מענין אם מענין אתכם.

מענין אם מענין אתכם.

לאחר תקופה בפורום, נקשרים אי אלו קשרים בין ה"גולשים". האם יוצא לכם לדמיין בעיני רוחכם מיהו אותו פלוני/ת שיוצא לכם איתו לשוחח? הייתם רוצים לראות אותו? קורה שאתם מנתחים את אופיו? מנסים לנחש מאיזה מגזר הוא? או שאתם כותבים תגובה לתגובותיו, ונגמר.

אתם מוכרחים להודות!

שהכי גרוע זה להעלב משפן. האחרון שהייתם רוצים שיעליב אותכם זה שפן. ועוד בצורה פוגעת ומעליבה שכזאת... לא סתם, משהו ברמה גבוהה.

אתחיל עם עצמי

בחיים בכלל, אני "טיפוס" שלאחר מספר שניות שעוברות מאז שפגשתי בן אדם אני אוטומטית מנתח מספר נתונים, זה פשוט מגיע אוטומטית, אין לי שליטה על זה. לא כל כך מענין אותי בן כמה הוא, ואם הוא בעל אמצעים, או לאיזה מגזר הוא שייך. ישנם שני תחומים אחרים המענינים אותי. אחד מהם יתכן ואפשר לגלות בהיכרות דרך הפורום, והתחום השני ממש אי אפשר, ולכן אני נשאר סקרן. היה מי שכינה אותי "אדון דן". מצא חן בעיני, אאמץ את זה. אדון דן.

BigKay

New member
מזה התחום השני שאי

אפשר לגלות. המראה? ולמה דוקא זה חשוב לך? ואת מי הייתה רוצה לפגוש כאן מהפורום הכי הרבה? ואם פגשת פעם מישהו מפורום? ומה הניק אחר שאתה רגיל להשתמש כאן? מספיק לפעם אחת.. אני פשוט סקרן..

BigKay

New member
שמת התגובה במקום לא

נכון. ואני במקומך הייתי מנסח התגובה בסגנון אחר, קצת יותר אפור.. אם אתה מבין למה אני מתכוון.. (חוץ ממי שפוגע במישהו אחר ברשעות.. חנוך)

בטח שזה מעניין

אפילו מאוד כי על האנשים בפורום אני יכולה פחות או יותר לדעת מה הם ומי הם וגם לפעמים לפי השם שהם בחרו לעצמם ואני חושבת שפתאום אפשר לגלות אם פחות או יותר קלטנו אותם גם כאן בפורום אני יכולה להגדיר הרבה מהגולשים מהם במובן החיובי ולעיתים גם השלילי ואני קלטתי מישהי מפורום אחר שנוצר לי קשר איתה שהיא תואמת למה שחשבתי עליה שהיא בפורום וזה בהחלט נושא מעניין ומסקרן ...

הניק שלי לא מספיק מעניין

חה .. חה.. חה הניק שלי לא מספיק מעניין היה מישהו שכינה אותי בניק הזה אבל בטח גם הניק הזה תפוס אולי אני צריכה ניק מתענינת ומעניינת אולי

חנוך617

New member
מעניינת, איך אני

מצטייר בעיניך? אל תתביישי, זה לא בפרצוף... אח"כ אכתוב מה אני חושב... גם מנימן.

מה אני חושבת עליך. ..

שאתה אברך מאזור המרכז מצד אחד רציני מצד אחד רוצה להכיר דברים שפספסת בעבר...ומגלה את העולם לגבי השם שלך נראה לי שכל כך רצית להכנס לפורום ובהתחלה לא הלך לך עד שבפעם 617 הצלחת .

חנוך617

New member
אולי תסבירי, מה

פספסתי? את מעניינת? ונראה לך שניסיתי 617 פעמים? מה, אני טרול?

ניסית 617 כי אתה עקשן

וכל ניק שהכנסת היה תפוס עד שבפעם 617 הצלחת להכנס . אני לא התכוונתי להגיד שאתה הטרול אתה שואל אותי אם אני מעניינת ?תלוי את מי חלק כן וחלק לא .מה אתה חושב על מני-מן ?

חנוך617

New member
א. לא אמרתי שאת

חושדת שאני הטרול. ב. עם העקשנות הזאת אשתמש לגבייך... ג. מנימן נראה לי בחור אינטלגנט ומוכשר. מתחשק לי מאד להכיר אותו.

כן מני-מן בחור מדהים

נדיר לראות שילוב כזה הוא עם המון תוכן ואני לא אומרת את זה רק בגלל שהוא אחיין שלי אלה באמת הוא משהו מיוחד ואחרי הכל הוא עדיין צעיר מאוד בכל אופן קלטת אותו נכון

למעלה