מטרות!!!!!!!!!!!
אז ככה, שפגט בנים- אני מתאמן עליו קצת בקונג פו, לא יצא להתאמן עליו כל כך כי הייתי לחוץ במבחנים, אבל עכשיו יש לי זמן ואני מתכוון גם לפנות לי זמן לכך כשיהיו לי מבחנים! יכולת בעיטה בשני הרגליים באותה צורה- עוד לא התאמנתי על התרגילים שבן נתן לי אבל אני הולך להתאמן עליהם, ואני אדוח. דרך אגב בן כאשר אנחנו עושים בעיטות אחרי החימום אני מרגיש שבאמת רגל ימין הרבה יותר טובה מרגל שמאל, השליטה שלי ברגל ימין הרבה יותר גבוהה מרגל שמאל, לשמל בבעיטה של שני שלבים, לפעמים רגל שמאל לא בועטת בדיוק עם העקב, והעוצמה ממש לא אותו הדבר, וגם הגובה. אז מה עושים ?? את הרגילים שנתת לי, ישנם עוד תרגילים?? זמן פנוי- אני החלטתי שהשבוע הזה יש לי מבחנים ואני לא יכול להתאמן אז לא התאמנתי ואני מרגיש עכשיו בגלל המנוחה אני מרגיש מלא עוצמה ואני ממש אשמח להתחיל להתאמן ממחר... בקיצור אני הולך לתכנן לי מצב שאני כמעט כל יום אתאמן. יהיו ימים שאני אתאמן ממש ויהיו ימים שאני אתאמן קצת, אני מתכוון גם בקשר לאליפות וגם בקשר בכלל לקונג פו. ואל תשכחו אני נהנה מזה נורא..... אז אני אנסה למצוא דרך של פינוי זמן ממבחנים כשהם יחזרו, אני אנסה למצוא דרך ואני בטוח שאני אמצא מתישהו. שלכם באהבה, עידודו המדווח מן השטח