מעצבן

flowr..

New member
מעצבן

אני אוהבת לשבת לבד בשולחן בכיתה. ולבד ישבתי, עד לפני כמה ימים. אני יודעת שזה נשמע די אגואיסטי ושתלטני, כי מי אני שאקבע מי יישב לידי, אבל הילד הזה, הילד החדש הזה, שיושב לידי, ממש מדכא אותי. דבר ראשון, הוא אף פעם לא מדבר. איתי לפחות. הוא צוחק לפעמים עם חבר שלו שיושב בשולחן ליד, אבל איך אפשר לשבת ליד מישהו ואף פעם לא לדבר, לעזאזל? אפילו כשהוא צריך משהו, מחק, או שיגידו לו מה המילה הזאת שהוא לא הבין שהמורה אמרה כשהיא הכתיבה, הוא משתדל לשאול את כל מי שבסביבה, חוץ ממני. הוא פשוט בא בבוקר, מתיישב על הכיסא, ולא אומר לי כלום עד שהולכים הביתה. דבר שני, הוא תמיד משתדל להסתכל לכל הכיוונים האפשריים, חוץ מהכיוון שלי. כאילו שהוא יהפוך לנציב מלח או משהו כזה אם הוא חס וחלילה יסתכל עליי. והדבר השלישי, והכי הכי מעצבן- הוא תמיד יושב בקצה של השולחן. אתם יודעים, כמו הילדים הקטנים האלו בכתה א`, שלא רוצים לשבת ליד בנות כי בנות זה איכסה. היום הוא ממש הגזים עם זה וישב בפינה של השולחן! מה יש לו? אוף. גם לא מדבר, גם מסתכל תמיד ישר כמו איזה זומבי, גם יושב בפינה של השולחן. מה הבעיות שלו? שיעבור מקום, השיעורים מספיק מדכאים גם ככה.

Black Star

New member
אני ממש מבינה אותך!..

גם אני יושבת לבד בשולחן- או יותר נכון, כל פעם מישהו אחר בא לשבת לידי, כי ככה זה אצלנו- לחצי כיתה בערך יש מקום, החצי השני נודד... ובדר``כ זה סבבה, אני יושבת עם חברים, או לבד- כי זה באמת כיף לשבת לבד, כמו שאמרת. אבל יש אחד בכיתה שלי, שבתחילת השנה ממש לא סבלנו אחד ת`שני (לאחרונה אנחנו, טפו טפו, מסתדרים יותר טוב). והוא ``נווד``, או שסתם אף אחד לא רצה אותו... בכל מקרה, הוא הגיע לשבת לידי המון פעמים, והיה מגעילול לגמרי אליי, וזה היה מבאס לגמרי. חוצמיזה, יש לי את ההרגשה שלך לפעמים בחזרות, אם אני צריכה לרקוד ריקוד של זוגות עם אחד הבנים ששונאים אותי (יש אצלנו שלושה ערסים ששונאים אותי נורא). בהופעה האחרונה שלנו הייתי צריכה לרקוד עם אחד מהם על הבמה, ואשכרה הוא הסתכל לכל מקום רק לא עליי, התחמק לגמרי, וזה... כן, זה היה מעליב. למרות שגם אני לא סובלת אותו במיוחד. בכל מקרה, די לדבר על עצמי- מה שרציתי להגיד לך, זה שאם למישהו לא נאה להתייחס אלייך ולהיות נחמד אלייך- הוא באמת באמת לא שווה את זה. את לא צריכה להיעלב, אלא להגיד ``ברוך שפטרנו``. זה קשה ולפעמים זה באמת מעליב כשמתנהגים אלייך ככה- אבל באמת, את צריכה להרים את האף ולדעת שאת טובה מדי בשביל להתייחס לאנשים כאלה... או שפשוט תעשי לו אותו דבר ;) יעלי.

flowr..

New member
(לא מצאתי כותרת)

אם את במילא שונאת את אותו ערס שרקד איתך, מה איכפת לך ממנו? שילך לעזאזל, אם הוא לא מסתכל עלייך זו בעיה שלו.

*may*

New member
אכלת אותה..

נשמע כאילו את יושבת ליד חנון רציני..מסכנה.. גם לי זה קרה לפני כמה שנים... בכתה ח`.. ישבתי ליד אחד מגעילללללל כ``כ.. ילד קטן כזה שהחבר הכי טוב שלו זה הכלב שלו והבן-דוד החורג שלו.. בקיצור הוא לא דיבר בכלל וזה היה ממש נורא והוא גם ישב בפינה (הוא לא דיבר עם אף אחד בכתה... הוא היה מוזר..), והקטע הכי הכי מגעיל היה שהוא פשוט הוציא קבוע כל יום איזות-פיזות מהאף.. אתם בטח יודעים למה אני מתכוונת... והדביק אותן לסוליה של הנעל שלו !!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעע מסכנה הסוליה... אבל למזלי הרב (תודה,תודה,תודה !) העבירו אותו ובכל מקרה עברו מאז כמה שנים טובות ואני לא מדברת עם הילד הזה (מישהו בכלל מדבר עם המגעיל הקטן הזה..?) ומשתדלת שלא לראות אותו גם.. תגידי מי שיושב לידך- הוא מדבר עם בנות אחרות בכתה?? כי אולי הוא סתם עדיין ילד קטן וצריך להתבגר.. אז מקווה שתעברי מהרררר את התקופה הנוראה, אני איתך, ו.... אולי פשוט תבקשי לעבור ליד מישהו אחר?? ביי, ואל תתאבדי.. מעיין.

