מעצר בבקו"ם?

Rocky4

New member
מעצר בבקו"ם?

אם אני מסרב להתפנות ומבקש שיציעו לי תפקיד אחר (אני עם פרופיל 45), לכמה זמן אני יכול לצפות שאני אשב במעצר שם? והאם סביר להניח שיענו לבקשה שלי? ומה הסיכוי שיסכימו לתת לי תפקיד עם יציאות יומיות? תודה

Rocky4

New member
מממ..

במאמרים לא מצויין לגבי מקרים בהם מישהו פשוט מסרב לשרת בתפקיד שהוא לא רואה את עצמו משקיע 3 שנים במשהו שהוא כל כך.. מתעב
ו"דורש" שיתנו לו תפקיד אחר..

Rocky4

New member
אז ככה...

איך שהבנתי בתאריך הזה מגייסים למשטרה צבאית וכל"צ מקצועות טכניים (שאין לי מושג מה זה אומר
)

varui

New member
סוד

אני יכול להגיד אולי אתה תקבל צעקות של חיים שלך אולי כפות לא נותנים לך לישון אתה תישב עד אתה תישבר אם אתה לא נישבר יכולים לשפוט אותך לכלא

mlmr

New member
לדעתי האישית

אם אתה בטוח שאתה הולך לא להתפנות עדיף לך כבר להתערק לכמה זמן, במקום לשבת שבוע בבקו"ם תשב שבוע בבית, יבואו אחרי שבוע לקחת אותך, אם אתה רוצה תלך איתם, אם אתה מתכנן לצאת מהצבא אז תנסה אל אי התאמה לצהל וכאלה, בכל מיקרה תשב קצת בכלא... השאלה עד כמה זה שווה לך... אולי תגיע לצבא ותתגלגל לתפקיד אחר... אתה לא יכול לדעת

דבר ראשון אל תלך על האופציה הקיצוני

הקיצונית של סירוב פינוי. אני בעצמי סירבתי פינוי (להנדסה, לטובת שריון) אבל מדובר בסירוב פינוי לקרבי בשביל קרבי אחר. בת'כלס, מעצר בקום זה לא נורא, וטרום מעצר זה גם לא נורא במיוחד. בכל מקרה, נסה קודם כל לדבר לליבם של קציני במיון.

ברור

ברור שהוא קודם ינסה לדבר עם קציני המיון. הוא לא יבוא ויגיד להם שילכו לחפש את עצמם ויעשה מה בראש שלו . לא נראה לי שזאת הייתה אופציה. אבל קציני המיון הם לא אנשים רגשניים וגם אם הם מאוד רוצים , התפקיד שלהם הוא להכריח אותך ללכת לאן שהצבא רוצה אותך. הדרך היחידה היא לא להתפנות ולשבת כמה זמן בכלא. כמה שידרש

אף פעם לא סירבתי פינוי ואף פעם לא

ישבתי בכלא (לוחם כבר שנתיים) אבל בגדול מאוד מאוד ממליץ לכם לא להתחיל את השירות ברגל שמאל.. גם ככה מחכות לכם 3 שנים ואם כבר מהיום הראשון בצבא תוציאו לכם את הטעם לשירות עם חרבנה של כלא וסירוב פינוי כשכל הצבא נגדך.. איך נגיד.. הסיכוי שלכם לסיים את ה- 3 שנים בהצלחה ירדו פלאים...

למעלה