מענין כאן הההההההה

זבולון4

New member
מענין כאן הההההההה

האמת שכבר כמה פעמים ביקרתי בפורום והנושאים כאן עיצבנו אותי לפעמים זה היה ממש תת רמה
אבל השבוע קפצתי לביקור ואני רואה שיש כאן חברה חדשים ולעיניניים
אז חבריא קבלו אותי
באהבה זבולון

מזגזגת2

New member
מעניין מאד הההההההה (מה זה?)

האמת שברגע הראשונה שקראתי את ההודעה שלך היא היתה נראית לי לגמרי דפוקה,
אבל במחשבה שניה החלטתי להגיב לך (כף זכות/לתת צ'אנס וכו' וכו')

ראשית, ברוך הבא, אנחנו שמחים עם כל חבר חדש. תתכבד.
שנית, אתה יודע, זה לא כיף לשמוע שהפורום מעצבן או תת רמה, אף אחד לא מכריח אף אחד להשתתף בו. וכבר בהודעה ההיכרות ל"קטול" ככה? נו נו.
שלישית, קח דקה, תקרא את התקנון, תציג את עצמך בצורה ידידותית

וולקאם!

בן כפר

New member
סקס סמים ובגידות

מה שאתה רואה כאן זה רק מעל פני השטח, אבל מתחת, אוי מתחת.

הספריות הן קוד לאורגיות, הגישושים למישושים, הדיונים לזיונים, השאיפות הכמוסות לשכטות ממסטלות.

אפורים? משעממים? מיגעים? חכה שתבין את סודות ורזי הפורום הכי צבעוני בשחור לבן.

בכדי להקל מעליך את ההתאקלמות, אתן לך ככה בשביל הסיפתח של היום וגם בגלל שהקורנפלקס נשאר לי קראנצ' עד הסוף ולא ביאס אותי ונהיה ספוגי בתחתית, כמה סימני דרך, קודים, שיעזרו לך להבין את השיחות המרתקות על השתגלותה של מרים עם רוח הקודש.

"אלוהים" - טוב, זה ברור. זה קוד אצלנו ל"אלוהים, אשתי שוב קנתה חצאית דוסית, שמישהו יציל אותי"

"דיון על סוגיית הפליטים" - חבר שלי מחברון זרק אותי, עכשיו אני מחפשת רק מאור ישראל, עומד בתנאי לחץ.

"שבת שלום אנשים נעימים ונעימות" - מי פנוי לעשות לי קיצי בידיים?

ראיתם את הסרט האחרון של וודי אלן? - למישהו יש להשאלה סרט "ישראליות נשואות בניו יורק?"

אם מישהו רוצה, יכול להמשיך ללמד אותך. גיליתי לך יותר מדי לבוקר אחד.

יאללה, ברוכבה, תרגיש בנח, קח כוסית חריפה ותיהנה מהשקט.

היי נהיית כבד על הבוקר

אחלה בנאדם רצה קצת לצחוק מה יש?[רגע יש מצב שסופסוף מצאנו משו להתוכח עליו?]

המום

אם הכול בציניות וכייף , יאלה סבבה, אבל אם אתה רציני, יש מספיק פורומים אחרים, כן פה באמת זה פורום בשביל הדבר בעצם, אכן כן, ומהו הדבר, עצם השותפות בעניין האניסות על כל המשתמע מכך.

מומיה26

New member
יפה, אבל

מה שאתה רואה כאן מתחת לפני השטח, זה רק מתחת, אבל התחת של התחת, אוי כמה תחת.

הספריות הן קוד לחדרי שירותים מסודרים, הגישושים לנייר טואלט, הדיונים לחירבונים, השאיפות הכמוסות לשכטות ממסטלות.

אפורים? משעממים? מיגעים? חכה שתבין את סודות ורזי הפורום הכי צבעוני בשחור לבן ועוד צבעים.

"אלוהים" - טוב, זה ברור. זה קוד אצלנו ל"אלוהים, אשתי שוב קנתה משהו כמו נייר זכוכית, שמישהו יציל אותי"

"דיון על סוגיית הפליטים" - בחברון כבר לא נותנים לי להכנס כאורח לחדרי השירותים, עכשיו אני מנסה רק באור ישראל, ובתחנה המרכזית כשיש לי שקל, אם לא, אני עומד בתנאי לחץ.

"שבת שלום אנשים נעימים ונעימות" - מי פנוי כבר מהטשולנט?

ראיתם את הסרט האחרון של וודי אלן? - למישהו יש להשאלה סרט "****?"

אם אתה רוצה, אני יכול להמשיך לדרדר את השיח, חורבן פה יותר מדי לבוקר אחד.

יאללה, ברוכהבא גם לך, כבר אמרו חכמים מאיתנו שהכל יחסי:). כך שאם ממש תרצה, תוכל גם להעמיד את הפופיק של השכן ההומו במרכז היקום.

למעלה