מעקב, מזגנים

חייקין

New member
מעקב, מזגנים

עשר שנים שרת אותי מזגן אמקור ללא בעיות מיוחדות. החלפתי לפני שנתיים וחצי למזגן מיצובישי. מאז היו אצלי הטכנאים שלוש פעמים. הפעם, ביקשתי הבוקר כי יבואו לתקן מנוע שנתקע, הודיעו שיבואו רק עוד יומיים. אני קופא מקור בגובה 818 מטר מעל פני הים, חשוף לרוחות מערביות ערות
אין לי ברירה אלא להשתמש בגיבוי גז. מיצובישי יקר, ולא שווה את המחיר!

חייקין

New member
מעקב, אמישראגז

מכיון שאני נאלץ להשתמש בחימום חילופי, נזכרתי שעד היום לא קבלתי תשובה מאמישראגז. כזכור, הם גבו ממני 360 שקל יותר מהמחיר, והבטיחו שלהבא יגבו מחיר נכון... אך מה עם החזר?...

חייקין

New member
טכנאי מזגנים

חבר, בא אלי בערב ובדק את המזגן. הוא קבע שהמדחס "הלך". הוא התקשר לחברה וביקש מהם כי הטכנאים יביאו עמם בבואם ביום רביעי מדחס להחלפה. מעניין אם יביאו, או יעשו כפי שעושים טכנאים תמיד, יספרו שבמדחס התקלקל ויקבעו מועד חדש לתיקון... אין ספק שלולא היה חברי מתערב, כך היה קורה בכל מקרה...

חייקין

New member
מזגן מיצובישי

לא עבר יום, והתקשרו להודיעני שאין בידם מדחס, ועל כן לא יבואו לתקן את המזגן ביום רביעי. קבעו ליום שישי.... קור כלבים, בגובה 818 מטר מעל פני הים. אני נאלץ לשכב רוב היום מחובר לחמצן, והם יבוא, כנראה, ארבעה ימים לאחר שהמזגן הפסיק לתפקד...

matt52

New member
חייקין

למה אתה לא תובע את החברה הזובתביעות קטנות ונעזר באגודה למען הצרכן או כלבוטק , ממש שערוריה!!!!!!!!!!!!! באנגליה זה לא היה קורה אחריות זו אחריות ואם אין חלק להשיג הם מחליפים את המזגן או נותנים זיכוי בגובה המחיר שלו

חייקין

New member
שלום מתי

הם יחליפו החלק, אך לא מיד, ולא לפני שיתנו לי לחוש מעט את הקור של הרי יהודה בדצמבר

חייקין

New member
המזגן תוקן היום

החליפו מדחס חדש. גיל המזגן שנתיים וארבעה חדשים. האחריות לשלוש שנים למזלי, אחרת היו מאלצים אותי לשלם לפחות 1600 ש"ח.

למעלה