מעניין

שפרץ הוא אחד משרי הביטחון הכי נחושים והטובים

שהיו למדינת ישראל ? הוא נפל על השכל????? פרץ (ואולמרט) הוא הדבר הכי גרוע שהיה למדינה ! אדיוט חסר השכלה! רוב הארת תרצה בחירות אבל השאלה מי יעשה עכשיו בחירות? לא ניראה לי שזה ריאלי עכשיו...כמו שכתבתי באחד ההודעות הקודמות שלי יותר ריאלי שיהיה מלחמה גדולה מאשר בחירות

תשובות

אם אולמרט ישאר אי אפשר לדעת מה יהיה פה קראת את התוצאות של ועדת וינוגרד?אני מדבר על הביניים שפורסם לפני כמה ימים היום מפורסם המלא כדרך אגב המצב שהגענו אליו הוא לא בגלל אולמרט ופרץ (עם כמה שאני לא ממסמפט ולא אוהבאת השני), אלא בגלל הפלגתן וטמינת ראשם בחול של הממשלות הקודמות, שנתנו לחיזבאללה לגדול ולהתעצם כל כך, למרות שידעו טוב מאוד מה קורה.. אולמרט פעל בפזיזות ללא מחשבה הוא נתן להשפיע לגומרים בצבא על החלטותיו אני הייתי מעדיף את פרס כראש ממשלה ולא את אולמרט לפחות הוא עשה משהו!.. היי.. פלשו לשטחנו, חטפו לנו חיילים, בדרך רצחו עוד כמה, ובנוסף ירו רקטות על כל הגליל העליון.. מה היה צריך לעשות? שוב לחטוף יריקות בפרצוף כמו איזה אינוולידים (נכים) מסכנים..? ואם לא נסמוך על הצבא, אז על מי נסמוך? הצבא בא לו עם תוכנית, והוא אימץ אותה פחות או יותר (ואפילו מיתן אותה..) מן הסתם אנשי צבא, עם עבר צבאי מפואר, שחיים את זה כל חייהם, מבינים בדברים מסוג זה יותר בנאדם שהיה כתב צבאי כמה שנים. |הדגשאגב לבן גוריון,אשכול, גולדה, ובגין אולי היו ללא עבר צבאי אבל לפחות היה להם ראש על הכפתיים והם ידעו מה הם עושים נכון. ללא ספק היה להם ראש על הכתפיים, אבל גם אצלם היו לא מעט שגיאות ופשלות (כן כן, גם אצל בן-גוריון), פשוט אז הכל היה הרבה יותר שקט ומעורפל, והציבור כמעט ולא ידע שום דבר.. ובהרבה מקרים חשבו שהמצב טוב, ובפועל הוא היה הרבה יותר גרוע.. אני לא רוצה לדבר על הרמטכ"ל לשעבר שבכלל סתם את פיהם של גרומים צבאים שאמרו שהוא עושה טעות וועדת וינוגרד קבעה שהוא כפה את דעותיו על ראש הממשלה היה ברור שבלי כניסה קרקעית מאוד מסיבית (כיבוש לבנון, כמו ב-82) ירי הקטיושות לא ייפסק. לא ביצעו זאת בגלל שפחדו להקריב מאות חיילים. בסופו של דבר הקריבו גם את החיילים, וגם את האזרחים בבית.. וגם כוח ההרתעה נשחק מאוד.. גם אחרי כישלון מוחץ של אולמרט ופרץ הם מסרבים לעזוב?הם לא עשו מספיק פאדיחות לעמצם? עורך דינו של פרץ אמר בכלל שפרץ הוא אחד משרי הביטחון הכי נחושים והטובים שהיו למדינת ישראל לדעתי?בולשיט אחד גדול מי שלא מנסה, לא טועה.. ברק הבליג וברח, ובסוף קיבלנו אינתיפאדה של 5 שנים, אלפי הרוגים, אלפי פצועים ונכים, אלפיי יתומים, ואלפיי אלמנות, הרס מוחלט של הכלכלה והתיירות, והדרדרות המדינה למצב כלכלי מאוד מאוד קשה, שבקושי, אחרי כמה שנים, הצלחנו לצאת ממנו.. בנוסף בגלל הבריחה שלו מלבנון, חיזבאללה התעצם כל כך, עד כדי כך שהוא יכול לשתק לפחות חצי מדינה (לפחות עד אזור תל-אביב). וכל זה בשנה וכמה חודשים בתפקיד. יפה הא? צריך להיות משהו מאוד מאוד מיוחד כדי להצליח לגרום כל כך (אבל כל כך9 הרבה נזק, בכל כך מעט זמן. אז כן, אולמרט הוא מלאך לעומתו (במידה והמצב ישאר רגוע כמו שהוא היום, והכלכלה והתיירות ימשיכו לפרוח..) תכלס אם יעשו סקר,משאל עם,יראו שרוב הארץ תרצה בבחירות חדשות אין מה לעשות. זה מה שהעם בחר, וזה מה שצריך להיות (פרט למקרים מאוד מאוד מאוד מיוחדים, שבהם אין מנוס מהחלפת הממשלה לפני תום זמנה). העם הוא לא ילדון בן 6, שכל כמה ימים מתחרט ומשנה את דעתו. לא ייתכן שכל שבועיים תתחלף פה ממשלה.. אי אפשר לבנות כאן שום דבר, מכיוון שכמעט אף שר אפילו לא מתאמץ, מכיוון שהוא יודע שהוא יהיה בתפקיד מקסימום חצי שנה-שנה (השרים מתחלפים אפילו בתדירות גבוהה יותר מהממשלות), והשר שיבוא אחריו, או שלא יעשה כלום עם התוכנית/רפורמה, או שפשוט יבטל אותה ויעשה משהו הפוך לגמרי, וככה אי אפשר לבנות שום דבר, ולהתקדם לשום מקום... בקיצור, אין המשכיות..

