מעסיק שלא שילם

מעסיק שלא שילם

שלום לכולם, עבדתי במקום עבודה כ-4 חודשים, אחרי שעזבתי לא שילמו לי את החודש האחרון בטענה שהייתי מחוייב לשנתיים ולעזבתי אחרי 4 חודשים. הינה מה שכתוב בחוזה על תקופה ההסכם. אני רוצה לתבוע אותו בבית דין לעבודה אבל מפחד שהוא יתבע אותי בחזרה על כך שעזבתי ולא נשארתי שנתיים. מה אתם חושבים? תודה מראש ושבת שלום.

לדעתי סיכויי טענה כזו של המעביד

קלושים. ממליצה להגיש תביעה (לאחר משלוח מכתב דרישה בדואר רשום ובמידה והנושא לא הוסדר בעקבות כל)

הוא הציע להפגש

ולהסדיר את העניין, אבל אני יודע שהוא לא מתכוון לשלם... האם לא כדי פשוט לתבוע אותו?

עדיף אם ניתן להראות לבית הדין

שעשית כמיטב יכולתך ליישה העניין לפני הגשת התביעה. לא ברור לי מדוע סירבת לפגישה אתו.

תודה על המידע

הסיבה שאני לא רוצה להפגש עימו היא שאני משקשק ממנו, הוא בנאדם ממש מפחיד! מצורף המכתב שהוא שלח לי (או טוען שעשיתי לו איזה תאונה אבל צילמתי את הרכב בחניה לפני שהחזרתי אותו) , סך הכל הוא חייב לי שלושה שבועות מתוך חודש והמשכורת היתה 12 אלף + רכב - ככה שאני לא יודע אם שווה לשבור את הראש בשביל הכסף הזה אם זה כזה טירטור... תודה מראש

הוא טוען שהסכמת לא לקבל שכר כנגד

ויתור על תביעה שלו.. אני לא הייתי מוותרת בכזו קלות. מצד שני, אני לא מבינה מה קרה מפברואר אז נשלח המכתב ועד עכשיו.

למעלה