מעצבן אותי.......

Tom50

New member
מעצבן אותי.......

שבכל האינטרנט אין תמונה אחת עם הסמל של שוטי הנבואה......... אז עשיתי הפסקה קטנה מהחרישה לבגרות בלשון וציירתי........

DidjiT

New member
פששש.. יפה!

סחטיין על ההשקעה! תגיד.. אתה חדש או משהו?

Tom50

New member
כן.......

לפני איזה שבוע מצאתי ת'פורום הזה.............

DrKasperrrr

New member
+

בהצלחה לך בבגרות בלשון! אני גם עושה מחר ואני די סיימתי ללמוד:\

DidjiT

New member
ולא עשית כניסה מכובדת?

חחח.. כל אחד חדש בפורום כולם קופצים עליו אם שרשור מלא ב"ברוכים הבאים בן אדם" "ברוכים הבאים אחי" "ברוכים הבאים איש/ה" "ברוכים הבאים ומקווים שתהנה" "ברוכים הבאים לפורום שלנו" וכו' וכו' וכו'.. אז ברוכים הבאים בכל מקרה.. אני שיר.. בת 16.. מזכרון

Tom50

New member
טוב........

אז אני תם (עם חולם חסר)....... עוד מעט בן 16....... מכפר בן נון (איפה שצילמו ת'קליפ לידיעה)......

ברוכים הבאים לכל החדשים

תעלו תמונות שלכם, אינ גלעד פריד. 14. עפרה. מקווה שתהינו בפורום.

La Vicomtesse

New member
מה ברוכים הבאים?!?!../images/Emo54.gif

בפעם האחרונה שבדקתי תם הוא בנאדם אחד.....אולי אני טועה.... אז באמת ברוך הבא איש, אחי, בנאדם! אני מאיה, בת 19.5 מתל הביב, וזהו! הצטרפות מהנה!

כן..ברוך הבא..

ואייי!! מממש אהבתי תסמל השני.. אפילו הדפסתי-אני יתלה את זה איפה שהוא..ושנה הב אני יתלה על התיק החדש והיפיפה שלי... אה????? אההההה????. איך אני?????? אה אגב..שכחתי להגיד לכןם-יש לי ראסטות-ועכשיו כמו שצריייייייייייך!!!!!!1 רק צריך לטפל,ולגלגל,,...ו.......אני בטח יזניח אותם-אבל חפ... רק אושררררררררר וףלךדקחיףשחלכ!!!

La Vicomtesse

New member
תתחדשי!!!!!!../images/Emo54.gif

איפה התמונה המובטחת, עכשיו כשאת מאושרת ומרוצה?!?!

חחח

בקרוב- מפטיחהההההההההההה רק צריך להצטלם.:S חח..בקרוב.. שיאיאיאי שיאיאי שאיאיאיאי לייייייי!!!

ווואי הכי שיחקת אותה

בונננאאא אהבתי לגמרי!!! גם אני חיפשתי וחיפשתי ולא היה....ניסיתי לצייר ללא הצלחה אז ויתרתי! =/ סחטיקה על מה שהכנת וברוך הבא לפורמנו הצנוע... =) אני מואשמת...הדר...17...ראשון

ייאאאא..מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

אנחנו רוצימ תמונות!!!ואי..איזה יופי..

למעלה