מעצבן!!!

orez14

New member
מעצבן!!!

הנהלת טרביאן הודיע שאין אפשרות לתקוף ב-24 השעות הקרובות, עקב הסילבסטר. למה עשו את זה? מה כל המשתמשים של טרביאן הם נוצרים או מוסלמים? איפה היהודים בצד הזה? אני חס וחלילה לא אומר שיש פה אנטישמיות או בא להגיד שאנחנו מכופחים אבל לא ניראה לי ענייני שעוצרים את כל המשחק בגלל איזה חג שלא מונע מאף אחד לשחק, מה גם שהנצרות או האיסלאם לא מונעות הדלקת חשמל בחג הזה. אם הם היו עוצרים את המשחק ביום כיפור והיו עוצרים גם היום הייתי מבין ומתחשב אבל עקב זה שהם לא עצרו את המשחק ביום כיפור ושכל אחד יכל לתקוף כל אחד ששמור את היום הזה. זה מה שמעצבן. מקווה שמקרים כאלו יפחתו ואף יעלמו מעניינו כמה שיותר כי באמת שזה לא לעניין כל ההכללה הזאת

kiko91

New member
שחק בישראלי אם זה מעצבן אותך...

אל תשכח שזה סרבר ארופאי\אמריקאי, אין שום קשר ליהדות.. אבל אני מבין אותך.. אני מחכה לתקיפה שלי כבר יותר מ 50 שעות, ושעתיים לפני שהיא פוגעת הם מוציאים את האפדייט הדפוק הזה. >.< עכשיו אני סתם בלי צבא ל 100 שעות וגם לא עשיתי אף נזק :(

orez14

New member
זה סיומת com

זה סרבר שהוא כלל עולמי, והם יודעים שמשחקים שם מכל העולם. ואני משחק גם בישראלי מעצבן אבל נתגבר

The Farmer1

New member
קבל דרך לנצל את ההפסקת אש

עקב זה שחיילים לא ימותו מרעב עד 24 שעות אחרי סיום ההפסקת אשת זה מה שעושים רבים: תעביר את כל החיילים שלך לכפר עם תפוקת החיטה הנמוך ביותר. הכפר הזה יתרוקן אבל החיילים ימשיכו לחיות ובשאר הכפרים יצטבר לך כמויות גדולות של חיטה. אותם תמכור את תמיר בNCP.

Tyr19

New member
למה לראות את חצי הכוס הריקה?

חשוב שתבין ש-90% מהשחקנים בשרת COM אכן חוגגים את השנה האזרחית החדשה. והכי חשוב, בשרת הישראלי יהיו גם הפסקות כאלו בימים כמו: יום כיפורים, ראש השנה, פסח ועוד... כמו שאתה לא היית רוצה לגלות שתקפו אותך בערב החג ככה גם הם. בשביל להבין ולהפנים את 2 הדברים הנ"ל לא צריך להיות יהודי או ישראלי....בסה"כ צריך להיות בנאדם סובלני

למעלה