מענק מועדפת

מענק מועדפת

טוב,אז עבדתי בחצי שנה האחרונה כמלצרית וברמנית בלובי של מלון. גם ברמנית כי יש לי תעודת קורס ברמנים ויכלתי לעזור במשמרות. עד כאן הכל סבבה. הקטע הוא שבטופס של הגשת המועדפת כתבתי שיש לי תעודת ברמן ושעבדתי גם מלצרית וגם ברמנית. בקיצור,כמו מטומטמת כתבתי להם את האמת. הגשתי את הטפסים לפני חודש וחצי כמעט ומאז מחכה. אפילו התקשרתי פעם אחת לבדוק מה קורה, אם יש בעיה בבקשה שלי אבל אמרו לי שהתיק שלי בטיפול. מה אתם חושבים? יש מצב שיעשו לי בעיות על זה או שאני סתם פרנואידית כי לוקח לבקשה המון זמן? אני אוכלת סרטים כי תכננתי על הכסף הזה לטיול לחו"ל שאני רוצה להתחיל בקרוב. מה הממוצע זמן עד שמקבלים את המענק מרגע הגשת הטפסים?

Ofir s07

New member
הממממממ

לפי דעתי עניין הברמנית עם התעודה יכול להוות בעיה כי לפי מה שכתוב בחוברת הסברה של ביטוח לאומי "ברמן בעל תעודת מקצוע" אינו זכאי למענק. כמו כן, אני הגשתי את הטפסים של המועדפת וכששאלתי כמה זמן זה יקח אם אין בעיות אמרו לי שתוך שבועיים כבר אמור להיות לי הכסף בחשבון בנק. קישור לחוברת הסברה - http://www.btl.gov.il/Publications/booklet/hebrew_booklet/Documents/hayal 22 1 (2).pdf זה כתוב בעמוד 11

orend123

New member
בעיה

איך אומרים? מה שהם לא יודעים לא יפגע בהם... כשיחזירו לך את הטפסים תגישי מחדש ואל תשכירי שעברת קורס... או שתנסי לערער ולהגיד שרק תגברת בתור ברמנית והעבודה העיקרית היתה במלצרות- תנסי להוציא אישור מהבוס...

למעלה