ExtrAviel

New member
המצב לא הגיע עד לפה בגללו

המצב שלנו כיום לא בגלל שהוא עשה טעות אחת וזהו והגענו למצב החרא הזה אבל הוא עשה הרבה בשביל להגיע עליו סתכל המלחמה שהייתה לנו בלבנון הייתה "מטרה" דיי פשוטה ניתן להגיד שצוות פקחים מהא"ום ישלוט בעיניינים בגבולות של לבנון עם סוריה\ישראל שחיזבאללה לא יצליח להיתחמש מהתחלה והאחרון אחרון חביב ולפי דעתי הכי פחות חשוב לממשלה להחזיר את החיילים החטופים מכל הדברים שהיא רצתה היא ביצעה בקושי אחד שזה הצבה של כוחות או"ם כוחות החיזבאללה מתחמשים יום יום,בדקה הזאתי שאני פה כותב יכול להיות שהם מקבלים עוד 1000 רובים עוד 200 קטיושות עוד 100 מרגמות עוד 50 פג'רים הפעולה שביצענו שם הייתה כישלון נחרץ שלא הובילה אותנו לשום השיג והםסדנו הרבה אם זה הרס בתים של תושבי הצפון,אם זה כלכלה אם זה תיירות או הכי חשוב חיי אדם,חיי תושבי מדינה ישראל,חיי חיילים שנילחמו לגבי הבחירות,העם לא סתם רוצה בחירות כי מתחשק לו או בגלל שפתאום הוא שינה את דעתו העם רוצה את זה כי הוא רואה שאין שום עתיד עם ראש הממשלה העכשווי נכון שמי שלא מנסה לא טועה אבל אם טעית אתה צריך לשלם על זה הרי זה ככה בחיים לא? מלבד הפגיעה הנוראית שאולמרט עשה בארץ הוא יפגע חזק במפלגה שלו ויתן לה מעמד לא הכי טוב לגבי הצבא,אם ככה למה שלא נהפוך את המשטר שלנו למשטר צבאי? גם אם יש להם יותר ידע מאשר לא יודע למי הם צריכים לחשוב,והידע שלהם כנראה לא הספיק הרי ספגנו יחסית דיי הרבה או יותר נכון המון? אם האנשים,אנשי הצבא,כל כך מבינים למה היו לנו כל כך הרבה נפגעים ולא הצלחה אחת?למה הם שכחו את תושבי צפון?כן שכחו לפתוח בחלק מהמקומות את המקלטים,אני אגיד לך דוגמא מקום שאבא שלי עובד בו,זה לייד כרמיאל מה שמפריד בין המפעל שלו לכרמיאל זה הר דיי גדול במפעל שלהם,באיזור שלו,אין אזעקה מספיק חזקה שישמעו אותה. שאלה נוספת איך הממשלה אישרה לעיריות [אני מדבר בגדול על חיפה] להגיד לעובדים לצאת לעבוד?הארץ במצב מלחמה והאנשים צריכים ללכת לעבוד?