מעקב הגשמת מטרות (12)

מעקב הגשמת מטרות (12)

החתירה שלנו אל המטרות שלנו יכולה להיות כיפית, פשוטה, נעימה ומועילה. ביחד, אנחנו עושים אותה לכזאת! הרבה זמן עבר מאז הפינה הקודמת
שאלות: 1. מה המטרות שלכם בחיים? 2. איך אתם מנסים להגשים אותם? 3. באיזה עזרים אתם משתמשים בשביל להגשים אותם? למשל, שימוש בדמיון (לדמיין את המטרה מוגשמת), רישום המטרה על דף נייר עם תאריך וכדומה...

kung fu

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

1. בריאות, שפע, אושר, כושר גופני, שלווה, הרמוניה, עצמאות ועוד. 2. לימודי קונג-פו ואמנות היכולת, הילינג, ספרים, עבודה עצמית. 3. כן! דמיון, כתיבה והתכוונות.

למה???

New member
תשובות..

1. מה המטרות שלכם בחיים? כושר גופני מעולה, בריאות, אני לא יודעת אם זו מטרה אבל בא לי מערכת יחסים טובה, הרמוניה עם עצמי, הרמוניה עם הסביבה שלי... בטח יש עוד. 2. איך אתם מנסים להגשים אותם? כושר גופני מעולה, בריאות, הרמוניה עם עצמי, הרמוניה עם הסביבה שלי- קונג פו, הילרית (? אני לא יודעת איך קוראים לזה...), עבודות פנימיות שאני עושה לעצמי ובכלל דברים שבאים עליי פתאום (לפעמים שיחות של אנשים באוטובוס וכיו"ב עוזרות לי). בקשר למערכת יחסים- לא יודעת, לא עושה יותר מדיי... אני לא מבינה בזה

natalynataly

New member
המטרה שלי העיקרית...

היא להחלים. להיות בריאה. אני ממש מתרכזת בזה. איזה עזרים? כל מה שאפשר! גם טיפול תרופתי, טיפול אלטרנטיבי, הקפדה על מזון, תוספת של מנוחה ומנוחת הנפש, שינויים דפוסים פנימיים - להפוך ל"חושבת חיובי"... להקשיב (כמה שיותר) לעצמי הפנימי שלי....עכשיו גם הוספתי דמיון מודרך.... בגדול, מתרכזת לחיות בהרמוניה עם עצמי ועם כל מה שסובב אותי.

natalynataly

New member
חולה המון שנים

מחלה כרונית . אוטואימונית. חולים אחרים במצבי חיים בין אישפוזים למיטה... אני.. ברוך השם... מתפקדת... אומנם לא עובדת מחוץ לבית, כי אין לי את הכוחות לזה. אבל ממש בסדר. בלי עיין רעה. מי שרואה אותי לא מנחש שיש בעיה. , שנה שעברה אפילו השתתפתי בחוג התעמלות עם נשים בריאות. (שלא הכירו אותי כל כך) נקרעתי, היו פעמים שכמעט התעלפתי (כפשוטו), אבל בגדול הן לא הבחינו במשהו מוזר אצלי!

natalynataly

New member
מחלה אוטואימונית זו מחלה בה הגוף...

הגוף תוקף את עצמו. שאין פולש זר, חיידק או וירוס... זה כולל הרבה מחלות. ביניהם סרטן, כל המחלות הדלקתיות .... פשוט לא מתחשק לי לפרט בדיוק מה יש לי. אך אין לי משהו סופני ברוך השם. כאשר יש פולש זר, כמה שהאדם ישנה את עצמו, קשה "לגרש" חיידק שהתישב והתרבה בתוך הגוף שלך, למרות שיש שמצליחים ליצור כל כך הרבה התנגדות לחיידק שמצליחים להשמיד אותו... אבל כאשר זה הגוף שלך שתקף את עצמו, שהמחלה באה "יש מאיין" ... ברוך שיש לגוף/נפש שלך גם את היכולת לרפא את עצמה.

kung fu

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo101.gif ../images/Emo23.gif

מאחלת לך המשך חשיבה חיובית, צמיחה וריפוי
you can do it! כמו שציינת: "ברור שיש לגוף/נפש שלך גם את היכולת לרפא את עצמה" אם זה נוצר בתוכנו, אז יש לנו גם אפשרות לשנות את זה ולהבריא. האם את לוקחת אחריות על היצירה של המחלה? איך שאני רואה את זה, אז אם לוקחים על כך אחריות, אז אפשר גם לשנות את זה ולהבריא. מה דעתך בנושא?

למעלה