מעקב זמן

אהרון12

New member
מעקב זמן

איך עושים בויזואל שעון שעוקב אחרי זמן מאירוע כלשהו(למשל השעון של החיבור של האינטרנט שסופר שעות דקות ושניות) אם מישהו יודע שיכתוב בבקשה תגובה בפורום

zen39

New member
אפשרות פשוטה

צור טופס הוסף לו אובייקט טיימר ואובייקט Label Private MyStartTime As Long Private Sub Form_Load() MyStartTime = Time End Sub Private Sub Timer1_Timer() Label1.Caption = Format(Time - MyStartTime, ``hh:mm:ss``) End Sub תהנה

אהרון12

New member
לא הבנת את הכוונה

התכוונתי איך עושים שעון שסופר אחורנית מזמן כלשהו וגם איך הופכים למשל 200 דקות לזמן בפורמט ``hh:mm:ss`` (כמו שסופרים את הזמן שנותר לסיום רצועה בדיסק מוזיקה למשל) תודה

zen39

New member
זה?

Private Sub Command1_Click() Dim TTime As Long Dim LastTime As Long MyMinutes = 2 TTime = CDbl(MyMinutes) * 60 + Timer LastTime = CLng(TTime - Timer) While Not TTime <= Timer If LastTime <> CLng(TTime - Timer) Then LastTime = CLng(TTime - Timer) Cls Print Format((TTime - Timer) \ 60, ``00``) & ``:`` & Format((TTime - Timer) Mod 60, ``00``) DoEvents End If Wend Cls Print ``End`` End Sub

אהרון12

New member
אני חושב שכן

תראה הכוונה שלי שיהיה שעון כמו בנפסטאר (time left) אבל רק שיספור אחורנית מזמן מסויים לדוגמא 01:44:23 . לא הצלחתי להפעיל את הקוד שרשמת גם כי הוא מבולבל(הכתב עצמו) וגם כי לא הסברת לי איפה ואיך (אני התחלתי להתעסק בויזואל בייסיק לפני פחות מחודש והידע שלי מצומצם קצת) אז אם תוכל להסביר לי עוד פעם. תודה שוב

למעלה