מעניינת אותי דעתכם

אודם44

New member
מעניינת אותי דעתכם

שאלה מה אתן חושבות שאפשר לעשות במצב בו הנסיבות המאלצות אינן מאפשרות להגיע לשיעורים
מאחר ואני סטודנטית ועכשיו גם מתחילה לעבוד בצורה יחסית אינטנסיבית (יחסית ללימודים) אני מפחדת שלא אוכל להגיע לשיעורי ריקוד בטן. זוהי בעיה מאחר ומצד אחד הרידוק מאוד מאוד חשוב לי ואני רוצה לפתח אותו ולקחת ברצינות אך מצד אחר אין לי כ"כ ברירה ואני חייבת להתחיל לעבוד, ובעבודה הנוכחית המעסיק לא יאפשר לי לוותר על יום מאחר וגם ככה אני מצומצמת במשמרות והוא מעט לחוץ שאעבוד.....(וזו גם עבוד חדשה ואני לא יכולה להשתמט כבר בהתחלה). קל לומר כי "מאחר ואת לוקחת רציני את הריקוד את צריכה למצוא את הזמן והפנאי גם לזה וגם אם זה אומר לוותר על חלק מהדברים...." אבל זה כמעט בלתי אפשרי לעשות
אולי אוכל לקבל ממכם רעיונות מקוריים. חשוב לי להדגיש שחשוב לי לשמור על הריקוד ואף לפתח אותו לדרגה מקצועית. תודה ושבוע מקסים אודם

lydiamai

New member
אפשר לעשות פסק זמן משיעורים, ועדיין

לשמור על הריקוד. פשוט צריך משמעת עצמית. הרי את יכולה להקדיש שעה-שעתיים אחת ליומיים - לא? תבני לך מערך חימום, ומערכי שיעור אישיים. תתאמני על מה שאת יודעת, ותשחררי את התנועות ואת הנפש שלך בריקוד. אפשר גם לארגן שעות ריקוד עם חברות - רקדניות אחרות - בזמנים שמתאימים לך.

n o a b i

New member
לרקוד בבית זה אחלא!

וחוץ מזה, תקני קסטות וידאו או די-וי-די, ותנסי לעבוד על דברים חדשים. זה כיף לא פחות לרקוד לבד... וזה גם יעיל. אחרי הכל כדי להתמקצע את צריכה לעבוד לבד. אף מורה לא תביא אותך לשם. בהצלחה!

leah1010

New member
ריקוד בבית

אני מסכימה עם נועה על כל מה שהיא אומרת. בבית את יכולה בהחלט ללמוד לבד אם לא מתאפשר לך להגיע לשעורים. אבל וזה אבל גדול - האם יש לך משמעת עצמית? אם כן את מחליטה מתי את עושה זאת בבית ועומדת על לוח זמנים שקבעת לעצמך. זה לא קל אבל אפשרי בהצלחה
לאה

slov

New member
קלטות וידאו

איך הקלטות שקנית ביפו? שוות???

ndg1

New member
קלטות וידאו

איפו ניתן לרכוש בירושלים קלטות וידאו טובות. והאם ניתן לקנות קלטות וידאו ללימוד צעדים.

אודם44

New member
הבעיה היא

הבעיה היא שאני לא חושבת שאני ממש שולטת וספק אם באימונים אישיים בבית אני אצליח להשתפר מבחינת הרחבת מאגר התנועות והאפשרויות.... אבל רעיון עם קלטות וידאו נשמע יופי. יש לכם מושג אילו קלטות מומלצות ואיפה אני משיגה קלטות כאלו באיזור נתניה (לא די.וי.די)? תודה
אודם

שרקייה

New member
אודליה, את שולטת מספיק

ראיתי. בטח מספיק כדי להמשיך לאמן את עצמך משך כמה חודשים עד שתוכלי לחזור ללמוד. יש הרבה חוגים שיוצאים לחופש של חודשיים בקייץ. לא נעים - לא נורא... גליה

לאודליה הג'ינג'ית -מתי יהיה לך זמן?