Black Star

New member
רגע רגע...

אני רוצה להבין... יש לכם מקומות קבועים בכיתה, כאילו? והמורה קובע איפה תשבו? ומעביר אותכם וככה? ווווווי, מוזר.

*may*

New member
לא לא לא !!

ככה זה היה בכתה ח`... אבל ממזמן זה כבר לא ככה!! ואם אין לכם מקומות קבועים עכשיו - מה הבעיה פשוט ל ע ב ו ר מקום ??

אצלנו אין מקומות קבועים ..

אבל לי אישית יש מקום קבוע .. אני חייב לשבת בסוף הכיתה בפינה בצד שמאל (שלי) שאני נשען על הקיר ..... אם יש שם מישהו אני מעיף אותו קיבינימט כולם יודעים שבסוף הכיתה בצד שמאל בפינה גלעד יושב :) זה הפך לחוק

Black Star

New member
היי, גם אני יושבת שם!

המקום הכי אחלה בכיתה... כולם באים אם אין להם כוח לשיעור והם רוצים לחטוף תנומה קלה.. או סתם לדבר.

luka

New member
אתה בטוח?

לדעתי עכשיו זה כולם יודעים שבסוף הכיתה בצד שמאל בפינה גלעד כבר לא יושב, כי גלעד לא יושב בכל מקום, או לפחות ישב פעם.

N0

New member
האם מישהו דלוק על פרח...

איזה עצוב זה שלא משנה אם היית כותבת שהוא מדבר איתך כל הזמן ומסתכל עלייך כל הזמן ותמיד מבקש דברים רק ממך למרות שהוא יודע שאין לך מישהו בטוח היה רושם שהוא דלוק עלייך. איכשהו תמיד בנים דלוקים על בנות לא משנה מה הם עושים... בכל מקרה תנסי לדבר איתו ולשבור את הקרח אחרי מספיק זמן לא תהייה לו ברירה אלא להתרגל. N0

נעל

New member
זוגיות ושגרה

נעל רואה הרבה יתרונות בישיבה יחד עם מישהו על שולחן אחד, למרות שאופן כללי היא מסוגלת להנות מאוד מהישיבה לבד. לנעל יש פרטנר קבוע (שמתחלף מדי פעם), וזה דווקא מאוד עוזר לה (ולו) בלימודים. מאחר ושניהם נמצאים באותם שיעורים, באותן שעות ובאותם ימים, אין כל סיבה ששניהם באמת יהיו נוכחים, גם בגוף וגם בנפש, בכל השיעורים - מספיק רק בגוף, ומספיק שרק אחד באמת יסכם את מה שקורה. זה עוזר במבחנים לפעמים, זה עוזר כשהמורה שואלת שאלות, וזה עוזר מאוד כשפשוט משעמם (להעביר פתקים לאורכה ולרוחבה של הכיתה הוא דבר שבשגרה אבל זהו תהליך איטי ומתסכל, וגם מסוכן במקצת). בסה``כ, זה יוצר שגרה נוחה יותר ללימודים. מישהו שקל את האפשרות שהנער פשוט קצת מאוהב (וזה גורם לו קצת להלחץ בסביבתך) ? נעל ;-)

flowr..

New member
אני לא יודעת...

אם יש לו איזה רגש כלפיי, למה הוא מנסה להתרחק כמה שיותר ולשבת בפינה של השולחן? הוא לא יושב מאחורי השולחן כמו כל התלמידים, הוא ממש יושב ליד השולחן, ואני מניחה שהוא יודע שזה מעליב. חוץ מזה, הוא אף פעם לא מדבר, אז קשה לדעת אם הוא ביישן או פשוט סנוב. מה שכן, זה די מדכא לשבת ככה ליד מישהו כזה, שמתנהג בצורה כזאת כל הזמן.

kirk hammet

New member
זה מזכיר לי אותי לשעבר

כן , אני זוכר את זה , כשהייתי ילד קטר וצעיר , בימי ילדותי הרחוקה , בכיתה ה` , טוב עד כיתה ה` זתומרת , הייתי ילד שקט למדי , שלא מדבר עם אף אחד שהוא לא חבר שלי , זתומרת במיוחד בנות , והמצב הזה למען האמת מקשה עליי בימים אלו , אף על פי שאני שונה משהייתי , וכל שבועיים מעבירים אותי מקום (אצלנו יש מקומות קבועים) כי אני לא סותם ת`פה ..... אני לא חושב שזה רע , אבל משום מה מורות חושבות שזה רע ... לעזעזל עם המורות האלה .....

Levinzone

New member
את אני!

סתם.... גם אני ככה! לא מסוגלת לשבת עם אנשים..כבר שנתיים אני יושבת לבד ומשום מה לאנשים קשה לקבל את זה, נכון? מדי פעם יש אנשים שפשוט חייבים לשבת שם וזה ממש מעצבן ואם זאת חברה שלי לדוגמא אז היא לא מבינה למה אני לא רוצה.. אני אוהבת לשבת בסוף, שולחן אחד לפני האחרון בטור הכי שמאלי, ומאחורי יושבות שתי חברות שלי, אז אני יושבת על הצד ושמה רגליים על הכיסא ליד ונשענת על הקיר...ואוף למה אנישם חייבים לשבת שם? -יעל-

למעלה