מעקב משלוח לרוסיה

מעקב משלוח לרוסיה

שלום לכולם, ב 4 לאפריל שלחתי מוצר לקונה מרוסיה, לרוב אני נוהג לשלוח מייל לקונים על מנת לוודא שהמוצר התקבל והכל בסדר. בפעם האחרונה שש'אלתי את הקונה מרוסיה האם המוצר הגיע היא ענתה בשלילה. (זה היה לפני כשבוע וחצי בערך) האם יש לי אפשרות לבדוק באתר הדואר הרוסי את סטטוס העניין? לא הצלחתי למצוא אתר דואר שכזה, אשמח לקבל קישור במידה וקיים. תודה לעונים,

לחבילה שלי לקח 41 יום עד ללקוח

למזלי היה "רחמן" וגילה הבנה. הוא טען שהוא מודע לקצב הרוסי והוא לא מאשים אותי.

LonaBlanca

New member
../images/Emo41.gif מצטרפת - גם מחפשת דרך לראות באתר הרוסי..

גם אני שלחתי באפריל.. שיחה היום עם נציגה של הדואר הישראלי - פניות לציבור נאמר לי שכרגע יש עיקובים רבים במשלוחים לרוסיה. היא בדקה לי באתר הרוסי ונאמר לי שהחבילה בדיוק הגיע לרוסיה.. ותוך יומיים הלקוח יקבל את המוצר אני רוצה לוודא בעצמי.. איך ניתן ??

ע"פ דואר ישראל,כל החבילות שלי לרוסיה בחודשים

האחרונים יצאו את הארץ תוך 3-4 ימים מרגע המסירה לסניף בארץ. אני מאמין שזה יוצא בטיסה ישירה לרוסיה[?] אז אני לא מבין למה היא אמרה לך ש "בדיוק הגיע לרוסיה" ? אולי בדיוק רק עכשיו זה עודכן במחשב הרוסי.

ozitex

New member
רוסיה- יעד איטי ובעייתי. איחורים והעילמויות

טלי5555

New member
בשיחה שערכתי עכשיו

עם פדקס לגבי משלוח לרוסיה, נאמר לי כי המכס הרוסי בעייתי מאוד. יש הרבה מוצרים שאסור להכניס למדינה והקונה נדרש להכין מראש מסמכי שחרור.

LonaBlanca

New member
הרגע בדקתי ורשום שהגיע ב16 למוסקבה

אולי גם אתה צודק שזה רק עודכן.. אין לי מושג.. אולי בגלל איסלנד (שאגב עכשיו שוב נסגרו שדות תעופה) + מה שעוזי אמר --> יעד בעייתי..

LonaBlanca

New member
../images/Emo41.gif צחי ככה את עוקב אחרי דואר ברוסיה..כנס

כנס לאתר הדואר הרוסי רשום את המספר מעקב שאתה צריך.. ו.. וואלה.. מקווה שעזרתי לך..

למעלה