מעצבת ציפי שירין

מעצבת ציפי שירין

האם משהוא מכיר? לא מצאתי כלום באינטרנט אתר משהו.... קניתי לפני חצי שנה צמיד חמוד פשוט שעלה 150 שקל בעלי קיבל חום כיון שהוא יפה אבל לא שווה 150 שקל אבל אני אהבתי מקפסולה בקניון קרית אונו ואתמול ראיתי צמיד מהמם שלה שעולה 625 שקל - צמיד עשוי כסף. לדעתי קצת יקר לכן רציתי לפנות ישירות לחנות שלה.

Fun Fair

New member
כמה דברים.

ראשית, אני חייבת לציין, שאך פעם לא הבנתי את המשמעות של "שהוא יפה אבל לא שווה 150 שקל ". הצמיד מצא חן בעינייך? הוא עשוי מחומרים איכותיים (כלומר- לא יהרס לך אחרי חודש)? המחיר נראה *לך* סביר בהתחשב בסטנדרטים שלך ומצב הארנק? אז הוא שווה את זה.
לצורך העניין- יכול להיות שבעלך יאמר את אותו הדבר על הצמיד ב 625 ש"ח
.... שנית- טוב שיש גוגל

צודקת...

בנוסף יש לי יום הולדת אז זה מתנה ככה שהוא הפעם לא יגיד כלום. אבל אני מתבעסת להוציא 600 שקל ועוד 4 חודשים לא יבוא לי עליו וזה קורה לי הרבה.... אבל מצד אחד זה צמיד מאוד יפה איכותי ומיוחד לא כמו מגנוליה שרואים את התכשיטים שלהם על חצי עולים כולל אותי! וזה מה שאני מחפשת דברים יחודיים. הקטע בתכשיטים שכל פעם מתחשק משהו חדש וכל הזמן יש חידושים והשאר יושבים סתם בארון.

Fun Fair

New member
את יודעת

שדברים ייחודיים לא חייבים לעלות תועפות של כסף? מעבר לזה שאם יש לך קצת כשרון אפשר להכין לבד (ואני "חכמה גדולה"- לא מסוגלת..
), את יכולה ללכת לחנויות וינטג' ויד שניה ולמצוא שם פריטים זולים יחסית וסופר ייחודיים
אגב, בגלל זה אני בדעה, שאם כבר מוציאים הרבה כסף על פריט אחד- כדאי לקנות משהו קלאסי, כזה שתמיד יתאים

למעלה