m i t a l y
New member
מעצבן
כן כן, כבר כתבתי את "הסיפור" הזה פעמיים, אבל כל פעם זה מעצבן אותי מחדש... אז למי שלא יודעת, אבי גר בצפון ואני בדרום (אזור השפלה) אמו (סבתי) גרה ביישוב שהוא 5 דקות נסיעה מביתי. כל פעם שהוא בא, הוא לא מודיע ולא בא לבקר אותי ואת נכדותיו ש"מתות עליו" ועל אשתו. (בפעם ה אחרונה הביא לי משהו מאוד מאוד חשוב שחיכיתי לו - משהו שהגיע בדואר - התקשר להודיע שהוא אצל סבתי אבל צריך ליסוע כבר והוא משאיר לי את זה שם. הבעיה היא שדודתי לא ממש התלהבה להביא לי או שאני אבוא לקחת את הדבר הזה...
) בפעם הראשונה - כעסתי והבלגתי, בפעם השנייה - כעסתי והבלגתי, בפעם השלישית - כעסתי... וזה עדיין לא נגמר!!!(חוץ מפעם אחת שהוא התקשר לאחל לי מזל טוב ביום הולדתי). לפני כמה ימים אמי הגיעה לבקרנו (גם היא גרה עוד יותר צפונית מאבי) וסיפרה לי שאבי עבר ניתוח קשה בעיניים וכמה ימים לא יכול היה לראות כלום (הלך יד ביד עם אשתו ברחבי הקיבוץ) ועכשיו, כשהכל הסתדר יותר, הם נוסעים לשבועיים לרומניה. מה שכואב לי ומרגיז בעיקר זה... למה לא אומרים לי כלום? אם הוא היה צריך לעבור ניתוח, למה אני לא יודעת מזה? גם לפני כמה שנים, כשהוא עבר אירוע מוחי אני הייתי האחרונה שידעה מזה (וזו היתה תקופה שרק אני והוא גרנו בקיבוץ, כל יתר המשפחה גרה בחוץ...)... אני כ"כ כועסת ומאוכזבת שאני לא יודעת מה לעשות עם זה... (כי לדבר איתו אי אפשר, לא בטלפון ובטח לא פנים-אל-פנים...)
כן כן, כבר כתבתי את "הסיפור" הזה פעמיים, אבל כל פעם זה מעצבן אותי מחדש... אז למי שלא יודעת, אבי גר בצפון ואני בדרום (אזור השפלה) אמו (סבתי) גרה ביישוב שהוא 5 דקות נסיעה מביתי. כל פעם שהוא בא, הוא לא מודיע ולא בא לבקר אותי ואת נכדותיו ש"מתות עליו" ועל אשתו. (בפעם ה אחרונה הביא לי משהו מאוד מאוד חשוב שחיכיתי לו - משהו שהגיע בדואר - התקשר להודיע שהוא אצל סבתי אבל צריך ליסוע כבר והוא משאיר לי את זה שם. הבעיה היא שדודתי לא ממש התלהבה להביא לי או שאני אבוא לקחת את הדבר הזה...