מעצבי דעת קהל...

מעצבי דעת קהל... ../images/Emo43.gif

היום ב-15:00 פורום אופניים מקיים שידור מיוחד שילווה את הג'ירו, מירוץ האופניים האיטלקי השנתי. את השידור ילוו אפרת לוין ויאיר בן עמי. השידור יועבר גם ב-blogtv. אתם מוזמנים להכנס. לקראת שבוע הספר אנחנו מאתגרים אתכם בסקר מיוחד שבו אתם, גולשי תפוז אנשים, מעצבים את דעת הקהל הישראלי: אנחנו רוצים לדעת איפה הישראלים קוראים ספרים: באוטובוס? במיטה? בשירותים? הכנסו עכשיו והצביעו בסקר!! Don’t Worry סמי הורי! הערב ב-blogtv מגיע כוכב "אהבה מעבר לפינה" לענות לשאלותיכם Live. כולם מוזמנים. ניתן להשאיר שאלות בפורום אהבה מעבר לפינה עד הערב ב-19:00. לאחר מכן- שאלות יתקבלו בצ'ט בלבד!

SnoopyElf

New member
../images/Emo65.gifחשוב!!!!../images/Emo65.gif

לרגל היום הבינלאומי נגד פרוקטר & גמבל, תקיים האגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי-חיים מיצג רחוב ודוכני הסברה ביום שישי, 28.5, בגינת שנקין בת"א, בין השעות 13:00-15:00. פרוקטר & גמבל הוא קונצרן ענק של מוצרי קוסמטיקה, ניקוי ומזון. פרוקטר & גמבל הוא הסמן הקיצוני של התאכזרות בבעלי-חיים בתעשיית מוצרי הצריכה. קונצרן פרוקטר & גמבל הוא מהמפרסמים הגדולים בישראל. מה שלא נאמר בפרסומיהם הוא שפרוקטר & גמבל, יצרני שמפו פנטן, מממנים ניסויים בהם מולעטים בעלי-חיים בחומרים כימיים שונים עד להרעלתם ומותם. חומרים כימיים מוזלפים לעיני ארנבות עד לגרימת פגיעות קשות, דימום ועיוורון. הארנבות מוחזקות בסד כשרק ראשן חשוף. לעתים קרובות צווחות הארנבות כאשר עיניהן באות במגע עם החומר ומנסות נואשות לנוע, וכך לא פעם שוברות את מפרקתן או גבן. עורם המגולח של בע"ח אחרים נחשף לחומרים צורבים. כך גורם קונצרן פרוקטר & גמבל לסבלם ולמותם של אלפי בעלי-חיים בשנה, ביניהם עכברים, חולדות, ארנבות, חזירי ים, אוגרים וסמורים. החוק אינו מחייב עריכת ניסויים אלה. עובדה היא, שיותר מ-600 חברות קוסמטיקה בינלאומיות בודקות את מוצריהן בשיטות מהימנות יותר, מבלי להתעלל בבעלי-חיים. לכל מוצר שמייצרים פרוקטר & גמבל יש מקבילה נטולת אלימות. (בין החברות שאינן עורכות ניסויים בבעלי-חיים נמנות רבלון, אסתי לאודר, בודי שופ אינטרנשיונל, ד"ר פישר ועוד). פרוקטר & גמבל טוענים שהם משקיעים כסף רב בפיתוח שיטות בדיקה שאינן כרוכות בהתעללות בבעלי-חיים. אולם, בשבוע אחד משקיע הקונצרן בפרסום יותר משהשקיע בפיתוח שיטות בדיקה חלופיות במשך 16 שנים! פרוקטר & גמבל מעמיד רווח כלכלי מעל ערך החיים. בימים אלה מקיים הקונצרן לובי מסיבי במטרה לסכל את החוק האירופי שאוסר ניסויים בבע"ח בקוסמטיקה החל מ-2009. לאחרונה נחשפו ניסויים אכזריים מאוד שהתבצעו במעבדות של חברת איימס/יוקנובה, השייכת לקונצרן פרוקטר & גמבל. קראו על כך בידיעה הזו. להלן רשימת מוצרים של הקונצרן. אנא החרימו מוצריהם ואנא השתתפו איתנו ביום הבינלאומי נגדם. בתודה, האגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי-חיים הבאתי את זה כי ראיתי שיש בנות שאכפת להן... אתן מוזמנות להגיע, להצטרף לאגודה וכמובן להפסיק לקנות מוצרים שנוסו על בעלי חיים!!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifתומכת|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

kittycatbone

New member
הלוואי ויכולתי לבוא לזה..../images/Emo10.gif

פשוט אין לי עם מי ושלא נדבר על זה שזה רחוק אז אני לא יכולה..
ואצלי, כל פעם שאמא שלי קונה פנטן, פינוק, נקה או כל מיני אחרים (שעושים בהם ניסויים בבע"ח) אני צועקת עלייה וכמובן לא משתמשת בזה בכל זאת!
אבל מה שהכי מעצבן זה שלפעמים זה שיש סמל על המוצר לא אומר שהחברה לא עושה ניסויים בבע"ח, אז זה קשה לדעת איזה להחרים...
**למה אמרתי את זה??** ותודה ששיתפת את זה איתנו!!
(תגידי לי, את בפורום זכויות בעלי חיים?)

SnoopyElf

New member
לא, אבל אני באנונימוס ובאגודה למניע

ת ניסויים בבעלי חיים. והנה משהו שיעזור לך לדעת מה להחרים ומה לא. בהצלחה!

kittycatbone

New member
כמובן שאני מכירה את זה..../images/Emo24.gif

אבל הקטע למשל הוא שבזמן האחרון אני משתמשת למשל בדאורדורנט, שהוא של החברה "ביסקול" (קוראים לו cleo אם את מכירה) והוא לא נמצא ברשימה של זה (בתור העושים או לא עושים ניסויים) אבל יש את הסמל. ככה שאני עדיין לא בטוחה אם הם בטוחים או לא..

SnoopyElf

New member
דאו של קליאו בטוח לשימוש...

הוא נמצא ברשימה של משרד הבריאות. יש לי עותק שלה בבית, אבל אין לי דרך לשלוח לך אותה.. זה 80 עמודים...

kittycatbone

New member
יאאא באמת?!?!../images/Emo12.gif

תודההההה
אבל כל כך תודה
ביקשתי עזרה וכאלה.. אבל אף אחד לא ממש הצליח לעזור לי.. אני חולה עליייייייייך!!!!!

kittycatbone

New member
חח בטח

שצריך להיסחף!!!
חהההההההההההההההה סתאם..
אבל פשוט אני מלא זמן חיפשתי מידע בקשר לזה והיחיד שמצאתי לא היה בטוח אם הוא מהימן.. אז תודה!!

Sweet 6teen

New member
אני גם תומכת!!!

אני ממש משתדלת לשים
לדברים כאלה... כי זה ממש מרגיז אותי ההתעללות הזאת!! אבל לצערי אני לא אוכל להגיע מחר... אני ממש מצטערת אבל אני מקוום שילך להם!!

SnoopyElf

New member
מק../images/Emo78.gif... בנות זה חשוב!!!

מי שיכולה להגיע - שתגיע!

למעלה