מעצבן!

Meydalle

New member
מעצבן!

הייתי חייבת לשתף אתכן במשהו.. אני גרה ברחובות, ולרוב אני עושה את ה"שופינג" שלי (מבחינת בגדים) בת"א, כי 1. בדר"כ יותר זול ו-2. יש יותר מבחר, אלא אם כן אלו חנויות רשת כמו פול אנד בר, זארה, טי אנד טי וכו.. לאחרונה שמתי לב, לתופעה מעצבנת!, אני בדר"כ קונה כל מיני שמלות וחולצות מחנויות מעצבים.. (חשמל 15, קטיקה, עלמה, ועוד כאלה שיש באזור שנקין/קינג גורג/אלנבי). במחירים יחסית (ואני מדגישה יחסית) הוגנים, לא יעלה על 250 ש"ח לשמלה לדוגמא. (ובשבילי זה נחשב יקר.) ברחובות משום מה, יש אולי 3 חנויות של מעצבות, שהמחירים בשמיים, פשוט לא יאמן, חולצה פשוטה מתחילה ב-500 ש"ח!, מרגיז פשוט מרגיז. ואלו חנויות מעצבים שמוכרות בגדי מעצבים דומים לאלו שיש בת"א, למה המחירים כ"כ יקרים???, לא מעצבן??? סליחה על המירמור הייתי חייבת לשתף

Fun Fair

New member
נורא פשוט, כמו כל דבר בחיים- פונקציה של

ביקוש והיצע...
ברחובות ההיצע קטן ולכן מרשים לעצמם לגבות מחירים גבוהים. בת"א, ההיצע גדול יותר
(לא שזה אומר שחסרים מעצבים שגובים תועפות של כסף בשביל מוצרים בינוניים, כן?)

Ggirl1

New member
את יכולה לפרט על החנויות בלת אביב?

אני מחפשת חנויות מעצבים לא יקרות (כמו שאת כתבת) את יכולה לתת שמות חנויות+כתובות? (אני לא ממש מכירה...רק לפעמים מסתובבת בקינג ג'ורג' ואז נכנסת למה שנראה לי אבל מעבר לזה לא יצא לי כל כך)

Meydalle

New member
את האמת..;

אני לא ממש בקיאה בעניין. רק משוטטות קצרה מצאתי כמה חנויות יחסית סבירות בגדר המחיר. חשמל 15 (חבל, פעם הייתה להם חנות עודפים זולה במיוחד! והם סגרו אותה לפני זמן מה.), קטיקה, עלמה, הכל באזור שנקין קינג גורג אלנבי. אני בעיקר מתעדכנת אם יש סיילים ומכירות עודפים, כי בדר"כ המחירים באמת מופקעים.. אבל ברחובות, הם פשוט מרשים לעצמם, כי הם יודעים שאין מבחר, ויש ביקוש, שזה לא יאמן!!!

וונילה31

New member
אני יודעת על מה את מדברת..

גם אני כתושבת רחובות הזדעזעתי משמלה יומיומית שעולה 750 שח!! ירוקה בצבע זית.. לא משנה.. בעיקר ברח' הרצל.. ברחובות מה חושבים לעצמם שם?

Meydalle

New member
הרצל לא נורמלים...

יש 3 חנויות מעצבים בעיר ריפ, ועוד שתיים שצמודות אחת לשנייה, יקר בטירוף!!!!!! וגולת הכותרת יש חנות ליד סטימצקי, רחוב צדדי (ליד קולנוע חן), ניראה לי "לוקה", שהמחירים שם בשמיים!!!!, ושתביני נכון, אלו מעצבות שמוכרות את אותם הבגדים גם בת"א, במחירים יחסית נמוכים... לא מבינה את הקטע... אפילו בנעמה בצלאל ברחובות יקר בטירוף!!!!!

Meydalle

New member
האא והמלצה קטנה..

יש חנות של מעצבת בשם גלית (לא זוכרת שם משפחה) קוראים לחנות שלה Lif ברחוב לויון אפשטיין, ממש תחילת הרחוב ליד הכיכר הענקית, בגדים ממש יפים!! ומחירים, יש ויש :)

וונילה31

New member
אגש לשם, לא הכרתי..

מסתובבת רק בהרצל ובקניון.. אין הרבה אופציות ברחובות, ובבילו סנטר.. שם יש סיילים ועודפים..

למעלה