מעקב זקיקים- מתי?

תמרלה

New member
מעקב זקיקים- מתי?

אני יודעת צריך לעשות מעקב זקיקים בימים ה-12-14-16 או בימים האי-זוגיים,11-13-15 אבל.... אם הגרף שלי מראה שהביוץ היה ביום ה--18-17 אז????? השאלה האם חייבים יום כן יום לא ?- או שאני למשל אלך-ביום ה-12 15 18? מה יתן לי "תמונת" מצב הכי נכונה???

פּוֹנְג

New member
לא חייבים יום כן יום לא

עושים את זה בהתאם לגודל הזקיקים אני הייתי מתקשרת אחרי כל בדיקה לרופאה שלי והיא אמרה לי מתי לעשות שוב. אם הגרף שלך מראה (אני מניחה שאת מתכוונת לגרף של חודש שעבר) על ה-17 כיום הביוץ אז את יכולה, לדעתי בלבד, להתחיל את המעקב מאוחר יותר, נניח מהיום ה 14.

s h a a ron

New member
היי תמרלה

כדאי להתחיל ביום ה- 12 ולהמשיך לפי ההתפתחות של הזקיק אם לדוגמא ביום ה- 17 נראה זקיק גדול של כ-20 מ"מ, רצוי החל מיום זה ללכת יום יום עד שהוא מתפוצץ. בימים הראשונים כשהזקיק עוד קטן, אין באמת טעם ללכת כל יום, אבל "תמונת" המצב הכי נכונה נקבעת במהלך המעקב. את יכולה גם להתייעץ עם הטכנאית שבודקת אותך, היא תוכל לייעץ לך מתי להגיע בפעם הבאה לפי גודל הזקיק. הרופא שלי ממליץ לעשות את זה בכל יום הכל מהיום בו הזקיק מגיע לגודל של 19-20 מ"מ, הוא אמנם יכול לגדול עד לכ- 25 מ"מ, אבל בטווח הזה יכול להתפוצץ, ולכן חבל לפספס. לא ידוע לי על שיטה של ימים אי זוגיים/זוגיים, פשוט צריך להתחיל ולראות איך מתפתח. בהצלחה

תמרלה

New member
מתי להתחיל?

אני מצרפת שוב את הגרף של חודש שעבר-תסתכלו ותענו לשאלה שלי שאולי לא היתה ברורה ועכשיו אני עוד יותר התבלבלתי - מתי לעשות את הבדיקה הראשונה? ושרון- התכוונתי בימים הזוגיים לעשות את הבדיקה - ולא "לעשות את זה"!!האם להתחיל מהיום ה-12 או ה-14 או ה-? - את המעקב זקיקים- זאת השאלה

s h a a ron

New member
אני לא מבינה בגרפים

לא פועלת לפי השיטה הזו, אלא אני רק עוברת מעקב זקיקים, וגם אני התכוונתי לבדיקה ולא ל-"לעשות את זה" (כנראה בינינו אי הבנה...), על כן עניתי באופן כללי על מעקב זקיקים. בכל מקרה, תשובתי לא מתייחסת לגרף, אלא לבדיקות באופן כללי, ובכל זאת נראה לי שאין מה להפסיד ולהתחיל מהיום ה- 12. (זה אמנם קצת מנג'ס ללכת למעקב הזה, אבל בסוף זה כנראה יהיה שווה...) שוב בהצלחה, ולמרות הבלבול מקוה שעזרתי מעט שרון

האם המחזור שלך סדיר?

הגרף מראה ביוץ ביום ה-16 (4/7). בהנחה שהמחזור שלך סדיר, אני חושבת שמעקב החל מהיום ה-14 (יומיים לפני) יתן לך פתרון טוב

פּוֹנְג

New member
הגרף שלך מטעה. הוא מתחיל רק ביום 9

עד שהבנתי על מה לולה מדברת.... לולה צודקת. אבל למה שלא תשאלי את הרופא שלך?

למעלה