אני אמרתי שאני מיתעניין במאגיה לבנה. אז נכון מי שמיתעסק במאגיה לבנה לא יכול לעשות כשפים? ואבא שלי [שמיתעסק גם במאגיה לבנה]אומר שמי שנועד להיות מאגיה לבנה לא ההיה אף פעם מאגיה שחורה ולהפך זה נכון? אני הודה לכם אים תענו על 2 השאלות שלי
דבר ראשון שלום, אז ככה- לאחר ויכוח עם כמה אנשים (מזכיר לכם משהו....) אני לא מנוהג להסכים עם חילוק המאגיה לשחור ולבן או טוב ורע כך שאם משם מגיעה בעייתך אז ראה אותה כפתורה.
לא הבנתי את השאלה הראשונה- אתה שואל "אם אתה עוסק במאגיה שחורה" אם אתה יכול "לעשות" כשפים? אז כמובן שכן, מזאת אומרת? חלק אינטגרלי מהמאגיה זה הכישוף (מאגיה וכישוף....). חוץ מזה, מה זאת אורמרת "מי שנועד להיות מאגיה לבנה"? אם אתה מכשף מתוך רצון טוב ונועדת לכך מהגורל (דבר שאני לא מאמין בו) אז לפי דעתי (שהיא הינה לא אובייקטיבית כי אני לא מאמין בגורל) יכול להיות שמכשף מכוונות טובות יכשף מכוונות לא טובות וכך (לפי דעתך) יהפוך למכשף במאגיה השחורה. אשמח אם תחלוק על דעותיי! מקווה שעזרתי!
מאגיה "לבנה", זה גם כישוף, רק למטרות "לבנות". תמסור לאבא שלך, שלדעתי הוא טועה. אני "נועדתי" לעשות מה שבראש שלי(טוב לא, למאגיה לבנה) אבל זה לא אומר שאני לא יכולה לעסוק במאגיה שחורה. הבחירות הסופיות, הן בידיי האדם.