מעצבן! אבל ממש!

just stav

New member
בעצם כשאני קוראת את ההודעה שוב..

שים לב שאתה מדבר על הטרדה מינית ולא על מעשה מגנה.. יש הבדל בין השניים. אחד זה "רק" מילים ותנועות, והשני זה כבר מעשים פיזיים.
יום טוב לכולם Love סתו

אשליקו

New member
שי אתה חייב לעזור לי או כל אדם אחר

אני צריך את המספר טלפון של איילת הרכזת של מטה אשר יש לך אותו???? איילת כהן(מוגרבי) אני צריך לדבר איתה תעזור לי בבקשה תודה אשל

אשליקו

New member
../images/Emo6.gif סליחה זה שלא כתבתי לא אומר ש...

תמיד ההיתי פה פשוט לא כתבתי לא משנה סתו את יודעת למי יש את הטלפון של הגרעינרים אצלנו או של איילת ????????? חבר'ה אני חייב עזרה

jefro

New member
אז

יש לי רעיון!!! בואו נכניס את אותו בחור לכלא עם עבריינים אמיתיים (פושעים...) כדי שילמד... ילמד מהחבר'ה שבפעם הבאה צריך גם להרוג את הקורבן, ושילמד איך לעשות את זה כמו שצריך... נראה לי שהפתרון לא מצוי בבשליחת האנשים האלה לכלא, אלא בפתיחת מעין שיטה- קודם כל, לתת לו לעשות עבודות שירות במעון לנשים שהוכו, או נאנסו, כדי שיראה למה הוא גרם, ובפעם השנייה פשוט לסרס אותו. אני מבטיח לך שזה יעבוד כבר בפעם הראשונה... בנוסף, נראה לי שאותה בחורה מהמועדון, כמו כל בחורה שהולכת למועדונים\ פאבים וכו', הייתה בלבוש הממוצע שנפוץ היום בין בנות ישראל (מי שלא מבין, שיבוא ביום שישי לחופי הכנרת (רצוי דוגית...) ויראה איך הבנות לבושות-או שמא אומר לא לבושות...), לבוש שלא גורם לאנשים לא לרצות לאנוס... אז אי אפשר להאשים רק את הבנים בסוגייה הזאת!!! עוד 15 יום...

בטח שאפשר...

אם הייתי רוצה הייתי באה ומבקשת... מה זה מעניין אותך איך אני מתלבשת... זה צריך לעניין אותך אם היא רוצה או לא!!!

jefro

New member
אם ככה

אז את תמימה, ומטומטמת...(עם כל הכבוד- זה לא אישי...) אם נראה לך שכל האנשים נולדים עם היכולת לדחות סיפוקים (היכולת ששומרת עלי ממעשים שאני והקורבן נצטער עליהם...)- את טועה לגמרי. יש אנשים שלא יכולים לשלוט בעצמם, וגירויים מהסביבה עלולים לגרום לכך שזה יתבטא ברגע הלא נכון-שהוא הרגע הקריטי מבחינת הקורבן... דרך אגב-יש גם את מה שנקרא שפת גוף. אני מניח שעם הזמן גם את תביני שיש צורה מסוימת של התנהגות, שכשבוחרים האותו קו, מצהירים הצהרות סמויות... יש אנשים שמקבלים שדרים כאלה בצורה לא נכונה- למשל, אם מישהי לבושה כמו (סילחו לי על הביטוי...) שרמוטה,ומתנהגת ככה, אז למה שלא נתייחס אליה כאל אחת? אני לא מאמין בצידקתו של אותו בחור מדובר, אבל אין ספק שאותה בחורה לא בדיוק קדושה... חוץ מזה, את רוצה לומר לי שאת תיתלבשי כמו שאת רוצה, ולא תצפי לתגובה מהסביבה? אני לא אאמין לך אם תגידי שכן...

just stav

New member
אני לא מאמינה שכתבת את זה!!

זה לא משנה מה בחורה לובשת או לא לובשת! אם היא אומרת לא אז זה לא! שני המשפטים האחרונים שלך היו פשוט מזעזעים ואתה צריך להתבייש שכתבת אותם בכלל. אני לא מבינה איך אפשר לחשוב ככה! אם אתה רואה משהו שאתה ממש רוצה בחנות אז אין לך מספיק כסף לקנות אותו, זה מצדיק את זה שתגנוב? ממש לא! וזה בדיוק אותו דבר. אנשים צריכים לשלוט ביצרים שלהם. גם אתה לא ישר מתנפל ומתחיל להרביץ לכל מי שמעצבן אותך, אפילו שממש בא לך, כי אתה שולט ביצר הזה. ואגב, עבריין מין הוא עבריין אמיתי והוא פושע כמו כל אדם שרצח, גנב וכו'.
יום טוב לכולם Love סתו

jefro

New member
ואני

מתבייש בבנות עם ישראל שלא מבינות את כתבי!!! 1.)לא אמרתי שעבריין מין הוא לא פושע, תיקראי שוב,אם עדיין לא תביני אני אסביר בפשטות, רק תודיעי... 2.)לא אמרתי שאנשים לא צריכים לשלוט ביצרים שלהם, אלא שיש אנשים שלא שולטים ביצרים מסויימים, מבחירה או לא מבחירה... אני בהחלט יכול להגיד על עצמי שאני שולט בכל היצרים שלי בצורה ממוצעת +, אבל מה לעשות- לא כולם אני.(תודה לאל...) ומה שאמרתי-עצם העובדה שבנות מתלבשות ומתנהגות כמו שר*&%ות רק גורם לאותם אנשים לאבד את היכולת לשלוט בעצמםכי הם לא כמוני וכמוך... אם משהו ממה שכתבתי פה עדיין לא מובן, תודיעי לי ואני אפשט...

just stav

New member
אוקיי, אבל עיין זאת לא אשמתה של אף

בחורה שהיא נאנסה, אם מישהו לא יכול לשלוט ביצרים שלו בגלל בגד.
יום טוב לכולם Love סתו

אין בחורה אשמה באונס!

אולי בחורה יכולה להקטין את הסיכוי להאנס בקח שלא תהיה במקומות מסוימים או לא תלבש בגדים מסוימים! למרות שיש הרבה מקרי אונס שבהם הבחורה לא התלבשה חסוף! ולא הייתה במקומות לא נכונים! ואי אפשר בשום מקרה להאשים את הבחורה כי לא חשוב מה היא לובשת או איפה היא נמצאת ומתי זה הגוף שלה ואם היא אומרת למישהו לא לגעת בו אסור לו לגעת בו גם אם מאוד מתחשק לו! וכל אלו זה לא המצאה שלי אלה דברים ששמעתי באין ספור הרצאות בבצפר מכל מיני מומחים ושוטרים לשעבר וכ"ו...

למעלה