מעקב רוקיז קצרצר

OrEl74

Well-known member
מנהל
מעקב רוקיז קצרצר

אמנם עבר קצת פחות משובוע ובס"ה שלושה משחקים אבל בכל זאת בואו נציץ קצת עם מה שהרוקיז עושים השנה. אז ככה... דירק רוז מככב במדי הבולס ומוביל את רשימת הקלעים גם של הבולס וגם של הרוקיז עם 18.3 נק' למשחק. אחריו ברשימה מדורגים מייקל ביזלי עם 17, או ג'י מאיו עם 14.3 ורודי פרננדז עם 14. את טבלאת הריבאונדרים מוביל דרל ארתור ממפיס עם 9.3 ריב 'למשחק ואחיו ברשימה נמצא מארק גאסול עם 8.3 (מישהו בממפיס צריך לתפוס את כל הבלטות שמאיו זורק
), בקור לופז ממוקם שלישי עם 8 למשחק. בראש רשימת המוסרים נמצא מאריו צ'למרס המפתיע לטובה ממיאמי עם 6 למשחק כשאחריו ממוקם דרק רוז עם 4.3 למשחק. ברוק לופז הוא החוסם המצטיין בקרב הרוקיז עם 2 למשחק כשאחריו נמצאים דרל ארתור ומארק גאסול עם 1.3 כ"א. מאריו צ'אלמרס מוביל את החוטפים עם 2 למשחק, ניקולאס באטום ממוקם שני עם 1.7 וברוק לופז שלישי עם 1.5. זהו, ממש על קצה המזלג...כמובן שככל שהעונה תתקדם כל השחקנים המובילים צפויים להתפתח ולהשתפר, בסה,כ עושה רושם שבציר 2008 הולך להיות טוב מאוד (למרות שעדיין מוקדם לקבוע).

SHNIK

New member
דווקא הרוקי שהפתיע אותי עד כה

הוא לא אחר מג'ייסון תומפסון מהקינגס, אז נכון, כשבראד מילר פצוע ושלל הגבוהים של הקבוצה כולל את מייקי מור, ספנסר הווס, שלדן וויליאמס וקני תומאס אז לתומפסון אכן קיימת אפשרות לקבל את הבמה, העניין המפתיע הוא שהוא אשכרה עושה את זה והציג עד כה שלוש הופעות מרשימות מאוד במדי הקינגס. תומפסון, בן 22, סיניור בוגר מכללת ריידר המרוחקת מן הכותרות באופן יחסי, הוא PF ארוך ידיים, אתלטי וזריז שכיכב בארבע השנים האחרונות במדי קבוצתו, אני אמנם חזיתי לו אפרוריות טוטאלית והופתעתי לגלות שהוא נבחר בלוטרי בדראפט האחרון - בחירה 12 ע"י הקינגס כשרוב המוקים חזו שיבחר בסביבות ה20. עד כה הבחור מנצל את ההזדמנויות שמקבל ונותן מספרים מרשימים מאוד : ב20 דק למשחק הוא קולע 14 נק' וקוטף 8 ריב' כולל דאבל דאבל (18 נק' ו10 ריב') בהופעה הבכורה שלו בליגה (!) מול מינסוטה, בקינגס מאוד מרוצים מהבחור ויש דיבורים על כך שיתפוס בקרוב את מקומו של מור הבינוני בחמישיה, לעזור לקינגס הנמושות להמנע מעונה כושלת תומפסון לא יוכל, אך אולי יוכל לטפח אצלהם תקוות לעתיד טוב יותר. שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מפתיע ולא מפתיע

בכל זאת מדובר על בחירה 12 כך שסביר להניח שהיו ממנו ציפיות, אולי לא ציפו שהן יתממשו כל כך מהר אבל אני דיי משוכנע שבנו עליו לעתיד. בכל מקרה, פתיחה ממש מרשימה לבחור הזה

ikrmr

New member
צריך לעקוב וייתכן שהוא מועמד לחמישיית הרוקיס

SSPB

New member
הרוקי`ז השנה גם מבטיחים

וגם רובם מתלבשים בול על העמדות החלשות בקבוצות שלהם. רוז וביזלי הם לא דוגמא כי מריון והיינריך שם אבל הם מוכשרים יותר מהם ואין ספק שהם ישתלטו להם על העמדה. חוץ מהם מאיו מתלבש בול על עמדת הסקורר בממפיס ארתור וגאסול בעמדות הפנים. ווסטברוק בתאנדרס לאב במינסוטה לופז בג`רזי תומפסון בקינגס. ואפילו אוגוסטין שמקבל דקות על חשבון פלטון המאכזב ורודי ביילס ובאתום בבלייזרס. נקווה שאודן יחזור כבר ויסתום את כל הצבע שם../tapuzforum/images/emo13.gif

SSPB

New member
מה דעתכם על תצוגת העל של מארק גאסול

27 16 ושלוש חסימות! בהמשך של העונה הטובה של הרוקיס הוא מראה שיש עתיד בעמדות הפנים של הגריזליס? או שזה חד פעמי..

קודם כל זה גולדן סטייט

שלא ממש שומרת על שחקני פנים. אני לא הייתי ממהר להגיד שזה היה חד פעמי, אני חושב שהוא ישב על ה12 8 ויקפוץ למעלה מפעם לפעם.

SSPB

New member
התחזית האופטימית היא 15.8.2 לדעתי

ואם הוא יביא את זה בהמשך הגריזליס מאושרים. בקשר להגנה בעמדות הפנים של הווריורס באמת שאיתך אני לא יכול להתווכח על זה אבל ביינדרינס לא יתן להרבה רוקיז לחגוג עליו ככה..

AB לא שומר גדול באחד על אחד

והוא צריך לעזור המון על חדירות ושחקנים אחרים. הוא חוסם בעיקר כשהוא מגיע בעזרה. עובדה שכל ביג מן סביר חגג מול הלוחמים שנה שעברה, והשנה מצטרפים לרשימה בוש וגאסול ג'וניור. כשAB ביחד עם טוריאף, הגנת הפנים משתפרת, הבעיה היא שזה פוגע בהתקפה, וטוריאף לא מצליח להישמר מעבירות.

Orenseg

New member
בוש חוגג גם בלי קשר לווריורס.

הוא כרגע עם 26 נקודות (54% מהשדה), 10 ריבאונדים, 3.7 אסיסטים והגנה מצוינת. שחקן השבוע במזרח. ציפיתי ממנו לשחק טוב יותר העונה כPF ולא כאנדרסייזד C (בדיוק כמו שאמארה התעלה מהרגע שהאו'ניל השני מילא את עמדת הסנטר), וזה קורה.

למעלה