מעצבן!!!

מעצבן!!!../images/Emo46.gif

קודם כל שלום.. אני בת 16, ורוצה ללכת למסיבות "גאות", אבל תמיד המסיבות הן לנשים מבוגרות, (בשביל ילדה בת 16 20 זה מבוגר), יש כאלה? אם כן, מתי? איפה?...

היי מלכת הביצה!

קודם כל ... אני מבינה שאת חדשה אז ברוכה הבאה למרות שזה פעם ראשונה שאני רושמת בפורום הזה אבל ראיתי את ההודעה שלך בפורום נשים בלבד! ואת ממש טועה לגביי המסיבות... יש מסיבה כל שבועיים בערך! ואני בת 18 (עוד יומיים) אז אני לא ממש מבוגרת... אז המסיבה הבאה ב-שבועות (אני עדיין לא בטוחה לגביי התאריך אז תזכירי לי ואני יברר לך) ב"אלגרו" זה בת"א ברחוב הרצל ... אממ... אם את רוצה פרטים מדוייקים יותר תפני אליי :0) וחוץ מזה... מאיפה את??? ספרי משהו על עצמך... ודרך אגב כולם... מעכשיו אני גם בפורום הזה...(נראה לי) אז אם יש למישהו איזה שאלה או כל דבר... הוא יכול לפנות אליי אז ביי לבינתים ... נשיקות... חיבוקים...וכל זה... מלאכית*** אז

מלאכית../images/Emo3.gif וגם מסיבות..

קודם כל מלאכית..מזל טוב..אני אגיד אם אני אהיה בפורום עד אז.. ו..לי היה כבר יומולדת שלשום אני יותר גדולה ממך.. אפילו בגובה!!! וזהו..לא יודעת מה אני רוצה לומר אבל זה לא משנה.. מי יודע.. בקיצור..מלכת הביצה.. ברוכה הבאה לעולם הגאווה.. עולם של שקרים תככים ומזימות.. הרבה סקס.. מסיבות ואלכוהול.. ופה ושם תמצאי גם אהבות.. אני ממליצה בחום להגיע למסיבות ברישפון הכי כייף שם.. והאלכוהול חופשי.. רק..אם אין לך איך להגיע אז..תבררי בצ´אט.. בנות מגיות מכל המקומות בארץ.. שיהיה לך יום נחמד

קודם כל מלאכית...

ממש ממש כיף לקבל כזאת תגובה... לא יודעת למה.. עשה לי כיף! אז תספרי לי על המסיבות... משהו עלי? מתוסבכת.

תודה תודה!!! ד"א..

יש כאן בנות שהולכות למסיבות כאלה? (חוץ ממך מלאית יקירתי), אם כן, ספרו לי.

יש המון בנות שהולכות..

במיוחד מהפורום נשים בלבד.. אין הגבלת גיל.. יש ב31 במאי מסיבה..

למעלה