מעצבן!!! עזרה עם לקוחה

Annalis Jewelry

New member
מעצבן!!! עזרה עם לקוחה

לקוחה חזרה עם קונבו שהיא קיבלה את השרשרת ונתנה לבת שלה מתנה לחנוכה, היא מרוצה ועונדת אותה. עד כאן הכל בסדר אבל... בפעם האחרונה שענדה אותה, נקרעה השרשרת (מדובר בגולדפילד). היא שואלת אם יש דרך שאשלח לה שרשרת במקום הקרועה. מה לעשות? ואיך היא תחבר את התליון? נהוג לבקש תשלום על זה? או שרק על משלוח? לא רוצה לקבל פידבק שלילי אבל הגולדפילד ממש לא זול.... בבקשה עצות ענהלי

milshake

New member
לדעתי - שתשלח לך חזרה

תתקני ותשלחי אליה חזרה על חשבונך. בעצם יצא שהיא תצטרך לשלם 5-7 דולר נגיד על משלוח חזרה ארצה. ואת גם צריכה שזה יהיה כתוב לך ב-POLICIES משהו בסגנון: If you have an item you bought in this store that needs repair you can mail the item to me for a free repair. I will mail the item back to you at no charge. Please just message me first.

רות מלר

New member
חשוב להוסיף לפוליסיס גם

שהמשלוח אליך יהיה רק בדואר רשום ורק לאחר שתאמו איתך קודם את המשלוח. אחרת כל אחד יכול לספר שהוא שלח לך

nbrosh

New member
זו שרשרת דקה?

אם כן, ברור שתשלחי, גם בלי שתחזיר. כל העלות שלה זה 15-20 ש"ח לפי איך שאני מחשבת.

Annalis Jewelry

New member
תודה נעמה:)

אם לי הייתה נקרעת שרשרת עדינה הייתי מסדרת לבד.. מעניין איך היא תסתדר עם התליון... וזה יקח עוד כל כך הרבה זמן עד שיגיע אליה...:)

nbrosh

New member
ראיתי את השרשרות שלך - דקות

לשלוח חדש ונגמר. לטעמי.. מה זה 5-6 $

bartal4

New member
תלוי למה נקרע

אם נקרע כי אחיין שלה משך לה את זה אז תשלחי חדשה ושתשלם לך . אם נקרע כי נקרע כי קצת דק הייתי שולח חדשה זה נקרא " שימור לקוחות " וזה חשוב לא פחות מפידבק חיובי או שלילי .. * מעבר לפידבקים , היא תזכור את השרות שלך וגם בחגים הבאים היא תדע למי לפנות ..

Annalis Jewelry

New member
O.K אז עניתי לה ככה:

Dear xxxxx, Thank you for your convo, I am sorry to hear that! It is a delicate chain. I will send you a replacement, Length: 18 inch / 45 cm approximately:) I want your daughter to enjoy this beautiful necklace!!! How are you going to manage with the pendant? Do you want to send the necklace back to me by registered mail so I can repair it for you? I will mail the necklace back to you at no charge. I am waiting for your answer:) Best regards Annali אעדכן מה היא תענה תודה לכולם:)

Annalis Jewelry

New member
לא יאומן!! חוצפה

נכנסתי לפידבקים לראות אחד חדש ולתדהמתי אני רואה כמה מתחתיו פידבק מהלקוחה הזאת: My sister loved the necklace! A great present with great service. תודה ! אחותה? שתחליט למי היא נתנה את השרשרת!!! מה זה צריך להיות?

רות מלר

New member
בואי נגיד- שהתשובה שלך השיגה פידבק חיובי

לפני רגע חששת מפידבק שלילי

onor

New member
לא הבנתי למה היא חצופה?

מה זה משנה למי היא קנתה את השרשרת?

Annalis Jewelry

New member
זה קצת משנה אם מבלפים ומאשימים ילדה

הרי הייתי מגיבה אותו דבר גם בלי שתספר סיפור על ילדה שנקרע לה. כשלפני שבועיים כתבה לי שנתנה את המתנה לאחותה שמאוד אהבה אותה. זה לא באמת ממש משנה לי.. והמילה חצופה נקראת חזקה יותר משנשמעת אבל בכל זאת ביליתי כמה שעות בלרחם על ילדה ולחשוב איך לרצות לקוחה זה גם לא ישנה את המשך ההתייחסות שלי אליה.:) מוזרים אנשים לפעמים

למעלה