מעצורי MAGORA SL מי מטפל..

ishaitaif

New member
מעצורי MAGORA SL מי מטפל..

בארץ ?? .. לפי המידע שיש לי אלו "פדלים".?? אני מנסה (במידת הזהירות" לפתור בעייה של ידיות המעצורים שאינן "חוזרות" אחרי עצירה...אבל זה עוזר לכמה שניות ושוב חוזרת הבעייה..חוץ מ"לפרק ולשלוח לתיקון".. יש כאן רעיונות ???? תודה מראש לעונים...... DJI

צוציק 1

New member
שתי שאלות בשביל להבין

1)האם הבעיה גם בקדמי וגם באחורי? (מוזר משהו) 2)האם הרפידות משתחררות ורק הידיות נשארות מדולדלות .או שגם הרפידות תפוסות? (או תפוסות בחלקן) ?

ishaitaif

New member
באמת חשוב אם זה O או U לשאלה ?

אפשר מעבר להערה לקבל תשובה עניינית ?

ishaitaif

New member
ובכן............

בקדמי הבעיה יותר "כואבת".. הידית כמעט לא חוזרת. בנוסף, לפעמים קיימים צפצופים. באחורי, הבעיה פחות "כואבת" הידית רוב הפעמים חוזרת. כאן בכלל אין צפצוף. כפי שנראה לי.. הרפידות לא תפוסות כלל והסיבה לצפצופים קשורה לבעיה של כוונים בחישוק (ניטים) יש רעיון איך ניתן לפתור ללא "השבתת" אופניים ???

צוציק 1

New member
לפי דעתי ואני לא מומחה גדול אני חושב שהבעיה

היא במשאבה שעל גבי הידית. הרי בכל מערכת יש 2 משאבות , אחת בידית ואחת בקליפר. אם הקליפר היה תפוס הידיות היו חוזרות למקום אבל הרפידות היו נשארות תפוסות וזה אומר שיכול מאוד להיות שהידית נשארת רפויה כי יש בעיה בשסתום שמחזיר את השמן למשאבת ידית אחרי הלחיצה ,כביכול הבוכנה לא מתמלאת בשמן לאחר עזיבת הידית ולכן הידית רפויה. יכול גם להיות שהקפיץ המחזיר פגום. זו דעתי ואני רק יכול להוסיף שהנסיון שלי בנושא לקוח מעולם האופנועים (אני מדווש על אופני כביש) אבל מערכות מעצורים הידראוליות עובדות על אותו עיקרון ואצלי באופנוע כשהידית מעצור מתחילה לחזור באיטיות או בכלל לא אני כבר מתורגל בעניין הזה. בתכלס נראה לי שאם אתה לא יודע לפרק לבד את המכלול אז אין מנוס מלגשת למישהו שמבין. מקווה שעזרתי

ishaitaif

New member
תודה.. עזרת מאוד... אגש לאחת מחנויות

שמייצגות את פדלים (ייבואן של "מגורה") תודה.... ישי

abob

New member
בארץ היבואן ונותן השרות הם "פדלים" בירושלים.

ממליצה לך לגשת אליהם. כמו כן לתזכורת יש לך 5 שנים אחריות מהיצרן.

etal2

New member
לא בדיוק 5 שנים../images/Emo4.gif

מגורה נותנים חמש שנות אחריות על נזילות בלבד, תקלות אחרות אינן מכוסות באחריות הזו.

P a p i r

New member
מגורה ופדלים זה משהו אחר

אני יכול להעיד שהשירות שנותנים בפדלים הוא מעבר לאחריות שמגורה נותנים. לא כי הם חייבים, אלא כי הם הדוגמה הכי טובה (ואולי היחידה) לשירות מעולה בארץ הזו.

ishaitaif

New member
אכן השרות בפדלים חריג בישראל..........

כי השרות מעולה ומסביר פנים.. כן יירבו....

למעלה