מעצבן

בעיה!

ביומיים- שלושה האחרונים, נדפקה לי תיבת המסרים, אם אני שולחת את המסר לאדם מסוים, מופיעה לי הודעה שיש טעות בדף (כשבעצם, מבירור, המסר כן נשלח). אם אני שולחת לעצמי מסר, הוא מתקבל בסדר גמור (בלי שום הודעה על טעות). עוד דבר ששמתי לב היום.. כשאני נכנסת לפורומים שאני משתתפת בהם, אני רואה רק את השרשורים שנטלתי בהם חלק, גם אם הם די ישנים (ואני בטוחה שלא הוקפצו או משהו, בכל העמוד יש רק את השרשורים האלה). כדי לבדוק, נכנסתי לפורומים שאני לא משתתפת בהם, ושם אין בעיה.. אני רואה את כל ההודעות, חדשות וישנות. מה קורה ? מה אני יכולה לעשות? בתודה מראש דינה

Weird Eyal

New member
מעצבן

מנהל פורום מסויים רוצה שאנהל איתו את הפורום יש כמה מנהלים שפגשו אותי אישית ועדיין הנהלת תפוז לא מאשרת בלי פגישה איתם ואני אין לי כסף להגיע לאיזור המרכז וזה ממש מעצבן מה אפשר לעשות?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

1. בנוגע למסרים, אכן היתה בעיה והיא נפתרה. כרגע שליחת המסרים אמורה לפעול כתקנה. 2. בנוגע לפורומים, ייתכן שיש בעיה בשמירת ההסטוריה והקבצים הזמניים במחשבך. נסי את הפעולה הבאה: כאשר את נכנסת לפורום שכבר ביקרת בו ונתקלת בתופעה שתיארת, לחצי על CTRL+F5, אם אחרי הפעולה הזאת הנושא מסתדר, זה אומר שהבעיה היא אכן הבעיה שאני חושב עליה והפתרון הוא לבצע מחיקה של ההסטוריה והקבצים הזמניים. יש לציין שמחיקת ההסטוריה תגרום לכך שהודעות שקראת ייראו כאילו לא קראת אותן. בהצלחה,

פגעסוס

Well-known member
בנוגע ל 2..

נראה שאכן נעשה שינוי.... אני אבדוק את זה...

לביאה111

New member
תודה.....

אם אני לוחצת על "כניסה לפורום" הבעיתיות באמת נפתרת... תודה!

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

כיום כל מנהל חייב לעבור ראיון פנים מול פנים עם הנהלת הפורומים. אין דרך לעקוף את זה או לוותר על זה. למען האמת גם מנהלים קיימים שלא עברו ראיון פנים מול פנים עם ההנהלה נדרשו להגיע בימים אלו לראיון.

Weird Eyal

New member
והכל בגלל

ההיא שהתחזתה לבחור...... אבל יש מעל שניי מנהלים שראו אותי אישית ודיברו איתי אישית.. טוב נו.הפסד של תפוז כי אינטרנט חינם אני לא רוצה דרכם ולא כלום רק רציתי להשקיע מזמני החופשי..... טוב נו שיהיה אפשר למחוק את השירשור הזה...

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

לדעתי הנושא מאוד חשוב!
מטרת הראיון היא ראיון... מפגש פנים אל פנים עם האדם שמועמד לניהול פורום, על מנת להכיר, לשוחח, ולהתרשם. ל"תפוז אנשים" - קיימת אחריות רבה כלפי הגולשים, ואני בטוחה שאתה יכול להבין את החשיבות שבדבר... לדעת למי הבמה מוענקת. הפורומים מהווים מקום מפגש לאנשים מזדמנים וקבועים, הרואים בפורום מקום מפגש של ממש. לעיתים הגולשים מתייחסים לפורום ביותר רצינות ומייחסים לו יותר חשיבות מאשר למפגשים באוף ליין, בעולם ה"אמיתי". פורטל תפוז מעניק במה לפורומים רבים בנושאים מאוד מגוונים. פורומים שדורשים מיומנות מקצועית-ספציפית ופורומים שדורשים מיומנויות אחרות. כל הדרישות הן בהתאם לנושא הפורום. אולם, כאשר נקבעים כללים מסוימים הם חלים על כולם. התניית ניהול הפורום ומתן הבמה בראיון אישי, הינה החלטה גורפת לגבי כל הפורומים. לכן, גם פורום שנמצא באשכול "מוזיקה", אשכול "פנאי ובידור" , אשכול "תפוז מקומי", אשכול "תמיכה" וכיו"ב... - כל הפורומים באשכולות השונים, יעמדו תחת אותם כללים. מאחר והנהלת הפורומים ממנה את המנהלים ומהווה מעין שליחי ציבור בכל הנוגע למנהלי הפורומים, הם לא יכולים להרשות לעצמם לא לדעת את הזהות הלא וירטואלית של האדם אותו הם ממנים בראש קבוצת הדיון.

pinoki

New member
היי שאלה.... או 2 שאלות ../images/Emo13.gif

אחרי התכתבות הוזמנתי לראיון ואני בשבוע הבא ילך לשם... רק עכשיו קראתי... מה מקבלים אינטרנט חינם? תעדכנו אותי....? ועוד שאלה...כאשר אני נכנסת לפורמים הוא מכניס אותי ישר לפורום ומציג את ההודעות האחרונות שאני כתבתי... אף פעם זה לא היה ... איך אני משנה אז זה או חוזרת לראשי... כי כשלחצתי על ראשי שום הוא הציג לי את ההודעות האחרונות שאני כתבתי... פליז....

mishmesh

New member
למנהלים יש אפשרות לקבל אינטרנט חינם

לאחר תקופת זמן מסוימת. אם תתקבלי לניהול יגידו לך את כל הפרטים. ולגבי השאלה השניה-את יכולה לצרף צילום מסך?

mishmesh

New member
לגבי השאלה השניה-הבנתי את כוונתך.

גם לי זה קורה. כנראה שהם שינו משהו. ייתכן שזה בכוונה וייתכן שלא, אני אבדוק.

pinoki

New member
כן זה מעצבן...

איך אני חוזרת לראשי המקורי? בקשר לניהול פורום... כשמילאתי את הטופס לא היו לי ממש ממליצים ולא היו לי הודעות משהו וגם לא עשיתי הודעת מנהלת... מה עושים? זה היה לפני חודשיים בערך... כשרק הכרתי את הפורום תפוז ... עכשיו אני יותר מתמצת ואני יכולה להשיג ממליצים ואפילו ממליצים מנהלים... מה בקשר להודעת פורום? זה ישפיע עלי בראיון? אני צריכה להכין משהו מראש... איזה מתח...

pinoki

New member
../images/Emo35.gifלמה אין תגובה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

mishmesh

New member
אז תמלאי את הטופס ותשלחי אותו עוד

פעם. ולא, את לא צריכה להכין שום דבר לראיון, רק את עצמך. את לא צריכה להיות במתח, האנשים בהנהלת הפורומים הם מאוד נחמדים...

pinoki

New member
תגיד ,,, בראיון..?

בוחנים את הידע... בתחום שבו בחרתי לנהל? ומתי התשובה אם התקבלתי? אני רוצה לדעת אם ישערו לי הציפורנים מרוב הכיסוסים....

Weird Eyal

New member
תפוז נותנים אינטרנט זהב וזה רע

תשאלו עלייהם בפורום זכויות בעליי חיים

pinoki

New member
למה הכוונה?

לא הבנתי...... ויש לי אנטרנט זהב... אני רוצה לעבור לאינטרנט מהיר... הם קשורים לזה... אולי כדאי לחכות...

Weird Eyal

New member
זכור לי

לפני חצי שנה ככה שרצו שאפתח כאן פורום.. דווקא הנהלת תפוז פנו אליי בשביל זה..... לא משנה הפרטים אבל אמרו לי שהאינטרנט שהם מספקים זה אינטרנט זהב אינטרנט זנהב המנכ"ל שלהם אלי הולצמן יש לו יחד עם שניי שותפים חווה להרביית קופים ליד פ"ת במושב מזור את הקופים הוא מוכר למעבדות ניסויים בארץ ובעולם מי שלא אכפת לו מבעליי חיים לא אמור להתייחס לזה... למי שכן אכפת מבעליי חיים......

למעלה