להשאיר את המשפחות שלהם בבית וללכת פשוט לעבוד?הם לא חשבו טיפה על הילדים שהם בעצם לבד כי זה אמצע חופש גדול? היכן הייתה המדינה על מנת לעזור לתושבים שבגבול עם לבנון?למה תושב ארץ ישראל,ארקדי גאיידמק,היה אמור לעזור ולא המדינה עצמה? המדינה שלנו רקובה וככה גם השילטון שלנו והנציגים שלנו וכל מה שבארץ שלנו ואין מה לעשות עם זה,כי מה לעשות אנחנו כבר היתרגלנו לחרא הזה ואנשים,עולם חדשים,שבאים לארץ לא מבינים מה הולך פה בקיצור אני לא חושב שמדינת ישראל תוכל מתי שהוא להיות במצב של שקט ושלווה שיגשוג בכלכלה וכד' לא במצב שכל יום יש גניבה של כסף ושחיטויות ועוד במעמד כמו של ראש ממשלה,חכ"ים וכד'

מה את אומרת.. נראה לי שזכרונך הקצר רצת מתעתע

בך.. אולמרט, עם כל החסרונות שלו (ובהחלט יש לא מעט כאלה), לא התחבק עם רב המרצחים ערפאת וקרא לו "מצאתי ידיד אמת", לא שיחרר את הפושע והטרוריסט אחמד יאסין, ולא תכנן למכור את הגולן מתחת לאף של האזרחים, בניגוד מוחלט להבטחותיו לפני הבחירות. הוא לא עשק ולא דפק את החלשים, והוא לא העמיק את הפערים לעוד הרבה יותר גדולים ממה שהם היו קודם לכן (ואת כל זה עשה ביבי). בנוסף, הוא לא הביא עלינו מלחמה של 5 שנים, מדינה צועלת ומדממת.. קרע עמוק בעם.. ומצב כלכלי גרוע שעולים חדשים נמנעו לבוא לכאן מחד, ומצד שני הרבה ישראלים ברחו מכאן.. (את כל זה, ועוד הרבה הרבה יותר, כי זה היה ממש בשליפה, הביא עלינו אהוד ברח) ככה שאולמרט, הוא עוד באמת הרע במיעותו, כי תאמיני לי יקירתי, המצב עוד יכול להיות (והוא כבר היה כזה) הרבה הרבה יותר גרוע ממה שעכשיו..

g I L 20

New member
לא רושמים אלא כותבים.

רושמים רשימה. כדי לכתוב כותבים.

Janem

New member
מי שיחליף אותו לא יהיה יותר טוב ממנו.

ואת החיזבאללה צה"ל יכול לנצח באבדות מאוד כבדות ואולי בכלל לא יכול , כי זה צבא גרילה מאומן מאוד. הבעיה שלו שהוא לא פופולרי בציבור כי הוא לא מצליח לשמור על השחיתות שלו ושל הממשלה שלו בשקט כמו שעשו ממשלות קודמות.

oOSvetOo

New member
מה?! על מה אתם מדברים?!

