מעניקים עזרה

Efeary

New member
התארגנות לשליחת מזון ובגדים

אני מעוניינת להרים פרוייקט מקומי כדי לשלוח מסות של אוכל ובגדים למיליונים שנותרו חסרי כל וחייהם נתונים בסכנה. אם מישהו יכול לקשר אותי לגופים מקצועיים שישלחו את מה שאאסוף אני אשמח

motyka

New member
עלות המשלוח גבוהה מדי, עדיף כסף

אם שולחים בטיסה - עלות המשלוח גבוהה מהערך, ואם שולחים בים - יקח זמן רב מדי להגיע. לכן - תרופות וכסף הם האיסוף הרצוי.

אביעד ק

New member
מעניקים עזרה ../images/Emo101.gif

התארגנות לקראת יציאה למזרח, משלוחים שונים. נא לשרשר לכאן

moranshuki

New member
התנדבות

אשמח לעזור לכל משלחת היוצאת לעזור באזורי האסון נא לשלוח לי מייל לכל מי שיודע על משלחת כזאת!!!! אני יוצאת יחידה קרבית!!! [email protected]

עדיבן25

New member
תכננתי טיול אבל רוצה לעזור

יוצא למזרח ב16 לחודש אם יש קבוצה שמתארגנת ללכת לעזור שם, אני מעוניין להצטרף כרטיס כבר יש לי, ככה שאני לא מנסה להתעלק הייתי חובש קרבי בצבא. [email protected]

gRAFIx

New member
מישהו קיבל תגובה לגבי התארגנות כזו?

אני גם מעוניין לעזור. למי בכלל אפשר לפנות בשביל לשאול כאלו שאלות? אני לא חושב שהם נכנסים לפורום הזה, אז אם יש למישהו מידע לגבי קבוצות כאלו שאפשר להתקשר אליהם בבקשה תידעו אותי. אימייל: [email protected] תודה

gRAFIx

New member
יצא לי לייצור קשר עם

1. חדר המצב - הצעתי להתנדב לסיוע, והם לקחו ממני פרטים ואמרו שיצרו איתי קשר במקרה הצורך. 2. ארגון טופז - אמרו שהם צריכים רק אנשים מקצועיים. אין לי הסמכה ברפואה, או עזרה ראשונה או במתן סיוע, אבל אני בטוח שאפשר למצוא עבודה לאנשים בלי הסכמה, שיכולים לתפקד ככוח אדם, ולעזור בשיקום מאות אלפי מחוסרי הבית. אני לא יודע איך זה נעשה או למי ניתן לפנות...

nitsansh

New member
אנשים לא חסר שם...

במדינות שנפגעו יש עשרות ומאות מיליוני בני אדם... הם לא צריכים סיוע בכוח אדם...

gRAFIx

New member
"הם לא צריכים סיוע בכוח אדם"?

מליונים מהאנשים באיזורים האלו מחוסרי בית, אוכל, מים, וחוץ מזה גם שבורים נפשית מכל האבדות. השיקום שצריך להתבצע שם הוא במימדים לא נתפסים. כל עוד לא היית שם אל תמהר לקבוע עובדות בבקשה. מה שבטוח, יש יותר מה לסייע שם מאשר פה מול המחשב ומול הטלויזיה.

nitsansh

New member
תקרא את ההודעה של GRAFIX...

יש צורך באנשים עם התמחות וידע ספציפים... "אנשים פשוטים" יש באסיה ואפריקה מאות מיליונים שלא נפגעו ויכולים לעזור יותר טוב ממתנדבים זרים...

my boo1

New member
גם אני רוצה להתנדב

אני פשוט חייבת לעזור לאנשים המסכנים הללו...! בבקשה ! אם מישהו יודע על משלחת שיוצאת לשם אני מאוד אשמח אם יודיעו לי באי-מייל. זה האי מייל שלי[email protected]

למעלה