מעקב הגשמת מטרות (10)

מעקב הגשמת מטרות (10)

האם השגתם את המטרה שהצבתם לעצמכם בשרשור האחרון? האם נוספו בחייכם מטרות אחרות? החתירה שלנו אל המטרות שלנו יכולה להיות כיפית, פשוטה, נעימה ומועילה. ביחד, אנחנו עושים אותה לכזאת! השתמשו בפינה זאת כביומן-מעקב אחר הגשמת מטרותיכם. בהצלחה!

deep ocean

New member
המממממ

ההתלהבות שלי כיפית וזאת אני, ואני לא רוצה לוותר עליה, חוץ מאשר בתחום מסויים. הצלחתי להגיע לבסיס יותר יציב בתחום זה , לאחר התנסות מסויימת, ולאחר שיחה עם חבר טוב

==TMCCHAN==

האם אתה מרגיש יותר קרוב למה שתיארת כאן? "להשיג תמימות ושמחת חיים של ילד קטן. לשמוח מכל שטות. להיות המאושר שבאדם"

TMCCHAN

New member
שלום עולם יפה.

אני בדרך למטרה. אני מרגיש מצוין. אני מתקדם מצוין בדרך להארה. השמח לעזור לכל אחד מכם לצעוד באותה הדרך לאותה המטרה. אני שעברתי את הנהר רוצה לעזור לאילו אשר עומדים בגדה השניה. תכתובת זו יש סרט נחמד תהנו: http://passover.bezeqint.net/movie.html

TMCCHAN

New member
שלום ידידי.../images/Emo24.gif

כדי לדעת איך להתקדם אתה צריך להתחיל להבין איפה את נמצא. קשה לי לספר לך אם לא תשאל שאלות. אם התחיל לכתוב את כל מה שאני יודע: א. לא יהיה לי זמן להמשיך בדרכי. ב. אין מספיק מקום באנטרנט לכל הידע. ג. רבים מהאנשים שיקראו את הכתוב יחשבו שאני משוגע כי לא יוכלו להבין את מה שעומד מאחורי המילים. אל תבין לא נכון אני ישמח לענות על כל שאלה ,ולעזור לך להבין את האמת. בהצלחה בדרח. באהבה TmcChan

TMCCHAN

New member
לא הבנתי את שאלתך

לא הבנתי את שאלתך. פרט יותר את השאלה.

transformation

New member
מה זאת "הארה"?

אני מכיר את המלה אבל אני לא בטוח שאני מבין את המשמעות שלה.

TMCCHAN

New member
חג שמח

הארה זה מצב שבו אתה בעצם מעבד עיניין בכל דבר טפל ומגלה עיניין בדבר שנקרה אמת. אתה שמח מכל דבר ,דבר לא מטריד אותך ,אתה המאושר שבאדם. קשה מאוד להגדיר מושג זה אך תנסה לקרוא בכל מני מקומות. בבודהאיזם כאשר אדם מגיעה להארה ,הוא מגיע בעצם לרמה הרוחנית הגבוהה ביותר. יש מאמינים שביום שבו אדם שהגיע להארה מת ,הוא מפסיק מלהתקיים(לא מתגלגל/נולד מחדש). מקווה שעניתי על שאלתך. חג שמח.

soulbird

New member
כרגע אני לא ממש בקו הבריאות

לצערי . ואוד כלמיני דברים שקוראים בחיי קרגע אבל משתדלים. הייתי אתמול באימון קונג פו ( אני מתאמנת כמעט חצי שנה . מי היה מאמין איך שהזמן טס לו) אדישות זו עדיין בעיה easy come easy go ציפור

TMCCHAN

New member
ידידי האדיש

ספר לי על הבעיה אולי יש לי פתרון בשבילך.

soulbird

New member
לא יודעת סתם הולכת בחיי במין

אדישות כזו. עושה את מה שצריך אבל בלי רגש של ממש

TMCCHAN

New member
היי ציפורה נחמדת ../images/Emo118.gif

אני לא כלכך יכול לעזור כשאת כותבת משפט אחד וזהו. אני צריך שתתחילי לשים לב לכל דבר שאת עושה ותמצאי לי בבקשה מה הגורם לאדישות. נסי להכנס לנעליים של אחרים במרקים מסוימים ,נסי לחשונ כמוהם להבין כמוהם ולראות כמוהם. ואז תוכלי לעשות השוואה בין האושר.אדישות שלך ושלהם. יהיו לך סיבות למה את אדישה והם לא ,בבקשה חיזרי אלי עם סיבות אלו ואז אוכל לעזור. אם לא הבנת גברתי הנכבדה כתבי לי ואחזור אליך. באהבה ובהמון רצון לעזור TmcChan

==_alon_==

רשמת בשרשור הקודם הרבה מטרות
האם ישנה התקדמות, ואם כן, במה? ציינת: **להשתפר בקראטה (גמישות, רפיון בכתפיים, טכניקה וקרבות). בכדי להאיץ את ההגשמה, התחלתי: 1. ללכת למורה של המורה שלי שנותן שיעורים מיוחדים פעם בשבועיים וזה פותח את המחשבה. 2. לנסות להתאמן לבד בבית - אבל זה קשה נורא לגרור את עצמי להתאמן בבית. 3. ביקשתי מהמורה שלי שיתן טיפה יותר קרבות, אבל כמה דקות לשיעור לא מספיק לי ** לדעת לעשות איזון יותר טוב בין עבודה לחיים מחוצה לה (אני מוצא את עצמי עובד בשמחה 12-13 שעות ביום). **לדעת יותר טוב cpp, java, להכיר ולהטמיע יותר טוב Object Oriented. **להתחיל ללמוד לתואר שני (?) **לבוא לראות שיעור של בן וחברי הפורום. **למצוא זמן לקנות נגן Mp3.

למעלה