מעצבן

אליהו ד

New member
סתם לידע כללי..בקשר לחיות..

זה אמנם בוקס בבטן..אבל.. כמעט כל תרופה קיימת ורלוונטית,אך ורק,באמת אך ורק,הודות לניסויים האלו.. אז..אממ..לב אומר ככה,ראש אומר אחרת,ודרווין-מה הוא אומר?

Weird Eyal

New member
ומה עם הרבה תרופות

שהרגו אנשים כי הם התאימו לחיות אבל לא לבניי אדם? חוץ מזה למה שיצור חי יסבול כדיי שלבן אדם תהיה תרופה???

ganooov

New member
תפוז נותנים ברק, וזה מעולה. ../images/Emo13.gif

גם אם אתה בקו מהיר וגם אם אתה לא.

לביאה111

New member
שלום.... יש לי בעיה

כאשר אני נכנסת לפורומים שהשארתי בהם הודעות ביומיים האחרונים, אני לא מקבלת את הדף המעודכן.... הדבר היחיד שעולה הוא השרשור בו השארתי הודעה ותו לא. אשמח אם הבעיה תפתר..... תודה!!

pinoki

New member
שימי לב...

אנחנו בדיוק מדברים על זה.... סתכלי למטה....

לביאה111

New member
אני לא יכולה להסתכל למטה

כי מרגע שהשארתי כאן הודעה.... רק השרשור הזה מופיע לי

פגעסוס

Well-known member
את ככל הנראה...

מביטה בפורום רק דרך דף הקהילה. לחצי על "כניסה לפורום" מצד ימין למעלה ואז תוכלי לראות את כל ההודעות. בנוגע לשינוי, הנושא בבירור...

פגעסוס

Well-known member
עמוד הקהילה.

מהיום בעמוד הראשי של הפורום יופיעו השרשורים בהם השתתפתם בשבוע האחרון. על ידי כך גם אם לא נכנסתם למשך זמן ארוך יחסית לפורום (עד 7 ימים), עדין תוכלו לראות את התגובות שאנשים כתבו לכם. החוקים:
עד עשרה שרשורים בעמודים השוטפים (לא בארכיון) בהם השתתפתם בשבוע האחרון.
אם יש יותר שרשורים מ 10, יופיעו העשרה האחרונים.
אם יש פחות מ 10, יופיעו רק השרשורים בהם השתתפתם.
אם ישם יותר מ 10 אבל לאחד מ 10 האחרונים עבר יותר משבוע, השרשור לא יופיע.
אם אתם לא פעילים בפורום ולא השתתפתם באף שרשור בשבוע האחרון, יופיעו ההודעות האחרונות מהפורום כמו שהיה עד היום.

pinoki

New member
ו....

יש מצב להגיע למצב הזה "אם אתם לא פעילים בפורום ולא השתתפתם באף שרשור בשבוע האחרון, יופיעו ההודעות האחרונות מהפורום כמו שהיה עד היום." למרות שאני פעילה בפורום?... שאלה של נוחות...

למעלה