת בכל בדיקת US שעושה הרופאה,שגם תבדוק את צוואר הרחם-אורך וסגירות.

אביב72

New member
שבת שלום - אנדומטרין +אוטרוגסטן

מעקב
שלום לכולם ראשית תודה על התמיכה. הדימומים פחתו בנתיים והרופא המקסים שלנו, נתן לנו אוטרוגסטן 3 פעמים ביום (כל פעם כדור אחד של 100 מ"ג) בנוסף לאנדומטרין שאנו לוקחים (3 פעמים ביום). אנו הבנו מהרופא שצריך לקחת את התרופה דרך הפה, אולם הרוקח בבית מרקחת דיבר שתי אפשרויות (מתן וגינלי או דרך הפה). כעת אנו קצת מבולבלים. - למישהי הוסיפו פעם אוטרוגסטן לאנדומיטרין ? איך לקחת את התרופה? - יש הוראות מיוחדות למתן התרופה?- איך לחלק את הכמוסות לאורך היום ?(לנו הרופא אמר 1*3 ובפרוספקט והרוקח אמרו 2+1) תודה רבה לכולם

אדוינה

New member
היי אביב!

שלום לכולם ראשית תודה על התמיכה. הדימומים פחתו בנתיים והרופא המקסים שלנו, נתן לנו אוטרוגסטן 3 פעמים ביום (כל פעם כדור אחד של 100 מ"ג) בנוסף לאנדומטרין שאנו לוקחים (3 פעמים ביום). אנו הבנו מהרופא שצריך לקחת את התרופה דרך הפה, אולם הרוקח בבית מרקחת דיבר שתי אפשרויות (מתן וגינלי או דרך הפה). כעת אנו קצת מבולבלים. - למישהי הוסיפו פעם אוטרוגסטן לאנדומיטרין ? איך לקחת את התרופה? - יש הוראות מיוחדות למתן התרופה?- איך לחלק את הכמוסות לאורך היום ?(לנו הרופא אמר 1*3 ובפרוספקט והרוקח אמרו 2+1) תודה רבה לכולם
היי אביב!
שמחה שהדימומים פחתו. יש רופאים שנותנים את האוטרוגסטאן כתוספת דרך הפה שלוש פעמים ביום,בהחלט מקובל. וזה גם מה שהרופא שלך אמר. שיהיה בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה