מעצבן.

ש חף

New member
מעצבן.

היום עמדתי עם חבר שלי בתחנה מרכזית ירושלים, חיכינו לאוטובוס. עבר לידנו מישהו שראה שנתתי לו נשיקה (על הלחי) והוא הצביע על הראש שלו וצעק:"יש לך כיפה על הראש!!!" שנינו הסתכלנו אחד על השניה בשוק... מעצבן.

מזכיר לי ...

לפני כמה שנים טובות, כשאת ראשי כיסתה פיסת בד, הלכתי עם חברתי לשעבר שתחיה בשכונה דתית (סרוגה) יד ביד. מישהו העיר לנו, אז אחד מהחברים שלנו אמר לו: "הם נשואים". האיש תפס את הראש ולא ידע מה לעשות עם עצמו ...

אחר

New member
ואם הם נשואים?

זה מתיר להתנשק בפומבי?????? ה´ ישמור

בן הרב

New member
וזה מזכיר לי

שלפני כמה שנים ליוויתי את חברתי לשעבר בשדה התעופה קנדי, והתחבקנו לפני שנכנסה לשער, עבר שם איזה שהוא עבדקן אחד, וצעק לי, נו "נישט בפרהסיה", אז עניתי לו "מיין טאטע לאסט מיר" (ובעברית הוא צעק עלי שלא אתנשק בפרהסיה, אז עניתי לו שאבא שלי מרשה לי)

avidadon

New member
נו מה את רוצה,

ירושלים הולכת ומתחרדת, תודי לאיש שהוא לא תקע מחיצת בטון בינך לבין חברך וקיבע אתכם אל הקרקע.

מעצבן זה מידי עדין "זה מפוצץ"

כשבצורה כה גסה אדם תוקע את אפו בענינים לא לו...

וזה מזכיר לי

שכשהיתה לי כיפה, לא התנשקתי ולא התחבקתי עם אף בחורה (חוץ מבת דודה) < כי גם לי מותר להיזכר >

מוטלה1

New member
וזה מזכיר לי

את הבדיחה הידועה (סליחה ממי שמכיר ונשבר לו ה
מלשמוע אותה) כידוע בחסידות גור הבעל והאשה לא הולכים ברחוב ביחד מעשה בחסיד גור שהלך ברחוב ולידו אשה פגש אותו חבירו ואמר לו ישראל, נקיבה? החסיד נרתע בבהלה והשיב, הה, היא לא שלי.

פרהסיה - בדיחה מהחיים

לפני 26 שנה הייתי שליש של גדוד האחזויות של הנח"ל (היה פעם דבר כזה). יום אחד הגיע למשרדי כתב אישום נגד חייל וחיילת על קיום יחסי מין בפרהסיה (הרס"ר תפס אותם מתמזמזים בחצר - פעילות אופיינית מאד להאחזויות באותן ימים). אחד הפקידים שאל אותי איפה נמצאת האחזות פרהסיה.

ש חף

New member
זה לא מעודד במיוחד,לייזר

גם לצעוק "יש לך כיפה על הראש!" ולהצביע כשכולם מסתכלים עלי ועליו זה מספיק.

סיטרא

New member
למה מעצבן ?

לפחות זכיתם בכמה שניות של תשומת לב כללית. כבר מזמן לא היה לי.

למעלה