זוהי אכן בעיה שאני נתקלת בה רבות עם התלמידות שלי. אני שומעת את הסיפורים האלה כל הזמן. הן מתלבטות מה לעשות כי הן עובדות ולומדות וזה קשה להן מאוד. ובכן אני אשאל אותך שאלה: ביום מן הימים (בע"ה) תתחתני ותהי לרעיה ולאם לילדים, ותצטרכי לתמרן בין עבודה מחוץ לבית ולעבודה בבית, האם יהיה לך יותר זמן פנוי? באיזה גיל את חושבת שיהיה לך זמן פנוי לחוגים ולפעילות של שעות הפנאי? ובכן תשובתי לעניין זה ברורה ביותר, חייבים, חייבים לפנות קצת זמן לתחביבים, החיים עוברים מהר מדי על מנת לבזבז אותם רק על "חייבים לעשות". המון נשים מגיעות אלי לחוגים כשהן כבר אחרי גיל 40, והן מאוד מרגישות שהן החמיצו הרבה שנים של "לעשות משהו עבור עצמן". והן אומרות לי שאילו היה להן את השכל של היום לפני הרבה שנים, הן היו משקיעות יותר בעצמן. זה נכון שיש בעיה עם בוסים, ש"בולעים" ודורשים כל רגע פנוי, כי הם בעצמם מכורים לעבודה ואין להם זמן לנשום. אז תשובתי לבוסים המעצבנים האלה: תראה נרשמתי לקורס מאוד חשוב ושאין החזרי כספים וזה בסך הכל פעם בשבוע. פשוט להעמיד את הבוס שזוהי עובדה מוגמרת, יש לך חיים אחרים אחרי שעות העבודה ושכבר נרשמת לקורס. כמובן שאם תגידי שאת הולכת לחוג לריקודי בטן, זה לא יתקבל בברכה. אבל המציאי משהו, כמו נרשמתי למד"א או אני מתנדבת בבית חולים, או יש לי טיפולי פיזיוטרפיה או קורס, או השלמת בגרות, משהו ש"הבוס הגדול" יבין שזהו משהו מאוד חשוב עבורך ושאין את מתכוונת לוותר. ועם יש לך זמן להתאמן בבית, אז בטח יש לך זמן ללכת לחוג פעם בשבוע למשך שעה. אז זהו להפעם, מקווה שעזרתי. בברכה תמרה

אודם44

New member
את צודקת

את מאוד צודקת ואלו אף דברים שאני אומרת לאנשים בתגובה ל"אין לי זמן". אני מודעת לזה ואני גם מאוד מאוד אשתדל "להתחמק" יום בשבוע... מקווה שזה יהיה לי אפשרי. לגבי הבית - לרקוד בבית אפשר גם ב23:30 בלילה אחרי יום לימודים ועבודה (אלו השעות שאחזור).... אז זהו לא מדד כ"כ מציאותי לכך שיש לי זמן גם לשיעורים.... אודליה

יונת10

New member
אוי יקירתי, ממרומי גילי...../images/Emo7.gif

כמה רציתי תמיד וכמה אהבתי וכמה תוכניות היו לי אבל בצבא הייתי מאוד רחוק מהבית ואח"כ הגיע זמן ללמוד ובקושי גמרנו חודש ואז התחתנתי ולמי היה גרוש ונולדו הילדים ולמי יש כח וזמן ועוד משאבים כאלו ואחרים. כשמצאתי את ה"חור" הזה בחיים שבו אפשר לתקוע ריקוד זה היה הזוי -להצליח להתמיד בכך-ולתחושתי קצת מאוחר מדי שלא תחשבי משהו רע- החיים נפלאים, מאתגרים, ומספקים אבל מה שהייתי עושה אחרת, זה לשמור על הדבר הזה- הקסם, הכושר, הגמישות, החינניות, הבטחון והחיוניות. אני מאחלת לך שתצליחי מאוד!!!

למעלה