יש לכם שמץ בכמה זמן ישראל יכולה למחוק שטח נרחב?? יש לכם מושג כמה כוח צבאי יש למדינה? יש לכם מושג כמה דברים לא מחושבים אמר ראש ממשלתנו? יש לכם מושג כמה החלוטות שגויות עשה ראש הממשלה? כי לי לא. השאלות האלה כבדות מכדי לנשוא אותן על כתפיי ועוד יותר ההחלטות שנעשו- התשובות לשאלות אלה. בעול ובאחריות הזאת לא אני נושאת ולכן גם לא אהיה זאת שאשפוט . היי! מה האפליות האלו?? למה סיכה ולא מחט?! חחחחח... LOL שימעו,תתכוננו לארוז חפצים עוד מעט העולם עובר דירה לכוכב אחר.. הנסיעה אמנם תהיה ארוכה במקצת.. אבל יהיה טוב. :] 10 שנות נסיעה.. אה.. טיסה. :] יומטוב! עייפתי.

מטומטם!

הוא לא חושב אפילו על מה הוא מדבר!=\ אגב חברה שלי שעושה קורס קצינים אמרה שמכינים אותם כבר למחלמה הבאה..שצהיה בקיץ ושוב פעם בצפון=\

ExtrAviel

New member
אתמול הייתה כתבה לגבי ההכנות

אתמול בחדשות הייתה כתבה על כך שמכינים שם חטיבות וגדודים לקראת מלחמה בקיץ הראו את נח"ל באימונים בע"ה אני מקווה מאד שלא תהייה מלחמה כי הקיץ הזה אני רוצה קצת לבלות לא כמו שנה שעברה

ממ דווקא בחדשות לא ראיתי על זה

אבל שמעתי שהיו שמועות שיהיה מלחמה באביב.... הא ושמעתי לאחרונה שחיזבללאה יש המון נשק והם מוכנים למלחמה... טוב זה לא מפתיעה אותי...כשה הסתיימה המלחמה קודמת לא ממש האמנתי שזה הסוף ... ידעתי שהמלחמה תחזור בקרוב... זה כל כך לא מפתיע:| המלחמה הבא בטח תהיה אם לא יותר גרועה אז אותו דבר כמו הקודמת=\

ExtrAviel

New member
המממ יש קליפ קצר באתר נענע מהקטע

אני לא יודע אם פה בתפוז יש אבל שווה בדיקה :) בכל מקרה יש באמת הכנות ואם תהייה מלחמה אני מאמין שתהייה יותר ארוכה והכוחות שיופעלו הפעם הזאת מהצד שלנו יהיו יותר גדולים לגבי חיזבאללה,חיזבאללה התחיל להיתחמש מייד עם תום המלחמה שהייתה שנה שעברה יש נתון שהם צברו נשק מספיק למלחמה יותר גדולה ממה שהיה שנה שעברה אני שוב אומר ומקווה כל פעם מחדש שלא תהייה מלחמת לבנון 3 או מלחמת עולם 3 שאמרו שתהייה [לפי היהדות,אומרים גם שיהיה סוף עולם אבל חפיף]

ExtrAviel

New member
דווקא הפעם אם תהייה אז יהיה גדול ו.

אני חושב שארה"ב עצמה תתערב לטובתנו

נקווה...

כן יהיה אשכרה מלחמה... אגב השמועות האלו על המלחמה הגיעו לפני חודשיים כבר לחברים שלי ממוסקבה שלומדים קבלה.. רציני

ExtrAviel

New member
לגבי מלחמת העולם השלישית וסוף העולם?

אם כן הדבר הזה ידוע כבר דיי הרבה זמן לפחות קראתי על זה עוד לפני המלחמה שנה שעברה וגם הממ חבר שלי שלומד וקרוב לאיזה רב גדול באיזור שלנו אמר לי את זה בכל מקרה מקווה לטוב תמיד

למעלה