מעצבן מעצבן מעצבן

dominik

New member
מעצבן מעצבן מעצבן

מעצבן מעצבן מעצבן

מעצבנות אותי בנות במגמת קולנוע, שכל מה שאכפת להן זה כמה הם יקבלו בתרגיל הבא, ואם המורה יחייך אליהן מחר בבוקר. בנות שנמצאות במגמה רק כי הן לא היו מספיק חכמות כדי להכנס למגמה ריאלית, ושלא היו מבדילות בין פליני לבניני גם אם אחד מהם היה פורש מעסקי הסרטים ועובר לגננות. מעצבנים אותי מורים לתקשורת, שכל היום מדברים על הצגה חזותית וירידה לרמת הצופים, ואומרים על הסצינות הכי יפות בתסריט שלך שהן לא מספיק תבניתית. ומעצבן אותי מאוד שכל האנשים האלה ניתחו היום את התסריט שהבאתי לחברה שלי לסרט גמר. הקטע הכי גרוע, זה שהם ``באמת אוהבים את הרעיון והדיאלוגים``, והם ``לא מוכנים שאוותר עליו``,``אבל רק קצת תיקונים פה ושם``... על הזין שלי התיקונים שלהם. מה הם מבינים לעזעזל? עומדים שם עם סכיני ניתוח מעל חתיכה מהנשמה שלי ואומרים לי שהיא לא מספיק תבניתית. והם בטח גם יעשו ממנו סרט בסוף. סרט שאני אשנא. עם אנשים שאני אשנא. ומתסכל מאוד. בדיוק בגלל סיפור כזה עברתי שנה שעברה לפיזיקלית. באמת הגיע הזמן שאני אקלוט את המסר.

התסריט זה דראפט ראשון?

האמת, שזה לא משנה, גם אם זה דראפט 11, תמיד יש מקום לשיפור. כן, אני יודעת, תסריט זה חלק ממך, זה בא מתוכך, אבל לא יזיק אם תסכימי לשמוע דעות מאנשים אחרים - הצעות לשיפור - יכול להיות שימצא חן בעינייך... כבר העירו לי על תסריטים שכתבתי בעבר - את כולם יישמתי, השאלה היא אם אני מקבלת אותם, ואני לא חייבת לקבל אותם... פשוט עשי מה שנראה לך, רק שמרי על ראש פתוח, כי אחרי הכל זה קולנוע, וקולנוע זו אמנות.

איזה כיף לך-

אתה במגמת קולנוע.. אני הייתי רוצה ללכת, אבל פשוט אין. ואני כבר לא מדברת על הבי``ס שלי, אפילו אם ההרים שלי היו מוותרים על קצת מהבגרות שלי ונותנים לי ללכת לוויצו, אפילו שם אין [למה?]. איזה מיסכן שרוצחים לך את התסריט אנשי [אני לא אכתוב נעל!] -טוסיק [?], וזה פשוט נורא ששמים במגמת קולנוע פליטי מגמות ריאליות שלא היו טובים מספיק בשבילן- זה לא המקום, בטח יש כיתת חשמל באיזור.. אבל לפחות יש לך חדר עריכה ומצלמות, אתה לא צריך לסמוך על שימעונים למיניהם כדי לערוך דברים שצילמת במצלמה ביתית- ומה יש לעשות במגמה פיזיקלית [מה זה, קשור בפיזיקה- זה לא כמו ריאלי?- מי לומד היום במגמות?]חוץ מעוד צעד לכיוון הטכניון המזוויע?

goldy

New member
תפתחי מגמה משלך

אני לא לועג לך ולא צוחק עלייך, ברצינות! :)

luka

New member
מה?

אצלנו מגמת תקשורת נחשבת למגמה על רמה אבל ממש, ואני שם :)!!! ולא האף שלי לא מקבל הרבה מכות מהמשקוף, גולדי.

ועכשיו תורי להרים את האף...

אני לומדת במגמת הקולנוע הכי טובה בארץ, בבתי ספר תיכון :cool:

למעלה