מעצבן משהו...

adidas88

New member
מעצבן משהו...

היום נסעתי והייתי ראשונה ברמזור לפניה ימינה. הרמזור הזה באמצע העיר וברגע שלי יש ירוק גם להולכי הרגל יש ירוק-הגיוני כמו בהרבה רמזורים. אז עצרתי להם וחיכיתי שיעברו והם עוברים לאט ממש לאט ואיך שאני באה לנסוע עוד אחד מגיע-ולא הצלחתי לעבור מהר אז חיכיתי-יש לי סבלנות זה בסדר. אבל מה? הנהגים מאחורי מתחילים לצפור!!! לא נהג אחד או שנים-כל הטור! מה אני אמורה לעשות? לדרוס אותם?? נהגתי (אה דו משמעות
) לא נכון??? וסתם קטע מצחיק אח"כ כי התעצבנתי עליהם התרגשתי וזרקתי קלאץ' בטעות אז נכבה לי האוטו והם עוד יותר התעצבנו
וזה כבר סתם היה מצחיק כי זה הגיע להם.

eladi88

New member
שיחפשו ת'חברים שלהם...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

אין מה לעשות....חייבים סבלנות!

NiKi†a

New member
אל תתייחסי לאלה שצופרים לך.

אל תאבדי את הסבלנות בגללם. היית צריכה לתת כמובן לעוברי הרגל לעבור,מן הסתם יותר חשוב לא לדרוס אותם מאשר לעבור ברמזור.

:-O קרה לי משהו דומה היום..

היום זאת הייתה הפעם הראשונה שנהגתי במרכז הארץ (ולא היה משהו בכלל.. או שאנשים פה לא מתורבתים או שהם לא יודעים לנהוג..) והיה לי רמזור ירוק לפנייה ימינה אני פונה בסטלה פתאום אני רואה מולי אישה עם עגלת תינוק ו2 ילדים.. כמעט חטפתי דום לב.. ואחרי שעצרתי הסתכלתי וראיתי שגם לה יש ירוק.. איך קורה דבר כזה??? ורציתי לדעת אם יש איזה שהוא סימן ברמזור שלי לפני הפנייה שאומר לי שגם אחרי הפנייה להולכי רגל יש ירוק..

Krishi

New member
../images/Emo6.gif

מההודעה שלך זה נראה כאילו זה פעם ראשונה שאתה נוהג.. חח.. מה זה איך קורה דבר כזה? יש מלא צמתים שיש אור ירוק גם לפונים ימינה וגם להולכי הרגל שבכביש אליו המכוניות פונות. איך אתה יודע מתי יש מקרה כזה? בדרך כלל יהיה רמזור נוסף, רמזור של פנס אחד, בצבע צהוב, מהבהב, לפעמים עם ציור של הולך רגל בפנים ולפעמים בלי.

בוא לא נשכח

שאני נהג חדש עוד בתקופת המלווה.. איך קורה כזה דבר? עד עכשיו נהגתי רק בצפון (מקס' עד טבריה) ושם אין בלאגנים כאלה של שני ירוקים.. ואיפה בדיוק יש את הרמזור המהבהב?

eladi88

New member
איפה אתה חי?../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ב 80% מהמקרים שבהם יש רמזור ימינה...אז כשיש ירוק לך...יש ירוק גם להולכי רגל... זה ידוע שצריך לשים לב

מנצלש ! ../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif

מה קורה נגיד שיש מצב בטסט שאתה מתקדם כבר לתוך הצומת לפנייה ימינה, ויש הולך רגל ואתה נותן לו לעבור ובינתים הרמזור שלך מראה אדום. להמשיך בנסיעה מהר או לעמוד איפה שאתה? (הכוונה היא אם לא נכנסת לצומת ממש)

lsd600

New member
קרה לי את זה בשיעור שלפני טסט

פניתי ימינה, ראיתי אותו, נתתי לו לעבור, חיכיתי כבר שיעבור ולא שמתי לב לרמזור. נתתי גז והמורה בלם. אמרתי לו שאני חייב לעבור כי אני בתוך הצומת, אבל הוא אמר לי להסתכל טוב, ושמתי לב שהייתי מחוץ לקו הצומת. אם נכנסת- לצאת מהר

Simbbam

New member
בדיוק.

כמעט תמיד כשאתה פונה ימינה גם להולכי רגל יש זכות. זה דבר שצריך לזכור טוב מאד.

למעלה